N79, N73 ME, N95 8gb / Hangisini Tavsiye Edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
    Konu Sahibi
N79, N73 ME, N95 8gb / Hangisini Tavsiye Edersiniz?
Arkadaşlar bu üç tel arasında kaldım.bende şimdi n73 ME ama daha iyisini almak istiyorum.Benim için ses 1. tercihimdir satim mi teli yoksa kalsın mı? lütfen bilenler cevap versin

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
N95 8GB kullanıcısı olarak kesinlikle öneriyorum..1 Numara cihaz.

Durumun varsa al kesinlikle. :oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
N73 ün varmış programlarla onu Music Edition(ME) yapabilirsin benimde tavsiyem n95....

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
    Konu Sahibi
o zaten music edition,Bide onları alacak durumum var:)

--------------- Ekleme ---------------

benim için özellikten ziyade ses şiddeti birinci plan gelir

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konunun yeri burası :)

KptSyrDft

KptSyrDft

Üye
N 95 8 gb yi tavsiye edrim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaşım N85 en iyi ondan sonra N79 gelir digerlerini boşver N85 ve N79 ile ilgli çok konu var forumda araştırırsan bulabilrsin.

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım N85 en iyi ondan sonra N79 gelir digerlerini boşver N85 ve N79 ile ilgli çok konu var forumda araştırırsan bulabilrsin.

n85 te iyi ama dediğim gibi benim n73 Music Edition dan daha çok ses çıkarmalı ki alim teli

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Ses tercihinin yanına özellikleride eklemek istersen tabikide N95 derim ama sadece bana ses yeter dersen N73 ME yeter sana.

SaGa21

Üye
Arkadaşım sadece mzik düşünüyorum diyorsan en iyisi Nokia N95 veya Nokia N95 8GB. Ses konusunda Nokia N73'ten daha iyi birde hız olarak Nokia N73 pek hızlı değil yavaş açılması geç işlem yapması falan bu bilgileri kafamdan yazmıyorum bizzat denemişim. Ha birde Nokia N82 var ses konusunda Nokia N95 gibi olmazsa da fotograf bazında Nokia markasında en tercih edilen model.

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sadece mzik düşünüyorum diyorsan en iyisi Nokia N95 veya Nokia N95 8GB. Ses konusunda Nokia N73'ten daha iyi birde hız olarak Nokia N73 pek hızlı değil yavaş açılması geç işlem yapması falan bu bilgileri kafamdan yazmıyorum bizzat denemişim. Ha birde Nokia N82 var ses konusunda Nokia N95 gibi olmazsa da fotograf bazında Nokia markasında en tercih edilen model.

ben n95 i n73 ten daha hızlı bilirdim.ama kullanmış dağilim

mavigri

Üye
bende kullanıyorum n95 8gb mükemmeldir

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
    Konu Sahibi
Odysseus

Odysseus

Üye
Bu ses düşkünlüğünüze anlam veremiyorum. Bunlar cep telefonu sonuçta, ev sinema sistemi performansı mı arıyorsunuz. Bazen sokakta zeka gerisi çocuklara rastlıyorum elindeki telefonu son ses açmış orası burası oynuyor. Neyse N95 in miyadı dolmak üzere. N85 bu alakasız kategorilerde en iyisi.

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
    Konu Sahibi
Bu ses düşkünlüğünüze anlam veremiyorum. Bunlar cep telefonu sonuçta, ev sinema sistemi performansı mı arıyorsunuz. Bazen sokakta zeka gerisi çocuklara rastlıyorum elindeki telefonu son ses açmış orası burası oynuyor. Neyse N95 in miyadı dolmak üzere. N85 bu alakasız kategorilerde en iyisi.

dostum benim senin gibilerin anlayamayacağı şekilde müzik aşkım var:bann:

Odysseus

Odysseus

Üye
Resmine bakılırsa yaşın küçük diye tahmin ediyorum. Yorum neden zoruna gitti anlamış değilim. Sokaktaki çocuk lafını üzerine mi alındın. Yaşını bilmiyorum ama dostum lafından nefret ederim. Ayrıca Türk olduğum için Türk kültürüne ait müzikler daha cezbedici. Beyin yaşıyla da ilgili biraz. Üzerine alınma sakın.

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
    Konu Sahibi
Resmine bakılırsa yaşın küçük diye tahmin ediyorum. Yorum neden zoruna gitti anlamış değilim. Sokaktaki çocuk lafını üzerine mi alındın. Yaşını bilmiyorum ama dostum lafından nefret ederim. Ayrıca Türk olduğum için Türk kültürüne ait müzikler daha cezbedici. Beyin yaşıyla da ilgili biraz. Üzerine alınma sakın.

bu işin yaşla ilgisi yok ayrıca o resimde küçükken ki resim. "dostum" kelimesine gelince ben bu kelimeyi hiçbir zaman kötü anlamda kullanmam,sen hangi kelimeden hoşlanırsan öyke anla.

Odysseus

Odysseus

Üye
Biliyorum tabi ki kötü niyetle kullanmadın ama senin için yapmadığım bir yoruma gereksiz yere saldırı yaptın. Dostum kelimesine gelince o kelimeye özel bir gıcıklığım var. Üniversitede bir hoca müsvettesiyle bu kelimeden dolayı kavga ettim. Dostluk kolay kazanılan bir şey değil. Herkes birbirinin dostu olamaz. Sadece kendi seviyemdeki ve kardeşim gibi gördüğüm insanlara izin veririm bu kelime için. Bu şey gibi hani ilk defa tanıştığın bir kıza nasıl aşkım demek abes gelirse bu da öyle :oke:

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
    Konu Sahibi
beni anladığın için sağol,ama zamanla dost olabiliriz değil mi?:)

Odysseus

Odysseus

Üye
Tabi ki Oğuzhan bu forumda amacımız arkadaş olmak. Ama insanlar paylaştıkları şeylerle dost olurlar. Mesela benim birçok arkadaşım var ama dostum sadece bir tane. Arkadaşlarım için ölüme gitmem ama dostum için giderim. Umarım arkadaşlıkların hepsi dostluğa dönüşür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt