N97, N97 olalı böyle işkence görmedi!

Sponsorlu Bağlantılar

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
N97, N97 olalı böyle işkence görmedi!

Nokia'nın N97'sini herkes test etti. Profesyonel donanım inceleme sitelerinden tutun da teknoloji portallarına, amatör forumlardan blog meraklılarına kadar herkes bu cep telefonu hakkında bir şeyler söyledi.

Hala N97 satın alsam mı, almasam mı? diye bir soru geçiyorsa aklınızdan, size tavsiyemiz N97Geeks.com tarafından gerçekleştirilen dayanıklılık testlerini seyretmeniz. Güne Amerikan tarzı bir kase mısır gevreği ile başlayanlardansanız bir kase süt ve mısır gevreği karışımında test edilen Nokia N97'nin başına gelenler oldukça ilginizi çekecek. Elbette testin eğlenceli yanı bu. Asıl test dokunmatik ekranın çizilmeye karşı ne kadar dayanıklı olduğunu anlamak için yapılıyor ve baş rollerde bir dizi kesici, çizici, delici nesne var!

link 1 :
link 2 :

bu kadar şey yaptılar ama lens kapağı kamerayı çiziomuş ah ah nokia :megafon:

• Beğen
Tepkiler: dfatih, savaronajointed, burak6677 ve 7 diğerleri

istanbullu_95

istanbullu_95

Üye
çok güzel bulmuşsun emeğe saygı

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler ben alcam ama biraz daha bekleyelim daha iyi bir model çıkarabilir nokia

Odysseus

Odysseus

Üye
Lens kapağı problemi ciddi bir problem. Sürtünmeden dolayı lens kapağı zarar görüyorsa ilerleyen zamanlarda bu sürtünme daha büyük problemler çıkarabilir. Nokia tüm cihazlarda bu sorun yok, olanlar servise gitsin demiş ama servis kapağı değiştirip verecek. İki gün sonra yine aynı sorun. Kökten çözüm bulunmalı.

Ayrıca N97'yi Nokia Shop'ta inceledim dokunmatiğini çok beğendim, kesinlikle iPhone'dan daha iyi olduğunu iddia edebilirim.

erimss

erimss

Üye
o zamn lens kapağı hiç kapatmıycan bnde n95 8gb var ama lensi hiç çizilmedi kapak hep bi yerlere sürter zaten

oinoe

Üye
eve aynen lens kapağı kamerayı ciziyor yeni farkettim 1 haftada baya bi cizikler olmuş sorunsuz bi alet cıkaramayacak bunlar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici

kumuks

Üye
mahmut inanmadı :) :)

omerkorkmaz_61

Üye
arkadaşlar yapmayın yaa:D:D kapak lensi çizer mi hiç... ilk çıktıgından beri n97 kullanıom öle bişi yok... rahat olun..

merty24

merty24

Üye
videolar için teşekkürler

dekusan

Üye
teşekkür ederim dostum, cihazımın dayanıklılığını görmekte ayrı bir güzellik:)

byedz

Üye
arkadaslar lens i cızmıyor mantıklı olalım lens ın ustunde zaten seffaf bı kapak var kamera kapagı onu cızıyor lensı deıl dırek temasla bulunamaz zaten

johan

Üye
byedz ye katılıyorum arkadaşlar kesinlikle lense kapak zarar veremez lensin üzerindeki şeffaf olan korruma camına zarar verir ancak bende N97 kullanıcısıyım öle bi sorunla karşılaşmıyorum ;))

Utku

Utku

Üye
n97nin dokunmatiği 5800 fazla mı:hmmm

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
güzel vidolar saol

mukremin123

Üye
nasıl bi mantıkla yaklaşılıyorki lensin cizildiği iddia ediliyor.Üzerindeki kapak mini bir kızak üzerinde hareket ediyor Lense doknuyor olsa kapak kapanırken sürter anlrsın öle bişi oLdugunu :D şaka gibi ya

parlamentt

parlamentt

Üye
benim n97 nin kamera kapagı lens i ciziyor. ister istemez ciziliyo toz giriyo kapak arasına felann

apro45

apro45

Üye
manyag msıın olum o kadar para vericen laptop kadar sonra bozulcak lens kapagı çiziliyo kamerada netliik gözle görülmüyo ama çiziliyor bu gerçek kaynak chıp dergisi

ash54

ash54

Üye
Vallahi bencede öyle şeyler olur

Üst Alt