E250 direk hafıza kartına nasıl kayıt yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

elhak

Üye
    Konu Sahibi
E250 direk hafıza kartına nasıl kayıt yapılır?
Arkadaşlar E250 kullanıyorum.Çektiğim video ve resimler telefonun hafızasına kaydediliyor.Bunları direk olarak hafıza kartına nasıl kaydedebilirim?Şimdiden teşekkürler.:bilmem:

alemburda

alemburda

Üye
malesef e250 hakkında bilgi sahibi değilim ama zannedersem kamera çekim yerine geldiğinde seçenekler felan de orada garanti vardır biraz kurcala :oke:

Altun.

Altun.

Üye
bende de e250 war böyle bir opsiyon mevcut değil e250 de yani sadece telefon hafızasına....

elhak

Üye
    Konu Sahibi
bende de e250 war böyle bir opsiyon mevcut değil e250 de yani sadece telefon hafızasına....
Teşekkürler kardeş malesef olmuyor ama çok sacma birşey o zaman hafızakartı ne işe yararki pc yede atabiliriz kaydettiklerimizi.

Altun.

Altun.

Üye
Pc yoksa o an atmak iin heralde :D

qizem1234

Üye
arkadaslalrr E250 kullanıorumm bilgisayara foto yada bilqisayardann foto nsll alablrmm acaba bi bilenn warmıı?

samsung22

Üye
Samsung telefonlarda kayıtlarınızı dırek olarak transflash (mıcro sd) kartlara yapmanız mumkundur

oghuzhan

oghuzhan

Üye
kardeş ben sadece bluetooth la tele resim video atarken sorduğuna şahit oldum telin hafızası dolunca karta atılsın mı diye soruyo ama resim yada video çekerken atmıyo sanırım çünkü telin hafızası dolunca hafıza doldu resim sil felan diyo ama hafıza kartına kayıt yapılsın mı diye sorduğunu hiç görmedim

Aakrep

Aakrep

Üye
olmuyo o e250 lerde dandik tel isti

sadrazam10

Üye
bilader sen kamera ayarlarını gir ve oradan havızayı kart diye seç eğer öyle bir saçanak yok sa bir şey diyemem bende war.

oghuzhan

oghuzhan

Üye
kardeş e 250 de kamera yada video ayarları diye bi bölüm tabiki de var ama kayıt yeri diye bi seçenek yok o yüzden kayıt yerini hafıza kartı diye belirleyemiyosun kendisi otomatik olarak telin hafızasına atıyo

By_CheeTaH

By_CheeTaH

Üye
burada samsugda calısan yada ii bilen bi üyemiz yoqmu bu soruna cevap bende istiyorum

dj_carco

Üye
evet bende bu sorulara cvp arıyorum bi türlü gelen mesajları hafıza kartına kaydedemedim belli bi süre sonra doluyo silmek zorunda kalıyorum çok saçma yaa bunun illaki bi çözümü vardır ama ne oldugunu bulamadım bi arkadaşımız bulursa lütfen yardımcı olsun :S

tatak39

tatak39

Üye
Dandik Deil Aslında en kuLLanışLı teLefon.. 2 3 özellik yok die Dandikmi oLuo ?

300ispartali

Üye
bende e250 kullanıorum keşke almasaydım şimdi samsung corby çıktı gerçekten güzel telefon bu arada e250 de sadece tele kaydedio..

emert99

Üye
lan olmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuooooooooooooooooooooooo

Üst Alt