yeni tesis hatlara gelen sınırlılık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
yeni tesis hatlara gelen sınırlılık
10.09.2009 tarihi itibariyle Turkcell’e ve diğer operatörlere numara taşıma talebi ulaşan müşteriler için yeni numara taşıma yönetmeliğine göre aşağıdaki red kuralları devreye alınmıştır.

Yeni yönetmeliğe göre:

•Yeni tesis sırasında imzalanan abonelik sözleşmesinden sonra 3 ay (90 gün) geçmemiş ise,
•Devir sırasında imzalanan abonelik sözleşmesinden sonra 3 ay (90 gün) geçmemiş ise
•Devam eden hat iptal talebi veya devir talebi bulunuyorsa,

Bu müşterilerin numara taşıma talepleri Turkcell’e ulaşınca sistem tarafından otomatik olarak reddedilecektir.
Bu kurallar tüm operatörler için geçerlidir ve BTK’dan gelen bilgilendirme ile 3 operatör için de aynı anda devreye alınmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Pure Life, pegasus7 ve piri.reis

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
10 gün önce iyiki tekrar Turkcell e taşımışım.Yoksa avea yi 3 ay kim çekecekti 1 aya tahammül edememişken

maivesiyah

maivesiyah

Üye
Yazik oldu. Bu durum numara tasima ozgurlugunu kisitliyor. Operatorler daha etkileyici kampanyalar yapar artik. Numarasini tasiyan 3 ay mahkum olacak ister istemez

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağol

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Numara taşıyanlar için durum kötü ...

epson81

epson81

Üye
kNumara taşıyanlar için durum kötü

termal

Üye
10.09.2009 tarihi itibariyle

•Devir sırasında imzalanan abonelik sözleşmesinden sonra 3 ay (90 gün) geçmemiş ise
•Devam eden hat iptal talebi veya devir talebi bulunuyorsa,

gecen hafta acık bi tane turkcell hattım:megafon: vardı uzerime aldım
şimdi farklı bir operatore taşıyabilir miyim?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ne zamandır bu söylenti vardı zaten.Ama ben yinede yararımıza olacagını düşünüyorum.Daha etkileyici kampanyalar yapılabilir

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
10 gün önce iyiki tekrar Turkcell e taşımışım.Yoksa avea yi 3 ay kim çekecekti 1 aya tahammül edememişken
aynen bende yeni geçtim sayılır 2 hafta dayanamadım aveaya, ne konuştugumdan bişey anladım ne 3gden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt