6230 Da Silinemeyen Dosya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

streetdestroyer

Üye
    Konu Sahibi
6230 Da Silinemeyen Dosya
meraba arkadaslar.benim bi 6230 var ve ben tel hafızasına bi dosya yükledim. meret bi türlü silinemiyo. silinmesi de hayat memat meselesi. eğer silmenin bi yöntemi varsa lütfen bi yol gösterin. yoksa bari 6230 a nasıl format atılır onu bi gösterin. bu *#7370# li format olmuyo bu telefona..Lütfen

Lion Heart

Lion Heart

Üye
kardeş ben CX75 kullanıyorum. O yüzden tam çözüm veremeyebilirim. Şunu denemeni öneririm inşallah işe yarar bende yaramıştı: dosya uzantısını değiştirip silmeyi dene. Bu da olmazsa telefon ayarlarından formatlamak gibi birşey varsa bunu dene.

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
bende bi aralar aynı sorunu yaşadım..ilginçtir menü görünümünü değiştirdim.(tablodan listeye) dosyayı buldum ve sildim..

T3rM1N4t0rs

T3rM1N4t0rs

Üye
Kardeşim dosya uzantısını ve ismini değiştir.Ara kabLosu var ise pc suite den silme imkanı oLabilir.Hiç bir şey yaramazsa format at.. Formatı şu şekiLde atacaksın

*#7370# yaparak format atarsın.Kilit kodu istersede 12345 girerek format atarsın. Bu olmazsa bi de şunu dene

* + 3 + yes tuslarına basılı tutarak, telefonunuzun açma tuslarına basın ( yani 4 tus aynı anda basılı olmus olmalı açılırken), ekranda "Formatting" yazısı çıkacak bide bunu deneyin

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Kardeşim dosya uzantısını ve ismini değiştir.Ara kabLosu var ise pc suite den silme imkanı oLabilir.Hiç bir şey yaramazsa format at.. Formatı şu şekiLde atacaksın

*#7370# yaparak format atarsın.Kilit kodu istersede 12345 girerek format atarsın. Bu olmazsa bi de şunu dene

* + 3 + yes tuslarına basılı tutarak, telefonunuzun açma tuslarına basın ( yani 4 tus aynı anda basılı olmus olmalı açılırken), ekranda "Formatting" yazısı çıkacak bide bunu deneyin
Bu format symbian içindir 6230 a format atamazsın.Gelelim konuya dosyanın üstünde seçeneklere basınca sil seçeneği varmı yokmu ? Dosya hafıza kartındamı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt