Arkadaşlar N96 Almayı Düşünüyorum!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamza416

hamza416

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar N96 Almayı Düşünüyorum!!!!
arkadaşlar n96 almayı duşunuyorum kullanan varsa eger bu telefon hakkında bilgi verebilirmisiniz almamı tavsiye ediyormusunuz!!!

keditr

Üye
arkadasm ben kullanıyorum ve cihazdan gayet memnunum.Bataryası biraz zayıf şarj çok uzun süre dayanmıyor.Onun dışında hiçbir şikayetim yok donma,kasma vb... bu konularda en ufak bi pürüz bile yok içerik dersen her türlü ihtiyacına cevap vericek sayıda özellik falan var ben kullanıcı olarak memnunum fakat yinede senin tercihine kalmış bir durum

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bencede al süper telefon

hamza416

hamza416

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar ancak şarj nekadar sürede dayanıyor mesela!

merty24

merty24

Üye
n95 8gb a bir bakmanı öneririm

cihan83

cihan83

Üye
fıyat arastır bıde benden fıyat ala alacaksan arkadasım

hamza416

hamza416

Üye
    Konu Sahibi
n96 fiyatına baktım 1160 tl k.v.k garantili

--------------- Ekleme ---------------

mert kardesim n95 ten çok şikayetler duydum çok sorunlu telefonlardan birisi gibi gözukuyor hem n96 çok güzel telefon

cihan83

cihan83

Üye
Kardesım orjınal olmayan ama fıllandıya malı ıstersen ben sana uygun fıyata vrebılırım cıhaz sıfır hıc kullanılmamıs

hamza416

hamza416

Üye
    Konu Sahibi
nokia saten finland üretmiyormu orjinal telefon deilmi finland olan teller ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
süper bir telefon hiç düşünme al..

hamza416

hamza416

Üye
    Konu Sahibi
yok kardesim saol kalsın teşekkürler (cihan83)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kesinlikle Almalısın , Düşünme Bile

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
vala tam 1 aydan beri n96 yı arastırıyorum n95 8gb ile aralarında tek fark teki 16 gb teki 8gb olması herkes sunu sölüyor kasası gacır gucur sarjı az giden ve sorunlu bi tel olduğunu sölüyor n95 8gb olanların n96 gerek duymadığını gördüm ama yeni alacak olduğun için iyi düşünmelisin ama bnce n95 8gb

hamza416

hamza416

Üye
    Konu Sahibi
ewt arkadaşlar n96 görulduğu kadarıyla tek problem benim için sarj kısa olması sanırım yorumlarınız ve katılımınız için teşekkürler arkadaşlar

GrabellA

GrabellA

Üye
düşünme al n96

xxccasx

xxccasx

Üye
eğer çok oynarsan 1 gün falan ama oynamazsan max 2,5 gün :(:@

fantastikboy22

Üye
arkadaşlar ben1 ay oldu alalı yemınle bin pişmanım birincisi ve beni en cok kızdıran cok acayıp sekilde takılıyor menude gezerken video izlerken her zaman takılıyor ikincisi msj yazarken kapak durmadan gıcırdıyor ücünsü sürgülü kapagı igrenc hemen yalama oldu şıkır şıkır oynuyor versyon yuklemek istedim nokia clup 50 ytl dedi ...tir dedim bende:Dicimden ama kendim yükleyim dedim nokia.com.tr de wersyonunu bulamadım ınternette cok versyon ama güvenemıyorum nokianın orjinal sitesinde cıksın güncel versyonu yukluycem ama bence arkadaım almadıysan alma hic tavsiye etmem ama nokia al mutlaka samsungların camerası 5 para etmez

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
vala eğer cihazın garantiliyse mecbur atmak zorunda parasız ama garantili deilse paralı atar ama bnm arkadas 10 ytlye yaptırdı :D:D

ygz1998

Üye
al kardeşim benim arkadaşda var baya dayanıyor şarjı normal yani 220 saat gidiyor ama bence n96 alcağına üzerine 300-400 daha koyup n97 alırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...