Yaşar Nuri Öztürk'ün Mealini içeren program var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

mesutpeker

Üye
    Konu Sahibi
Yaşar Nuri Öztürk'ün Mealini içeren program var mı?
iyi günler arkadaşlar yaşar nuri öztürk ün kuran mealini içeren program var mı ? yardım ederseniz sevinirim.

beytim

Üye
YAŞAR NURİYE KADAR BAŞKA zat ı muhteremlerin ki yetmiyormu. tavsiye etmem.

mesutpeker

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye değil bilgi istedim bence o da bir zat-ı muhterem sevgili arkadaşım

netira

Üye
Kaşar Nuri Ve Kitaplarından Allaha Sığınırım..

anacondra_42

anacondra_42

Üye
haklısın kardeşimyaşar nuri ve zekeriya beyaz gibilerden allaha sığınmak laazım

poot

Üye
altaki linkten indirebilirsin.

kaybandi

Üye
televizyonlarda yeterince gördüğümüz yetmiyor birde telefonumuzamı yükleyecez

finike_ru

finike_ru

Üye
Benim gôzümde
Yaşar nuri öztürk ve mehmet ali erbil ayni işi yapiyorlar..:)
ikiside showmen..
Yasar nuri sapitti tavsiye etmiyorum..

pampilo

Üye
Beğenin veya beğenmeyin o sizin sorununuz, fakat islam alimlerine dil uzatmayın. Yaşar Nuri'de muhterem bir hocadır. En doğrusunu Allah(cc) bilir. Hüküm vermek size düşmez.

kaybandi

Üye
az muhterem mi? yoksa çok muhterem mi? :)

mekanik

Üye
kardeşim yaşar nuriyi boşver başkasına yönel...:oke:

aşkımemur

Üye
10 farklı meal okudum. Hiç bir meal Kuran ı Kerim değildir, fakat, içlerinde Yaşar Nuri Öztürk ün yazdığı meal kadar kaliteli, güncel Tükçe bulamadım. Kuran ı Kerimin orjinaline en yakın meali Yaşar Nuri nin dir. Çok ayıp etmişsiniz. Hayatın da bir kere meal okumayan, ilimle uğraşmayan insanlar böyle terbiyesizlik yapar. Hiç tanımadığın birine hakaret edyorsunuz, hakaret etme sebebinizde sizin çok müslüman, sözde o nun az müslüman olması mı? Bir bilen olarak söylüyorum Meal okuyacaksanız Yaşar Nuri Öztürk ün meali ni okumalısınız. Arkadaş ta bu yüzden açmış başlığı. Kendim dahil kimseye kefil değilim. Hiç sevmediğim nefret ettiğim biri de olabilir. ama hakkını vereceksin... Bende pdf formatında var, txt formatında var, ayrıca mp3 formatında başka hocaların mealleri de var ama, mesajı yazdığım pc de değil malesef :(

BUOIO

Üye
Arkadaşlar beğensenizde beğenmesinizde burada bir emek var. Peki siz o kadar önem veriyorsunuz bu değerlere niye cebinizde veya pc'de korsan, imzasız, lisansız program kullanıyorsuz bu hırsızlık değilmi. Yaşar hocaya sevsekte sevmesekte ilim adamı. önce düzeltmeye kendimizden başlayalım efendiler.

george138

Üye
Herkes o kadar alim olmuş ki, yıllarını islam ilmine vermiş bir kişiye bir çırpıda "kaşar" yaftasını bile takabiliyorlar. Sevip sevmemeniz ayrı konudur ancak birisi çıkıp da "sizin favori hocanız" hakkında böyle konuşsa ne derdiniz? O halde "saygı duymadığımız" birinden bahsediliyorsa en azından yorum yapmadan geçelim ki, ona saygı duyan kişileri gücendirmeyelim. Herkesin görüşü kendine. Burada arkadaş bir soru sormuş sadece. Herneyse, verilen linker çalışıyordur umarım. Ben de severim Yaşar Nuri Öztürk Hoca Efendi' yi. (Evet! Hocaefendi... Kimlere o sıfat verilmiyor ki, Yaşar Nuri Hoca' ya verilmesin)

kaybandi

Üye
hoca efendi sıfatı bukadar ucuz ya dağıtın gitsin tabi nerden bulunur siyasi anlayışınıza göre hoca efendiler kıymetini bilmek lazım
bi fıkra varda burda abest kaçar diye tamamını yazmıyorum isteyene özelden pm atabilirim tam şeyime göre hocasın derler :)
(anlayan anlamıştır heralde)

benozgurumtr1

Üye
:)Yaşa Nuri doğruları söylediği için gelişmeye açık olduğu için hurafe düşmanı olduğu için yani kısaca iyi bir müslüman olduğu için pek sevilmez umarım anlamışsınızdır.cidden yukarıdaki link çalışmıyor varmı bilen yaşar nuri meali

danyal

Üye
Yaşar Nuri denen deyus gerçek islam alimleri ile kendini kıyaslayacak kadar alçak ve haysiyetsiz bir adamdır, mezhepsizdir, Ehl-i Sünnete muhaliftir, görüşleri bozuktur, sapıktır, kuranı kendi kafasına yorumlayan 4 sene ilahiyat okumakla alim olduğunu sanan bir zavallıdır.Ona ve peşinden gidenlere yazıklar olsun...!

yamyam2576

yamyam2576

Üye
google 'a yaşar nuri ve yasak aşkı yazın bakim ne cıkıyor, tabi siz karısınada yalancı dersiniz , ALLAH bizi zekiriya beyaz ve yaşar nuri gibilerden korusun ,beterin beteride var Iskender Ali mıhr

Üst Alt