Neymiş bu yahu.herkes bir yorum yapmış bir kaç defa girdim de indirmedim. Şimdi yatıyorum yanımda kulaklık yok. Şimdi indireyim de yarın dinler yorum yaparım
.
Teşekkürler!
off bu duygu yüklü şarkıyı O'na atmam lazım. Teşekkürler
3 kişi ankette beğenmedim kullanmış. Soruyorum acaba neyini beğenmediniz ?

kardesım güzel şarkı tabiki anlayana değilmi![]()
. Birgün anlarlar ümidiyle diyelim o halde...! 
teşekkürler gayet güzel, kişilerin ruh hallerine göre farklı yorumlar alabilir![]()
eline sağlık süper olmuş kardeşim![]()
çok güzel.. emeğine sağlık yaa
çok güzel ali![]()
Şimdi dışardayım telefondan giriyorum ama yarın indirip dinleyeceğim![]()
Ebru yaşar fanatiğine bunu duyurman süper , beni son son çok duygulandırdın Ali Bey
Helâl Olsun sana Helâllllll![]()

Pek beğendiğimi söyleyemem... Ama tabi şarkılar genelde bulunduğumuz duruma ve o anki psikolojimize göre farklı farklı etkiler gösterebilir. Sanırım bir aşk başlangıcı durumu var?![]()
Valla burada biraz çıkıntı gibi olcam ama zevkler ve renkler tartışılmaz benim hoşuma gitmedi.
Dinlediğim şarkıların arasında rocktan ,popa,arabeksten,sanata,clasikten,halk müziğine kadar herşeyi dinlerim
Yani öle ben fantezi-arabeks dinlemeyenlerden deilim ama dedigim gibi bu şarkı hoşuma gitmedi
Paylaşım için teşekkürler.
hee aklıma gelmişken o kendini biliyor demişsin kim o??![]()
Güzel parça...
Bende cepten girdim. operamini ile indirip dinleyebilirsin, sadece 184kb...![]()

güzeldi teşekkür ederim

Fena değil ama çok çok beğendim diyemeyeceğim çünkü benim de tarzım değil.
Ama çok hoşuna gitmiş, paylaşmaya değer görmüşsün, üstelik bir de özel mesajla haber vermişsin, bir de hepsinden önemlisi adı sende saklı olan birine atfetmişsin; bu saatten sonra saygı gösterip emeğine sağlık demek ve paylaşım için teşekkür etmek düşer bize.![]()
Bana birşeyler söyle
Seni Seviyorum dee..
Seni Özlüyorum de..
Ne bileyim Aşkımsın de..
Duymadığım sözler söyle
Artık bana Canım de!
Hayatımın Anlamı de; beni mutlu et!
Bana birşeyler söyle
Seni Seviyorum de , Seni öpüyorum de..
Ne bileyim duymadığım sözler söyle
Ellerine sağlık canım gerçekten güzel paylaşım ( en az diğerleri gibi ) ama bunda ayrı bir güzellik var artık kime geliyorsa şarkın..
Tekrar eline koluna yüreğine sağlık..

Çok güzel... Çok teşekkür ederim............
Beni sarmaz bu parçalar
ama yine de teşekkürler
Yok be Ali
Bana göre değil.
Almayayım, alana da karışmayayım
Neymiş bu yahu.herkes bir yorum yapmış bir kaç defa girdim de indirmedim. Şimdi yatıyorum yanımda kulaklık yok. Şimdi indireyim de yarın dinler yorum yaparım
.
Teşekkürler!

pek tarzım deil ama yinede fena deil saol![]()
Bana uymuyor ama güzelTeşekkürler
![]()

eline sağlık![]()
Orochi™;1597198' Alıntı:Bu şarkıyı abim çok dinliyor ben rap i daha cok seviyorum..
sagol abıcım
Ben sana göstereceğim , rap dinliyorsun he , hemde seviyorsun he .. Orochi toplantı odasına lütfen.. 

epey ses getirdin.. ama gerçekten çok güzel.. tekrara saol ali![]()
™ мγdяєaм;1597680' Alıntı:Güzelliktende Öte Mükemmel Benim İçin Anlamlı Bi Parça![]()

burdan gönderdiğine göre Maxicep'ten mi acaba diye düşünesi gelmiyor değil hani 

parçalar bazen insanın içinde bulunduğu duruma ayna tutar adeta...
bu da tam sana göre olmuş demek ki
teşekkürler bizimle de paylaştığın için
insan ister istemez merak ediyorburdan gönderdiğine göre Maxicep'ten mi acaba diye düşünesi gelmiyor değil hani
şaka bir yana özel hayat ne de olsa![]()
herşey gönlünce olsun
'...Ve benden sonra da mutlu olmanı istiyorum. olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.. Ben olmuycam! Kendine iyi bak ve beni düşünme.. Bende düşünmücem seni artık.. Fakat yaşanılan güzel şeylerin adına sana yürekten mutluluklar diliyorum..'
Kendine iyi bak.