ram olarak d ram dirBen Kazık Bi Soru Soruyim Telefonda C,D,E,Z Olmak üzere 4 sürücü var C,telefon Hafızası,d,1.mb Değerindeki bellek,D Hafza Kart,Z ROm
Bunlardan Hangisi RAM (RAM ın boyutu bu telefonda 12 mbdır)
temadan kaynaklanıyo olabilir bazı temalarda s60 skinport gerekli der bunu diyosa tema 6630 desteklemiyo demektir ama kesinlikle hatla alakası yok eger her zamanki temayı yuklüyemiyosan tel hafızasa yukle oluyosa hafıza kartında sorun vardır olmuyosa tele format çakMüdür Benim 6630 A Tema Yükleyemiorum 1.icinde Hat yok sebep bu olabilirmi??????????
![]()
![]()
baq şimdi yöneticiye gir orda ayarlardan yazılım yukleme ye fln baqBilg icin sagol ama her türlü formatıo attım olmadı bide oyun dışında teme dahil hiç bişi yüklemio ''telefona yükle '' şecenegini evet diom ama işlem başarısız dionapabilirim ?
6630 nasıl format atarım
MÜDÜR BU DEDİĞİN TELEFONUN İCİNDEMİ YÖNETİCİ YAZILIM FALAN??baq şimdi yöneticiye gir orda ayarlardan yazılım yukleme ye fln baq

MÜDÜR DEĞİNİ YAPTIM FAYDA ETMEDİhttp://www.maxicep.com/symbian-destek/symbian-telefonlarina-format-atmak-36819.html
burayı oku arkadaşım...
@ACMILANO;
şu yolları izle ve dediklerimi uygula...
Araçlar/Ayarlar/Güvenlik/Sertifika Yönetimi/ burdan; seçenek/Güvenlik Ayarları
symbian yüklemesi: Evet
Internet: Evet
Uygulama Yüklemesi: Evet
Çevrimiçi Sertifika Kontrolü: Hayır
Uygulama Yöneticisi/Ayarlar;
Yazılım Yükleme: Açık
Çevrimiçi Sertifika Kontrolü: Kapalı
Bunları uyguladıktan sonra telefonu yeniden başlat,sonrada senin telefonuna yükelenebilecek temaları yükle, yani s60 v2 6.1, 6.2, 7.1, 8.0, 8.1, 8.1a versiyonlarına uygun tüm temalar 6630 'larımızla uyumludur...

Eğer telefonunuz kilitli kalmadıysa çalışıyorsa bunu yükleyin UnlockMe v.1.0 türkçe bu cihazınızın güvenlik kodunu bulur.slm benım tel kılıdı nı degıstırdım sonra da unuttum nasıl acabılırım yardımınızı beklıyorun nokıa 6630