her türlü 6630 sorununu çözerim

Sponsorlu Bağlantılar

swirl3634

swirl3634

Üye
free memory pogramını bulamadım:S aynı sorun bende de var.hafza az diyo ve oyunlar açılmıo

asedme

asedme

Üye
gereksiz oyunları sil ve tekrar dene, ayrıca free Mem diye gecer. böyle ara forumda mutlaka olmalı

Symbiont

Üye
Ben Kazık Bi Soru Soruyim Telefonda C,D,E,Z Olmak üzere 4 sürücü var C,telefon Hafızası,d,1.mb Değerindeki bellek,D Hafza Kart,Z ROm
Bunlardan Hangisi RAM (RAM ın boyutu bu telefonda 12 mbdır)

ikram05

Üye
6630 nasıl format atarım

ACMİLANO

Üye
Müdür Benim 6630 A Tema Yükleyemiorum 1.icinde Hat yok sebep bu olabilirmi?:@ ?????????:@ :vur

emre_kalay

emre_kalay

Üye
Ben Kazık Bi Soru Soruyim Telefonda C,D,E,Z Olmak üzere 4 sürücü var C,telefon Hafızası,d,1.mb Değerindeki bellek,D Hafza Kart,Z ROm
Bunlardan Hangisi RAM (RAM ın boyutu bu telefonda 12 mbdır)
ram olarak d ram dir
Z ise flşaş dır yanın istem ordan çalışır

--------------- Ekleme ---------------

Müdür Benim 6630 A Tema Yükleyemiorum 1.icinde Hat yok sebep bu olabilirmi?:@ ?????????:@ :vur
temadan kaynaklanıyo olabilir bazı temalarda s60 skinport gerekli der bunu diyosa tema 6630 desteklemiyo demektir ama kesinlikle hatla alakası yok eger her zamanki temayı yuklüyemiyosan tel hafızasa yukle oluyosa hafıza kartında sorun vardır olmuyosa tele format çak

ACMİLANO

Üye
Bilg icin sagol ama her türlü formatıo attım olmadı bide oyun dışında teme dahil hiç bişi yüklemio ''telefona yükle '' şecenegini evet diom ama işlem başarısız dio :s napabilirim ?

emre_kalay

emre_kalay

Üye
Bilg icin sagol ama her türlü formatıo attım olmadı bide oyun dışında teme dahil hiç bişi yüklemio ''telefona yükle '' şecenegini evet diom ama işlem başarısız dio :s napabilirim ?
baq şimdi yöneticiye gir orda ayarlardan yazılım yukleme ye fln baq

ortammanyaa

Üye
6630 nasıl format atarım

http://www.maxicep.com/symbian-destek/symbian-telefonlarina-format-atmak-36819.html
burayı oku arkadaşım...

@ACMILANO;
şu yolları izle ve dediklerimi uygula...

Araçlar/Ayarlar/Güvenlik/Sertifika Yönetimi/ burdan; seçenek/Güvenlik Ayarları
symbian yüklemesi: Evet
Internet: Evet
Uygulama Yüklemesi: Evet
Çevrimiçi Sertifika Kontrolü: Hayır

Uygulama Yöneticisi/Ayarlar;
Yazılım Yükleme: Açık
Çevrimiçi Sertifika Kontrolü: Kapalı

Bunları uyguladıktan sonra telefonu yeniden başlat,sonrada senin telefonuna yükelenebilecek temaları yükle, yani s60 v2 6.1, 6.2, 7.1, 8.0, 8.1, 8.1a versiyonlarına uygun tüm temalar 6630 'larımızla uyumludur...

niko kyncu

niko kyncu

Üye
6630 de msjlarda klasorlerimde kayıtlı msjlarım wardı tlfn kapandı acıldı msjlar gitmiş ama x-plorede mail kutusunda grünnyor msjlar nsl geri getirrim

ACMİLANO

Üye
baq şimdi yöneticiye gir orda ayarlardan yazılım yukleme ye fln baq
MÜDÜR BU DEDİĞİN TELEFONUN İCİNDEMİ YÖNETİCİ YAZILIM FALAN?? :naughty:

http://www.maxicep.com/symbian-destek/symbian-telefonlarina-format-atmak-36819.html
burayı oku arkadaşım...

@ACMILANO;
şu yolları izle ve dediklerimi uygula...

Araçlar/Ayarlar/Güvenlik/Sertifika Yönetimi/ burdan; seçenek/Güvenlik Ayarları
symbian yüklemesi: Evet
Internet: Evet
Uygulama Yüklemesi: Evet
Çevrimiçi Sertifika Kontrolü: Hayır

Uygulama Yöneticisi/Ayarlar;
Yazılım Yükleme: Açık
Çevrimiçi Sertifika Kontrolü: Kapalı

Bunları uyguladıktan sonra telefonu yeniden başlat,sonrada senin telefonuna yükelenebilecek temaları yükle, yani s60 v2 6.1, 6.2, 7.1, 8.0, 8.1, 8.1a versiyonlarına uygun tüm temalar 6630 'larımızla uyumludur...
MÜDÜR DEĞİNİ YAPTIM FAYDA ETMEDİ:agla:(:agla

lazuri_08

Üye
zip rar uzantılar ne oluyor acıklarmsınız yalnıs yere actıysam ozurdılerım.

fox7171

Üye
internet ayarlarını yaptıktan sonra telefonu kapat ac cünkü telefon kendini güncellemesi gerekiyor yüzdeyüz calışır

ACMİLANO

Üye
Müdür kapatıp actım bide tel de hat yok.

wallet

Üye
slm benım tel kılıdı nı degıstırdım sonra da unuttum nasıl acabılırım yardımınızı beklıyorun nokıa 6630

Esendağlı

Esendağlı

Üye
slm benım tel kılıdı nı degıstırdım sonra da unuttum nasıl acabılırım yardımınızı beklıyorun nokıa 6630
Eğer telefonunuz kilitli kalmadıysa çalışıyorsa bunu yükleyin UnlockMe v.1.0 türkçe bu cihazınızın güvenlik kodunu bulur.
Eğer cihazınız kilitli kaldıda açılmıyorsa hard format atınderim ama daha önceden atmamışsanız lütfen burayı dikkatlice okuyunuz Symbian Telefonlarına Format Atmak
Benim şuan aklıma gelen çözümler bunlar kardeş.umarım bişekilde sorunun hallolur..

ACMİLANO

Üye
OLMADI...OLMADI..OLMADI.. :agla:agla:agla

ACMİLANO

Üye
MÜDÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BENİM TELEFON BİLGİSAYAR BAGLANMIO TELEFONDA BAGLANDI GOSTERİO BİLGİSAYARDA TIK YOK :S Bİ ÇÖZÜM VARMI
:agla:agla:agla FORMAT ATIIM FAYDA ETMEDİ:agla

BU ARADA MODELİ 6630:agla

GrabellA

GrabellA

Üye
pc suite yokmu

ACMİLANO

Üye
NESE BENIM ASIL PROBLEMİM TEME YUKLEYEMIOM BAGLANMAMA SORUNUNU COZDUM ASIL MELESEYE DONELIM 6630 TEMA YUKLEMIOOOOOO :agla

Üst Alt