paradox1026
Üye
Mutlaka Dinleyin, Bu Bir Rezillik...!
Aşağıda bulunan imza kampanyamıza, Yorumunuz ne olursa olsun ( Hakaret ve Küfür yasak)
Avea Aldatmacası ? Avea Sınırsız Özgürlük Tarfiesi Sınırsız Kölelik Tarifesine Dönüştü.
Yukarıda yer alan ses kaydını dinlediğinizde, bunun farkına varıcaksınız.
Bende bir avea abonesiyim ve sınırsız tarife kullanıyorum ama benim başıma böyle bir olay gelmedi diye sevinmeyin...
Bu ulusal bir meseledir.
Büyük kurumların çıkarları doğrultusunda Reklam gücüne finans gücüne yetişmiş eleman gücüne tekelleşmiş olma gücüne inanarak aslında herşeyin en güzeline en doğrusuna en kalitelisine layık olan biz tüketicilere yaptıkları ve ilerde yapabilecekleri haksızlıkların önüne geçmenin kitlesel tepki göstermenin yoludur
Koyun gibi güdülmeyeceğimizi Gerektiğinde haykırarak sesimizi yükselterek tepkilerin en büyüğünü göstereceğimizi Avea'ya ve bu düşüncedeki bütün kurumlara tahattüt ederiz.
Bu sitenin Kurulum Amacı Nedir ?
Avea reklam ve kampanyalarına inanan ve Sınırsız Özgürlük Tarifesine(Sınırsız Kölelik) geçen 300.000 - 400.000 aboneden afaroz edilen 40 - 50 bin abonenin haklarını aramak, afaroz edileceklerin tedbirini almak ve başlarına gelebilecek olumsuzluklar hakkında bilgilendirmek.
Avea İletişim A.Ş. 'ye Sorular..
Boykotumuza Destek Verenler:
Tüketici Birliği (
Tüketici Birliği
[email protected]
[email protected]
Medya Tava (
Mutlaka Dinleyin, Bu Bir Rezillik...!
Aşağıda bulunan imza kampanyamıza, Yorumunuz ne olursa olsun ( Hakaret ve Küfür yasak)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-
Avea Aldatmacası ? Avea Sınırsız Özgürlük Tarfiesi Sınırsız Kölelik Tarifesine Dönüştü.
Yukarıda yer alan ses kaydını dinlediğinizde, bunun farkına varıcaksınız.
Bende bir avea abonesiyim ve sınırsız tarife kullanıyorum ama benim başıma böyle bir olay gelmedi diye sevinmeyin...
Bu ulusal bir meseledir.
Büyük kurumların çıkarları doğrultusunda Reklam gücüne finans gücüne yetişmiş eleman gücüne tekelleşmiş olma gücüne inanarak aslında herşeyin en güzeline en doğrusuna en kalitelisine layık olan biz tüketicilere yaptıkları ve ilerde yapabilecekleri haksızlıkların önüne geçmenin kitlesel tepki göstermenin yoludur
Koyun gibi güdülmeyeceğimizi Gerektiğinde haykırarak sesimizi yükselterek tepkilerin en büyüğünü göstereceğimizi Avea'ya ve bu düşüncedeki bütün kurumlara tahattüt ederiz.
Bu sitenin Kurulum Amacı Nedir ?
Avea reklam ve kampanyalarına inanan ve Sınırsız Özgürlük Tarifesine(Sınırsız Kölelik) geçen 300.000 - 400.000 aboneden afaroz edilen 40 - 50 bin abonenin haklarını aramak, afaroz edileceklerin tedbirini almak ve başlarına gelebilecek olumsuzluklar hakkında bilgilendirmek.
Avea İletişim A.Ş. 'ye Sorular..
- Yukarıdaki ses kaydında anlaşılacağı gibi reklamların amacı sadece ticari çıkarmıdır ?
- Reklamlarda Tahahüt edilenlerin hiçbir önemi yok, sadece abone toplamaya yönelik yalan ve hayal ürünü görsellerden oluşan bir pakettir. Geçerli olan okunması güç ve zaman alan sözleşmede yazılanlardır. (Bu sözleşmeleri siz okuyormusunuz?)
- Tarifesi değiştirilmeyen aboneler, acaba ekstradan mesajlar çektiği için abartılı faturaları gelen sınırsız özgürlük tarifesi adı altında kullandığı hattını kendince sınırlarla daha az kullanan (yani bu hakkını kullanmayan - daha az konuşan) sizin çıkarlarınız doğrultusunda abartılı faturalara sahip olan kullanıcılar olabilirmi?
- Tek taraflı tarife değiştirme hakkınızın saklı olduğunu belirtiyorsunuz. Bunu bir tuşa basarak yapıyorsunuz. Abonenin isteğiyle olan aboneliği sonlandırma isteğini avea iletişim merkezlerinden yapmayıpta neden avea shop'lara yönlendiriyorsunuz ? Sebebi zaten zar zor geçinen insanların cebinde son faturasını ödeyecek paranın bulunmaması mevcut faturalarını zamanında ödeyememesi hattını kapatma ile uğraşabilecek zamanlarının kısıtlı olması olabilirmi ?
- İnsanları usülsüz kullanımlarla suçluyor ve mesajlar atıyorsunuz. Bunların ispatı sizden istendiğinde neden "bunun ile alakalı bilgilendirme ilerleyen zamanlarda yapılacaktır bu bir toplu kıyımdır herkese ayrı ayrı bilgilendirme yapamıyoruz" diyorsunuz ? Sebebi; Ne söyleyeceğinizi bilememenizmidir tarifelerini değiştirdiğiniz 40.000 kişinin yazı tura ile belirlenmesimidir. İnsanlar ilk bir kaç gün peşine düşer sonradan biz önlerine ne koyarsak yerler düşüncesiyle hareket ediyorsunuz?
- "Kapat Kapat, Ben Ararım","Her Yöne Sınırsız Özgürlük"," Bir ayda sınırsız 10.000 Dakika" ,"Konuş, Konuş Bitmez" .... "Doya Doya Konuş" .... " Bu sloganlar sizin sloganlarınız değilmiydi, yoksa bu sloganlar şu şekilde değişti mi ? "Kapat Kapat, Çok konuşuyorsun", "Her Yöne Sınırsız Kölelik","Bir Ayda Sınır Geldi 1.000 Dakika","Konuş Konuş... Ben Yapıcağımı Biliyorum...", "Doya Doya Konuştun mu? Artık bu kadar Sus birazcık"
Boykotumuza Destek Verenler:
Tüketici Birliği (
) Tüketici Birliği
internet sitesi üzerinden haklı boykotumuza destek verdi, Bilgi almak için:[email protected]
[email protected]
Medya Tava (
)Mutlaka Dinleyin, Bu Bir Rezillik...!