Bilgi mesajı yardım lütfen maxicep liler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi mesajı yardım lütfen maxicep liler
Arkadaşlar nokia 3120 classic kullanıyorum bilgi mesajını ayarlıyorum fakat bilgi mesajı gelmiyor müşteri hizmetlerini aradım buradan yapılacak birşey yok ayarlarınız normal dedi hattımı başka bir nokia cihaza takıyorum bu sefer maç sonuçları geliyor aynı telefona takınca da yine gelmiyor konu nosu 055 bilgi mesajı da açık ne yapmam gerek yardım lütfen.
:bilmem:

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Telefonda bir sorun var o kesin..

passiv€ aggressiv€

Üye
valla bende 5700 kullanıyorum ama bende bi türlü bilgi mesajı alamıyorum :bilmem:

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapmamız lazım acaba 3g olduğu içinmi gelmiyor 3g liler sizlere geliyormu

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşım baştan sölesene 3G olduğunu :) 3G için bilgi mesajları henüz aktif değil o yüzden 3G kullanmazken bilgi mesajlarını alırsın ama kullanırken alamazsın..

darülmendep

darülmendep

Üye
3G'lilere gelmez. Bu şimdilik 3g'nin bir eksiği fakat eğer 1 ay bedava maç haberleri almak istiyorsan ntv spor'a üye ol

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bilgi mesajı istiyosan 2g ye geç

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Benimki 2G ve bilgi mesajları(bulundugum bölge söyleyen yayın hariç) hiç biri gelmiyor

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
valla beyler gerçekten 3 glilere gelmiyor mu eee bizde o zaman çift mod yaparız hem 3g hem 2g çeker belki o zaman işe yarar ben deneyemiyorum çünkü hattım avea ve halen kocaelide aktif değil

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
3G şebekesinden hizmet aldığınızdan dolayı bilgi mesajı alamamaktasınız.

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize çok çok çok çok çok teşekkür ederim bunu öğrenmem çok iyi oldu bizde maç olduğu zaman telefonu 2G ye geçiririz.

6967

Üye
bende n95 8gb var 3g aktif, bilgi geldiğinde ekranda görünmüyor ama mesajlar bölümünde iken seçenekler deyip hücre yayını dizinine girdiğinizde maç sonuçları yer imleri ve belediye ile ilgili bilgiler görünüyor

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
:box
valla beyler gerçekten 3 glilere gelmiyor mu eee bizde o zaman çift mod yaparız hem 3g hem 2g çeker belki o zaman işe yarar ben deneyemiyorum çünkü hattım avea ve halen kocaelide aktif değil

Arkadaşım çift mod denilen olayda iki şebekeyi birden kullanamazsın. Eğer 3G çekiyorsa 3G kullanır telefon çekmiyorsa 2G denilen ama aslında ismi Edge olan teknolojiyi kullanır. Yani senin telefonuna bilgi mesajı gelmesi için ayarlardan Gsm/Edge seçmen ya da 3G olmayan bir yerde olman gerekiyor..

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Sanırım kimse okumamış.Benim bulundugum bölgede 3G nin G si bile yok.2G var ama maç yayını falan gelmiyor kodlarda dogru

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım kimse okumamış.Benim bulundugum bölgede 3G nin G si bile yok.2G var ama maç yayını falan gelmiyor kodlarda dogru

ben 2G yazıp 3388 e gönderdim ve eski şebekeye geri döndüm şimdi maçları bekliyorum bakalım şimdi gelecekmi sende aynı işlemi yapabilirsin. telefonun 3g li değilse yapmana gerek yok

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
konuyu hortlatıyorum ama bu 3G de hücre mesahı sorunu hala duzelmemiş.Bu ne iştir ya.Bişi yaparken diğerini bozuyorlar:vur

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt