Emre'ye En Az 3 Maç Ceza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Emre'ye En Az 3 Maç Ceza
Milli futbolcu, küfrün yanı sıra hakem Tolga Özkalfa’ya yaptığı eylemden dolayı 3 ya da 4 maç ceza alacak.
Manisaspor maçında kırmızı kart gören milli oyuncuya en az 3 maç ceza geliyor. Karşılaşmada gördüğü sarı kart sonrası rakibe küfür ve tehdit eden Emre, daha sonra hakem Tolga Özkalfa’ya göğsü ile son derece sert müdahalede bulununaca çok ağır bir ceza ile karşı karşıya kaldı.
Milli futbolcu, küfrün yanı sıra hakeme yaptığı bu eylemden dolayı 3 ya da 4 maç ceza alacak. Tecrübeli futbolcu bugün Disiplin Kurulu’na sevk edilecek. Kurul, hafta içinde yapacağı toplantı sonucu Emre’ye gereken cezayı verecek.
Provoke ediliyor
Bu arada Daum oyuncusu hakkında ise şunları söyledi:
“Emre bizim en önemli oyuncularımızdan biri. Takım için herşeyini ortaya koyuyor. Bunu rakiplerimiz de biliyor. Bu yüzden de Emre’yi her zaman provake ediyorlar. Aslında Emre gibi üst düzey futbolcularımızı daha fazla korumamız lazım. Emre ile konuşarak, “Her maçta provoke edileceksin. Bunu bilmelisin” diyeceğim. Artık onun da buna göre önlem alması gerekiyor. Ona sportif ve iyi futbol ile bunlara cevap vermesi konusunda tüyo vereceğim.”

--------------- Ekleme ---------------

Biraz ders alsın akıllı olmayı öğrensin ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yok ya men etsinler..Veremezler bu kadar cezayı...

Geçen hafta da hakemin eline vurdu ne oldu... :ehe

SucX

SucX

Üye
İtirazla 2 maça düşürebilirler

e_r_EN

e_r_EN

Üye
emre bunu sürekli yapıyor saha içinde sürekli agresif bi benzeride sabri ikiside bu tarz cezaları hakediyor Atatürk'ün de dediği gibi ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim ...

SucX

SucX

Üye
DiaBLoS™;1582046' Alıntı:
Yahu ne itirazı..Daha cezası bile belli değil ki..

:kop:

En az 3 dediğine göre cezası bu tarz birşey olucak onun için demiştim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
2 olabilir..

Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;1581790' Alıntı:
Yok ya men etsinler..Veremezler bu kadar cezayı...

Geçen hafta da hakemin eline vurdu ne oldu... :ehe
3-4 maç ceza veremezler mi? Zaten direk kırmızı kartın cezası 2 maç.Eee normal bir kart değil,2 maç ceza alırsa yaptıkları ne olacak?
Geçen hafta hakemin eline vurdu, ne oldu?
Hakem ceza vermediği için 4 maç dinlendirilecek.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Emre 2 maçtan fazla ceza almaz , alamaz , almamalı diye düşünüyorum..

Emreye yapılan fauller inanılır gibi değil görmezlikten geliniyor..Devamlı Emre sevdası artık bitmeli..:oke:

Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;1582698' Alıntı:
Emre 2 maçtan fazla ceza almaz , alamaz , almamalı diye düşünüyorum..

Emreye yapılan fauller inanılır gibi değil görmezlikten geliniyor..Devamlı Emre sevdası artık bitmeli..:oke:
Hakemin eline vur,hakemin yanında rakibe omuz at,küfür et hakem duysun sonra git buna 2 maç ceza ver....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kimse durduk yere yapmaz kardeş..Emre 2 maçtan fazla ceza almayacak şahsi kanaatim..

Konu fazla uzamamalı...Yeterli bu kadar..
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt