Avea'yı Boykot Sitesi Kurulmuştur

Sponsorlu Bağlantılar

kanka5000

kanka5000

Üye
    Konu Sahibi
Avea'yı Boykot Sitesi Kurulmuştur

--şirket hattı gibi rahat rahat konuşayım diye aldığım her yöne özgürlük tarifeli hattımın özgürlüğünü alıp ........ operatör bozuntusu

--sabah itibarıyla bir çok kişiye atılmış mesajlar usulsüz ve kanunsuzdur

--an itibariyle bana mesaj atarak 10 bin dakika kampanyasının bittiğini belirtmiş operatör. tarifenizin 10000 dk sınırı kalkmıştır. aylık yurt içi arama süresi 3000 dakika ve aranan farklı telefon no. ları 75 i asarsa yurt içi her yne 12 kr/dk ya arayabilirsiniz.

--türkiye'nin köy bakkalı tadındaki gerçekten tek şirketi. işleyiş allahlıktır. yiyemeyeceklerinin altına yatarlar. müşteri hizmetlerine bağlanamazsınız bile. düşmez zaten. düşerse de al gülüm ver gülüm tarzı kanunsuz, gayriciddi ve ahlaki kandırmaca yoluna giderler.

--türkiyenin en çaresiz operatörü.
bir bayiisine gidiyorsunuz,size 14 lira veriyor,karşısındaki turkcell bayiisinden 20 kontörlü hatlardan satın aldırıyor.
sonra onu gidip avea yetkilisine veriyorsunuz,o da elinizdeki turkcell hattı alıp aveaya çeviriyor.
büyük olasılıkla avea bayiileri kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor.
(bkz: kota doldurmak)
kotarmak yada kotaramamak..işte bütün mesele bu!

--81 ilde 3g'si çekmeyen operatördür. senden de bu beklenirdi avea ...

--an itibariyle ağır .... operatör. sabahtan beri ne arama yapabiliyorum ne mesaj atabiliyorum, telefon en üst seviye çekerdi, ne 3g çekiyor nede hat var, gidip geliyor.

--iphone 3gs'in gelmesiyle beraber büyük ihtimalle veda edeceğim operatör. zamanında çok ucuzdu katlanıyor kullanıyor idik ama artık iyice çığrından çıktı. şebeke içini 3kntr/dk, diğer operatörleri 2kntr/dk ile aratan politikalarından nefret ettim. gittiğim her yerde konuşmak için odalar arası turlar düzenlemek zorunda kalmam da cabası.

--turkcell ve vodafone'un reklam şirketidir. rakiplerine bu kadar müşteri kazandıran başka bir şirket olamaz.

........... teknoparkı var ama

darülmendep

darülmendep

Üye
Avea aslında çok iyi gidiyordu. Taa ki yönetim değişene kadar. Cüneyt Türktan gidince herşey bitti. Dönselerde şu an çok iyi teklifleri var

kanka5000

kanka5000

Üye
    Konu Sahibi
Valla onu bunu bilmem ben 6 yıldır avea kullanıyorum ama su 20 gundur bıktım aveadan lanet ettırdı kendıne. en yakın zamanda vodafona gecıcem

xkadir61

xkadir61

Üye
ya sormayın bende heryöne özgürlük tarifesindeyim. 3000 dakika ile sınırlandırıldım. bu miktar bana yetmiyor. ama yinede turkcell 600 kontör ile 5dk. 1 kontörden daha cazip

darülmendep

darülmendep

Üye
Arkadaşlar şunu unutmayalım ki yine operatörler içerisinde şu an en iyi teklif hâlâ Avea'nın

ganja61

Üye
beyler ben her yöne kamu tarifesindeyim 1250 dk. avea 250 dk. diğerleriyle bedavam var faturam 30 lira gayet uygun

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
kurulsun valla 7 yıllık avea hattımı taşıma kararı almışken kurulsun daada kullanmam aveayı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Türk Telekom'un alt yapısına geçti ve kayıp etti.

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ben avea ya acıyorum çok güzel bi operatördü yazık ettiler kullanıyorum ama hiç sevmniyorum reklamları bile iğrenç yani tip tip adamlar çıkıyo avea avea iş ne iş avea iş diyo ssini r oluyorum ya türk telekoma gfeçtiği için zaten kaybetti

Aslında türk telekomla internet bazında düşma olmalar gerekiyordu

MagNum

MagNum

Üye
8 yıllık avea hattımı taşıdım trkcll'e rahatım

trust-cloud

trust-cloud

Üye
kurun siteyi abi valla en az 25 kişi ben uye getiririm

paradox1026

paradox1026

Üye
bende facebookta grup kurarım:)

paradox1026

paradox1026

Üye
cihan bunu senden duymak şaşırtıcı
şartlar ve menfaatlar değişince bende değişiyorum:)
valla avea 6 ay önceki avea olsa halen savunurum ama malesef avea kulannıyorum şu an sadece ama işe girersem kesinlikle kamu turkcell olucak:)

colaturka14

Üye
ben de 8 yıllık hattımı turkcelle taşıyanlardanım:D

xxxzz

Üye
bencede boykot sitesi kurulsun site adıda aveanın şanına yakışır birşey olsun aptalavea.com gibi :) umarım yetkililer buraları okuyordur. aveadan kurtulduktan sonra bende oh bee diyorum turkcelle hayata bağlanıyorum :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Mesaj; LAZOFLU tarafından (27.08.2009 Saat 23:36:26 ) değiştirilmiştir..

ilk sayfada ilkmesajdaydı ama lazoflu mesajı değiştirmiş. site ismi vermek yasakmıydı?

hayır yasak değil. Ama başka forum sitelerinin ismini, adresini veya içindeki konu linkini vermek yasaktır. Hatırlayacaksın ki ilk halinde başka bir foruma ait adresler var, kopyaladığın forumun adresi vardı. Onları silerken o siteyi de silmişim, kontrol ettim de adresi yeniden ekledim. Başka forumlardan yazı kopyalarken içindeki linkleri silmeyi unutmayın. Aksi halde mesajınıza müdahale edilecektir.

Üst Alt