İşte size fazla söze gerek olmadan kanıt Kuran hak kitapdır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Güzel ve uzun bir konu geldi aklıma . 1-2 günde hazırlayıp paylaşırim inşallah .

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
Siz hangi vasıfla ayet açıklıyorsunuz ? Siz ayetleri kafanıza göre yorumlayarak hiç bir şeyi kanıtlayamazsınız, belge olarak sunduğunuz ayeti yorumluyorsunuz..

Msnde ki görüşmemizden sonra en ufak bir kaygım bulunmamaktadır..
ayetleri bilime elimize somut kanıtlar veren olguya göre yorumluyoruz. Size kanıtları sunuyorum elinize ayetler bu anlamlara çıkıyo diyorum çoğunuz hala babannelerinizin söyledikleriyle çıkıyo karşıma saygısız seviyesiz cevaplar veriyo ya bu konuda gerçekten bilen seviyeli insanlar tartışsın yada belli bi yaş sınırı koyalım..

Snazzy

Snazzy

Üye
    Konu Sahibi
Haddinizi aştığınızın farkındamısınız bilmiyorum.Burası özür her yaşdan üyelerin yorum yaptığı bir formdur.Lütfen terbiyemizi takınalım. Dağdan gelip bağdakini kovmayalım.

Salihyet

Salihyet

Üye
ayetleri bilime elimize somut kanıtlar veren olguya göre yorumluyoruz. Size kanıtları sunuyorum elinize ayetler bu anlamlara çıkıyo diyorum çoğunuz hala babannelerinizin söyledikleriyle çıkıyo karşıma saygısız seviyesiz cevaplar veriyo ya bu konuda gerçekten bilen seviyeli insanlar tartışsın yada belli bi yaş sınırı koyalım..

Burda sınırları biz koyuyoruz :oke: o olgunluğa eriştiğimiz için bu rütbeye sahibiz.. Ve kurallar diyor ki bir kuruma veya kişiye saygısızlık yapıldığında o kişiye müfredatta geçerli olan cezayı vermelisin.. Bu doğrultuda ceza almadığınız için terbiyesizliğiniz hatsafhada, yaşım 18 ve türkçeyi odtü de ki bir öğretim görevlisinden daha iyi kullanıyorum..

Bundan sonra muhattabım değilsiniz, sadece izleyecek ve yaptırım uygulayacağım İyi forumlar..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Allah'ım şükürler olsun ki banlandı... teşekkürler :)

aLone

aLone

Üye
oh be banı yemiş kafir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...