İşte size fazla söze gerek olmadan kanıt Kuran hak kitapdır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
şuan ezan okunuyor ve oruçluyum Allah 'ın adına yemin ederim ki seni bir kapatırım ! ! Ozan , Ata , Salih.. Düşünce özgürlüğü bir yere kadar , bu soytarının susması için illa küfür mü etmesi gerekiyor .. Benim yüzyıllardan Ötede inanmış ecdadıma resmen sövülüyor hakaret ediliyor . Bu soytarının tahriklerine ne kadar müsaade edilecek.. BAZI DEĞERLER İNANÇLAR ÜZERİNDE YORUM YAPILAMAYACAK KADAR TARTIŞILAMAYACAK KADAR KUTSALDIR.. Kusura bakmayın EN KUTSAL EMANET HAKKINDA yeteri kadar müsaade ettiniz. Allah Aşkına şu soytarıyı sustururmusunuz

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
şuan ezan okunuyor ve oruçluyum Allah 'ın adına yemin ederim ki seni bir kapatırım ! ! Ozan , Ata , Salih.. Düşünce özgürlüğü bir yere kadar , bu soytarının susması için illa küfür mü etmesi gerekiyor .. Benim yüzyıllardan Ötede inanmış ecdadıma resmen sövülüyor hakaret ediliyor . Bu soytarının tahriklerine ne kadar müsaade edilecek.. BAZI DEĞERLER İNANÇLAR ÜZERİNDE YORUM YAPILAMAYACAK KADAR TARTIŞILAMAYACAK KADAR KUTSALDIR.. Kusura bakmayın EN KUTSAL EMANET HAKKINDA yeteri kadar müsaade ettiniz. Allah Aşkına şu soytarıyı sustururmusunuz
sadece gülüyorum böyle yaparak kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.. :oke::oke::oke::heyo:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
derdi anlaşıldı o soytarının. Yazmayın arkadaşlar , tek başına Havlasın !

aLone

aLone

Üye
samsunsporun yaptığı ne komik diilmi beni bi kapatırmış :D:D

tamam arkdaşım sen haklısın sen büyüklsün sen hepimizden iyi düşünürsün sen bu dünyaya gelmiş en büyük araştırmacısın senin her söyledğin doğru tamam sen doğru söyleme merkezisin

ama

ARTIK SUS !

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
tamam arkdaşım sen haklısın sen büyüklsün sen hepimizden iyi düşünürsün sen bu dünyaya gelmiş en büyük araştırmacısın senin her söyledğin doğru tamam sen doğru söyleme merkezisin

ama

ARTIK SUS !
peki sustum.. :D:D:kop::kop:

aLone

aLone

Üye
sana bi teklifm var sana karşı olanlardan bi tanesini ikna edersen dediklerin hakkında tamam sen doğru diyosun dicem ama sana akrşı çıkanlardan bi kişi bile inanmazsa sana defolup gidersin siteden tamam mı?

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
sana bi teklifm var sana karşı olanlardan bi tanesini ikna edersen dediklerin hakkında tamam sen doğru diyosun dicem ama sana akrşı çıkanlardan bi kişi bile inanmazsa sana defolup gidersin siteden tamam mı?
anlamıyosunuz beni, kimseyi bişeye inandırmak için yazmıyorum bunları istediğinizide inanın umrumda değil, sadece size gerçeklerin böyle olduğunu anlatıyorum varsa aksini iddaa eden belgeleriniz (kuran hariç) çıkın karşıma tartışalım ama yeterki seviyeli olun..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Güven abi konu açmayın ki bu dinsiz havlamasin . Gerçeği hepimiz biliyoruz . Bu mahluka da söyledik ama inanmadi . Dinen bizim vazifemiz burada bitti . Bu dinsiz yüzünden başımıza dert açmaya değmez . Son sözüm bu kadar .

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
din size somut bişey verebiliyomu arkadaşlar..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kurani kerim den başka somut kanıt mi var . Araştırma diyorsun soyle o zaman internet kaç yıldır var ülkemizde . Ama bir de kurani kerim in tarihine bak . Dayanağınız nedir . O zamandan beri internette bu konuyu mu tartışıyordunuz . Saçmalamaktan başka hiçbir şey yapmıyorsun . Açıkça misyonerlik yapıyorsun . Müslümanı dinsiz yapmaya çalışıyorsun . Tamam bilim iyidir araştırma iyidir ama kurani kerim den şüphe edip araştırmak mantık dışı birşey . Çekip git buradan .

Salihyet

Salihyet

Üye
Dinin tanımını istiyorsun, acaba neden diye kendime bir soruyorum ? Din kişiye düzgün bir hayat sunuyor, edebiyle kişiliğiyle mükemmel/sefalet içinde de olsa sonucunda İSLAM cenneti vaad ediyor, cenneti satın alamazsınız, bir kadeh viski içip arkanıza yaslanıp öldükten sonra hiç bir şeyin olmayacağını düşünmek mi daha mantıklı yoksa ?

Siz henüz kendi içinizde bir sonuca ulaşın, kendinize bir yol çizin ondan sonra düzgün bir şekilde ( saygılı ) derdinizi anlatınız, fakat hakaret ettiğiniz anda mesajınız silinecek ve ceza alacaksınız, konuşma hakkınızı terbiyesizlik yaparak kullandığınız için bu durum ne yazık ki sizin için sona erdi, en doğru şekilde cevaplarınızı verdik, inançsız biri için kanıt gerektiği için inanmadınız fotoğraf çekip yayınlanma imkanı olmadığı için size diyeceğim tek şey tek açıdan kanıt ile bakmayın..

Snazzy

Snazzy

Üye
    Konu Sahibi
Eklediğim video ve üzarine koyduğum ayet gayet somuttur ve kanıttır ama herkesin anlama kapasıtesi olmuyor malesef.Hadis dediklerini de biliyorum.Onların sahi hadis oldukları tartışılır.Pygamber efendimiz söylemiş gibi aktarılan bir sürü uydurma hadis var.Bana kuranı yalanla diyorum. Kuran hariç diyorsun çünkü ayetlerle baş edemiyorsun o bakımdan 1 ayeti bile yalanlayamıyorsun.Bence komik olan sensin arkadaşım:ehe

aLone

aLone

Üye

din bana ne mi verdi somut olarak

alaha ne dua ettiysem onları hepsini verdi telefon olsun güzel bi okul olsun al sana somut

acaba çok merak ediyorum bi işin sıkışınca ya da aciz durumda kalırsın napıyosun.biz allha dua ederiz.ayrıca kuran dinlemek o kadar huzur verici ki ne kadar sinir filan varsa hepsini alıyor.
insan dinini yapmaya çalıştığında içi huzurla doluyor ve genellikle her işide rast gider.neyse senin inancağın yok artık bu konuda boşuna yormucam kendmi

Snazzy

Snazzy

Üye
    Konu Sahibi

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
Eklediğim video ve üzarine koyduğum ayet gayet somuttur ve kanıttır ama herkesin anlama kapasıtesi olmuyor malesef.Hadis dediklerini de biliyorum.Onların sahi hadis oldukları tartışılır.Pygamber efendimiz söylemiş gibi aktarılan bir sürü uydurma hadis var.Bana kuranı yalanla diyorum. Kuran hariç diyorsun çünkü ayetlerle baş edemiyorsun o bakımdan 1 ayeti bile yalanlayamıyorsun.Bence komik olan sensin arkadaşım:ehe
ayetleri açıklıyodum konuyu kapattılar.. :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
açıklamak mı :ss uydurmak olmasın o :ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
Siz hangi vasıfla ayet açıklıyorsunuz ? Siz ayetleri kafanıza göre yorumlayarak hiç bir şeyi kanıtlayamazsınız, belge olarak sunduğunuz ayeti yorumluyorsunuz..

Msnde ki görüşmemizden sonra en ufak bir kaygım bulunmamaktadır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...