İşte size fazla söze gerek olmadan kanıt Kuran hak kitapdır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Snazzy

Snazzy

Üye
    Konu Sahibi
İşte size fazla söze gerek olmadan kanıt Kuran hak kitapdır
Biz demiri de indirdik ki onda büyük bir kuvvet ve insanlar için faydalar vardır. Bu, Allah'ın dinine ve peygamberlerine görmeden yardım edenleri belirlemesi içindir. Şüphesiz Allah kuvvetlidir, daima üstündür. (Hadid - 25)

Halbuki biz demiri yerden çıkartıyoruz dimi arkadaşlar.Ama kuranda indirdik diyor.:oke:Demir aslında süper novaların kalıntısıdır.Süper novalar videoda da seyredeceğınız gibi içindeki demir miktarı belli bir oranı aşınca patlar ve kalıntıları yer yüzüne meteor şeklinde yağar.İşte size bilimsel bir kanıt googledan araştırabilirsiniz altda videoyu da vereceğim.Eminim bunu çoğumuz bilmiyoruz 571 yılında doğan birinin atıpda bu kadar tuturması hayret verici :kop:

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR ', huri$ ve bebo21

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok güzel bir konu. Eline sağlık gerekli yerlere cevap verilmiş.

Snazzy

Snazzy

Üye
    Konu Sahibi
Sağol dostum.Laf salatasına gerek yok sayfalar dolusu yazıyı 6 cümleyle çürütürüm.Çok konuşan boş konuşur arkadaşlar unutmayın :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yeter !
inanacak birşeyi olmayan insan çaresizlik anlarında ya kendine yada çevresine zarar verir. allah var yada yok. kitap doğru yada yanlış. Banane, Sanane. insanların toplum düzenine uyması yasalardan çok diniyle alakalıdır. seni toplum düzenini bozmamaya, kamuya açık alanda halkı endişe ve korkuya düşürmemeye davet ediyorum. Senin laftan anlamayacagın belli. ne halin varsa gör, seni allaha havale ediyorum.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
571 yılında doğan birinin atıpda bu kadar tuturması hayret verici deilde peygamzber efendimiz deseydin daha ii olurdu

xErKaNx

Üye
Erol kardes Allah var yada yok, kuran dogru yada yanlis banane sanane seklindeki elestiri hic hos olmamis. Anladigim kadariyla ofkeyle yazmissin. Kardes bilhassa ofke aninda cok dikkatli olmak lazimdir. Cunki seytanin guclu oldugu ve insanin imanını almak icin cabaladigi zaman ofke anindaki zamandir. Ornekler cogaltilabilir. Su sekilde yazsan daha iyi olur. Allah vardir ve tekdir. Kuran gercektir ve haktir. isteyen inanir isteyen inanmaz. Bize dusen dini dogru teblig etmek lazimdir. Asra andolsunki insan ziyandadir. Sabrı ve hakki teblig edenler haric (ayeti kerime). kusurum olduysa affola

Snazzy

Snazzy

Üye
    Konu Sahibi
yeter !
inanacak birşeyi olmayan insan çaresizlik anlarında ya kendine yada çevresine zarar verir. allah var yada yok. kitap doğru yada yanlış. Banane, Sanane. insanların toplum düzenine uyması yasalardan çok diniyle alakalıdır. seni toplum düzenini bozmamaya, kamuya açık alanda halkı endişe ve korkuya düşürmemeye davet ediyorum. Senin laftan anlamayacagın belli. ne halin varsa gör, seni allaha havale ediyorum.
arkadaşım bence sen konuyu okumamışsın bana boşuna bunları söyluyorsun
571 yılında doğan birinin atıpda bu kadar tuturması hayret verici deilde peygamzber efendimiz deseydin daha ii olurdu
Tabikide ben burda hani bir arkadaşımız " Kuranı muhammed yazdı " derken onunla alay etmek için yazdım.Yani madem uyduruyor madem peygamber efendimiz yalancı 571 yılında bu gerçeği nasıl biliyor demek istedim.

--------------- Ekleme ---------------

Erol kardes Allah var yada yok, kuran dogru yada yanlis banane sanane seklindeki elestiri hic hos olmamis. Anladigim kadariyla ofkeyle yazmissin. Kardes bilhassa ofke aninda cok dikkatli olmak lazimdir. Cunki seytanin guclu oldugu ve insanin imanını almak icin cabaladigi zaman ofke anindaki zamandir. Ornekler cogaltilabilir. Su sekilde yazsan daha iyi olur. Allah vardir ve tekdir. Kuran gercektir ve haktir. isteyen inanir isteyen inanmaz. Bize dusen dini dogru teblig etmek lazimdir. Asra andolsunki insan ziyandadir. Sabrı ve hakki teblig edenler haric (ayeti kerime). kusurum olduysa affola
arkadaşım beni yanlış anladı sanırım ondan böyle yazdı

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
Biz demiri de indirdik ki onda büyük bir kuvvet ve insanlar için faydalar vardır. Bu, Allah'ın dinine ve peygamberlerine görmeden yardım edenleri belirlemesi içindir. Şüphesiz Allah kuvvetlidir, daima üstündür. (Hadid - 25)

Halbuki biz demiri yerden çıkartıyoruz dimi arkadaşlar.Ama kuranda indirdik diyor.:oke:Demir aslında süper novaların kalıntısıdır.Süper novalar videoda da seyredeceğınız gibi içindeki demir miktarı belli bir oranı aşınca patlar ve kalıntıları yer yüzüne meteor şeklinde yağar.İşte size bilimsel bir kanıt googledan araştırabilirsiniz altda videoyu da vereceğim.Eminim bunu çoğumuz bilmiyoruz 571 yılında doğan birinin atıpda bu kadar tuturması hayret verici :kop:

kimyasal elementler dünyanın oluşumundan beri zaten dünyadaydı her elementi alıp mikronluk mikroskoplarda incelediğinizde içinde hepsinin gaz olduğunu zaten görürsünüz. şimdi gelelim sizin teorinize 571 yılında doğan birinin bunu bilmemesi doğru çok saçma olurdu çünkü aynısı incil ve tevratta zaten geçiyor hatta onlarında yalan olmalarına rağmen..

fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
Erol kardes Allah var yada yok, kuran dogru yada yanlis banane sanane seklindeki elestiri hic hos olmamis. Anladigim kadariyla ofkeyle yazmissin. Kardes bilhassa ofke aninda cok dikkatli olmak lazimdir. Cunki seytanin guclu oldugu ve kurani inkar eden kaf:megafon:

Snazzy

Snazzy

Üye
    Konu Sahibi
kimyasal elementler dünyanın oluşumundan beri zaten dünyadaydı her elementi alıp mikronluk mikroskoplarda incelediğinizde içinde hepsinin gaz olduğunu zaten görürsünüz. şimdi gelelim sizin teorinize 571 yılında doğan birinin bunu bilmemesi doğru çok saçma olurdu çünkü aynısı incil ve tevratta zaten geçiyor hatta onlarında yalan olmalarına rağmen..
Arkadaşım videoyu izle ondan sonra cevap ver bana.Tabiki her elementın yapı taşı gazdır.Ama niye bu bakır indirildi yada çelik indirildi demedide demir indirildi dendi.Zaten incil ve tevratta hakdır onlar değişti evet ama demekki bazı ayetleri orjinal kalmış.Bu söylediğin ayetteki ispatı çürütmüyor.Ayrıca iki denizin sularının birbirine karışmamasını da çürütmez

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
[/QUOTE]Arkadaşım videoyu izle ondan sonra cevap ver bana.Tabiki her elementın yapı taşı gazdır.Ama niye bu bakır indirildi yada çelik indirildi demedide demir indirildi dendi.Zaten incil ve tevratta hakdır onlar değişti evet ama demekki bazı ayetleri orjinal kalmış.Bu söylediğin ayetteki ispatı çürütmüyor.Ayrıca iki denizin sularının birbirine karışmamasını da çürütmez[/QUOTE]
o belgesellerin hepsini zaten tezimi yazarken izledim izlicek bişey yok.. ben zaten bu kapatılan konuda ayetleri tek tek açıklıyodum fakat konu kapatıldı.. :) iki denizin suyunun karışmaması olayını şöle basit bi şekilde açıklıyım sana; Tuzlu su tatlı suya göre daha ağırdır. Tatlı su tuzlu suyun üzerinde yüzer ama zamanla difüzyon olur tuzlu sudaki tuzun yarısı tatlı suya geçer saf suyun atomlarıyla birleşir böylece elinde NaCl (sodyum klorür) çözeltisi olur diğer maddelerde (şeker yağ vs..) suyun yüzeyine çıkar orda kalır..

Snazzy

Snazzy

Üye
    Konu Sahibi
ve bu dediğin bilinmeden yıllar önce kuranda yazıyor:ehe

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
kuranda karışmaz deniyo ben karışır diyorum zaten ordada tuz tatlı suya geçer demişim bunada difüzyon denir..

Snazzy

Snazzy

Üye
    Konu Sahibi
kuranda karışmaz deniyo ben karışır diyorum zaten ordada tuz tatlı suya geçer demişim bunada difüzyon denir..
düzenlemeden önceki yazını gördüm
1. tevrat ve incilde peygamber efendimizin geleceği yazıyor
2.su değil deniz karışmıyor sen tatlı suyla tuzlu suyu bardağa koy karışır ama denizde karışmaz
3.senin verdiğin belgeler falan diyorsun ama daha tatmin edici hiç bir şey göstermedin bize bir ayetini bile tam anlamıyla yalanlayamadın ordan çekmiştir burdan bakmıştır şeklinde cümleler kuruyorsun arkadaşım adam gibi bir kanıtla gel ve tezimi çürüt.Gazete haberine de bu yüz yılda inanmıyorum geçmişdekine hiç inanmam

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
aynen bende izledim gerçekten hepsi doğru

aLone

aLone

Üye
arkadalar bakın biz zaten inanıyoruz inanmayıp hala konuşanalr kendileri bilir diğer konu bi sonuca varılmadığı için kapatıldı artık gereksiz buluyorum bu konuları çünkü ben inanıyorum ve kimse benim fikirlerimi değiştiremez he o inanmayan arkadaşında düşünceleri değişmez site bugünlerde böyle konularla çok doldu kimse beni yanlış anlamasın!

Snazzy

Snazzy

Üye
    Konu Sahibi
arkadalar bakın biz zaten inanıyoruz inanmayıp hala konuşanalr kendileri bilir diğer konu bi sonuca varılmadığı için kapatıldı artık gereksiz buluyorum bu konuları çünkü ben inanıyorum ve kimse benim fikirlerimi değiştiremez he o inanmayan arkadaşında düşünceleri değişmez site bugünlerde böyle konularla çok doldu kimse beni yanlış anlamasın!
Yok arkadaşım yerden göğe kadar haklısın ben o arkadaşı ikna etmek için değil formda belki kafası karışmış olan arkadaşlarımıza bişiler göstermek için açtım bu konuyu.Açık Açık hadid suresinde biz demiri indirdik diyor arkadaş bize herşeyın gazdan olduğu belliydı zaten diyor.O yıllarda bırakın Süper novaların bilinmesini dünyanın tepsi gibi olduğu sanılırdı tevratdan bakmıştır incilden bakmıştır diyor hz muhammed okuma yazma bilmiyordu bile :gul: Gerçeği görmemekde ısrar ediyor bide bir türlü koyamadı şu belgeleri ee daha ne dersin ki bu adama sen zaten herşey bariz ortada

Salihyet

Salihyet

Üye
Arkadaş kur'an-i kerim üzerinde bir çalışma yürütmüş ve bu konuda oldukça çalışkan davranmış.. Bu yönden onu takdir ediyorum, fakat diğer konunun kilitlenmesine kendi sebep olmuştur, terbiye sınırlarını zorladığı için. Umarız bu tavrı bu konuda da devam etmez çünkü arkadaş kanıtlayamadığı konularda konuyu başka yönlere çekiyor, forumumuzda bu tarz basit tartışmalara izin vermiyoruz arkadaşlar, iyi forumlar..

aLone

aLone

Üye
Yok arkadaşım yerden göğe kadar haklısın ben o arkadaşı ikna etmek için değil formda belki kafası karışmış olan arkadaşlarımıza bişiler göstermek için açtım bu konuyu.Açık Açık hadid suresinde biz demiri indirdik diyor arkadaş bize herşeyın gazdan olduğu belliydı zaten diyor.O yıllarda bırakın Süper novaların bilinmesini dünyanın tepsi gibi olduğu sanılırdı tevratdan bakmıştır incilden bakmıştır diyor hz muhammed okuma yazma bilmiyordu bile :gul: Gerçeği görmemekde ısrar ediyor bide bir türlü koyamadı şu belgeleri ee daha ne dersin ki bu adama sen zaten herşey bariz ortada

evet haklısın bazı arkadaşların kafasını karıştırmış olabilir yanlış anlamayın benim lafım sana değil.ama bu arkadaşa cevaplar yazdıkça saçmalamaya başladı zatenb biz onu inandırmak zorundada değiliz bak sahur vakti ben uykumu bölüp kalktım kuran yalan olsa hiç mi akıl yok bu saatte kalkcaz neyse diceğim bu dinsize artık cevap vermeyin arkadaşlar!

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
Arkadaş kur'an-i kerim üzerinde bir çalışma yürütmüş ve bu konuda oldukça çalışkan davranmış.. Bu yönden onu takdir ediyorum, fakat diğer konunun kilitlenmesine kendi sebep olmuştur, terbiye sınırlarını zorladığı için. Umarız bu tavrı bu konuda da devam etmez çünkü arkadaş kanıtlayamadığı konularda konuyu başka yönlere çekiyor, forumumuzda bu tarz basit tartışmalara izin vermiyoruz arkadaşlar, iyi forumlar..
hep söyledim bunu o kapatılan konudada, kanıtlarıyla belgeleriyle bi yazı koyunca konu farklı yöne çekiliyo oluyo ama halbuki ben size gerçekleri koyuyorum, elinize somut bilgi veren bilimle hareket ediyorum, kuran size somut bişey yada bi bilgi veriyomu vermiyo, suyun karışması olayınıda anlattım, muhammed efendinizin nasıl peygamberliğini ilan ettiğinide, hatta tam türklere olan düşmanlığıyla ilgili hadisleride koyucaktım ama sağolun konuyu kapattınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...