Atakan
Üye
FortisTK Frikik Yarışması Kazanan Anılumut!!!
Maxicep Frikik Yarışması (yeni maç takvimi aşağıda)
Bildiğiniz gibi 16 kişi toplayamadık.
Bu yüzden finale çıkma mücadelesi '3' maç üzerinden yapılacak.
Yani,ilk maçlar oynanmadan 12 kişi,ilk maçlardan sonra 6 kişi,ikinci maçlardan sonra 3 kişi kalacak.İşte bu 3 kişi birbiriyle toplamda 3 maç yapacak ve finale kalan iki kişi belli olacak.
(Bazı arkadaşlar Katılmak istiyorum deyip,üyelik bilgisi yollamadılar.Listede isimlerini bulamazlarsa şaşırmasınlar.
Ayrıca bazı katılımcıların 9450 tribününde olmadığını gördüm.Maç yapılacağı sırada isimlerini online listesinde görmezsek,elenirler.)
Bildiğiniz gibi 16 kişi toplayamadık.
Bu yüzden finale çıkma mücadelesi '3' maç üzerinden yapılacak.
Yani,ilk maçlar oynanmadan 12 kişi,ilk maçlardan sonra 6 kişi,ikinci maçlardan sonra 3 kişi kalacak.İşte bu 3 kişi birbiriyle toplamda 3 maç yapacak ve finale kalan iki kişi belli olacak.
(Bazı arkadaşlar Katılmak istiyorum deyip,üyelik bilgisi yollamadılar.Listede isimlerini bulamazlarsa şaşırmasınlar.
Ayrıca bazı katılımcıların 9450 tribününde olmadığını gördüm.Maç yapılacağı sırada isimlerini online listesinde görmezsek,elenirler.)
Aşağıda eşleşmeler var.
-İsmi başta olan üye daveti yapacak.
-2 oyun oynanacak.20+20=40'den toplam 40 atış yapılacak.
-Skoru fazla olan tur atlamış olacak.
Örneğin ilk oyun 9-10
İkinci oyun 9-7 bitti.Toplam sayılarınız toplanacak ve tur atlayan belirlenecek.
Süre dolmadan skor bilgisini bana pm ile iletin.Aksi taktirde elenirsiniz.
-İsmi başta olan üye daveti yapacak.
-2 oyun oynanacak.20+20=40'den toplam 40 atış yapılacak.
-Skoru fazla olan tur atlamış olacak.
Örneğin ilk oyun 9-10
İkinci oyun 9-7 bitti.Toplam sayılarınız toplanacak ve tur atlayan belirlenecek.
Süre dolmadan skor bilgisini bana pm ile iletin.Aksi taktirde elenirsiniz.
KAZANAN
Anılumut
Anılumut
Tebrikler