Ahhh Ahh ilgisiz olanları almayacaktık yarışmaya..
Atakan Üye Konu Sahibi Anıl Umut' Alıntı: Ahhh Ahh ilgisiz olanları almayacaktık yarışmaya.. Genişletmek için tıkla ... Katılmak isteyen herkese kapımız açıktı Ama rakibi yüzünden maç yapamayanlar üst tura çıkacaklar!
Anıl Umut' Alıntı: Ahhh Ahh ilgisiz olanları almayacaktık yarışmaya.. Genişletmek için tıkla ... Katılmak isteyen herkese kapımız açıktı Ama rakibi yüzünden maç yapamayanlar üst tura çıkacaklar!
Anıl Umut Emekli Yönetici 64mehmet64' Alıntı: ok Genişletmek için tıkla ... Üst Tura Çıkanlar:64mehmet64 darulmendep kralxxx Anlumut Atakan3535
64mehmet64' Alıntı: ok Genişletmek için tıkla ... Üst Tura Çıkanlar:64mehmet64 darulmendep kralxxx Anlumut Atakan3535
Atakan Üye Konu Sahibi 64mehmet64' Alıntı: atakan abi bulamıom seni Genişletmek için tıkla ... Ben bulurum seni şimdi
Atakan Üye Konu Sahibi darülmendep' Alıntı: Ben üst tura mı çektım yani Genişletmek için tıkla ... Evet üst tura çıktın. Şans
darülmendep' Alıntı: Ben üst tura mı çektım yani Genişletmek için tıkla ... Evet üst tura çıktın. Şans
Anıl Umut Emekli Yönetici Sıradaki maçları yapalım isterseniz,çabucak bitsin yarışma(tabi önce kura çekimi lazım) --------------- Ekleme --------------- Çekilmiş kuralar darulmendep bekliyorum
Sıradaki maçları yapalım isterseniz,çabucak bitsin yarışma(tabi önce kura çekimi lazım) --------------- Ekleme --------------- Çekilmiş kuralar darulmendep bekliyorum