N70 Ön Kamera Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ygt45

Üye
    Konu Sahibi
N70 Ön Kamera Açılmıyor
Arkadaşlar geçenlerde farkettim ön kamera açılmıyor.Arka kızağı açmadığımızda görüntülere geldiğimizde kamera sekmesine tıkladığımızda ön kamera açılıyor tamam bunu biliyorum fakat tıkladığımda çekebileceğim resim adetini ve aşağıda seçenek ve çıkış yazısından başka birşey çıkmıyor.Sekme açılıyor ama görüntü gelmiyor.Çek tuşuna bastığımda seçenek ve çıkış sekmeleri kayboluyor ama çekilen görüntüyü galeride bulamıyorum...Format attım yine olmadı.Ne yapmalıyım?Garantisi bittiği için yazılım yüklemiyorum korkuyorum.Çünkü daha önce yapmıştım ve USB hata verip beni kahretmişti.Yardımınıza ihtiyacım var..Şimdiden sağolun..

--------------- Ekleme ---------------

çözümü bilen yok sanırım :(

Ygt45

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu bilen eden ya 3 gün oldu

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Daha önce hiç görmediğim için yardım edemeyeceğim

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Kamera Bozuksa biz bişey yapamayız kii...:oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Kamera göteriyor muş ama çekmiyormuş.

maxibrk

maxibrk

Üye
Arkadaşım. Hafıza kartında virus falan yok demi
Yazılım atmak o kadar korkacak bir şey değil. Bence yazılım atınca düzelir. Bir de hafıza kartını çıkartıp format atmayı ve sonra çekim yapmayı dene istersen

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
arkadaşım denedin mi

recaizade

recaizade

Üye
arkadaş firar.dönüp bir teşekkür etse ölür.neyse yine telefonum bozuldu diye viyak viyak viyaklar buralar da.msj atıp ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Arkadaş offline olabilir ama Onlara hakaret etmeni gerektirmez bu

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Yaw adam format attım diyo! Ayrıca format kesin çözüm değildir !!! :lol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim bir teknik servise götür 10-15 tl ya da daha aşağı fiyata yaparlar..

Ygt45

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş firar.dönüp bir teşekkür etse ölür.neyse yine telefonum bozuldu diye viyak viyak viyaklar buralar da.msj atıp ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Arkadaşım tatildeydim bu yüzden cevap yazamadım..Yargısız infaz yapmışsın.Ayrıca hafıza kartına da telefona da format attım yine aynı sorun...Yazılım atmaya cesaretim yok usb bağlantısı kopuyor çünkü...Bağlantı kablosu felan mı koptu kameranın acaba :allalla:

kur

kur

Üye
telefoncuya gidin.v 5.0638.3.0.1 18-09-06 RM-84 yuklesin maliyeti 10tl.dir.:)
problemin halledilir...

Ygt45

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim...

mervan1475

Üye
Xdd

fgercekci

Üye
kapağı değiştirirsen olur sanırım.sorun temassızlık.

eaea12

Üye
kardeş yıldız kare 7370 kare yap güvenlik kodunu gir güvenlik kodunu bilmiyorsan araa motoruna unlock me yaz programı bul güvenlik kodunu çöz sonra dediğimi yap bana mesaj at büyük mihtimal çalışacaktır kamera gösteriyorsa sorun virüs kaynaklıdır olmazsa teli kapat hafıza kartını çıkar kare 3 yes ve teli açma tuşuna bas açıldıktan sonra hafıza kartını takma bilgisayarda biçimlendir sonra tak bana haber ver tam şimdiden geçmiş olsun

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim teli güvendiğin bi teklefoncuya ver tamir etsin tanımadığın kişilere verirsen orjinal parçaları alabilir içinden birde 2.el aldıysan ve tel tamirden çıktıysa ön kameranın soket yeri orjinal olmaya bilir telefonun içinde kablo olmaz ki bağlantı kablosu kopsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt