N97 Menü Geçişleri & İnternet Videoları İzleme

Sponsorlu Bağlantılar

zezu_5

zezu_5

Üye
    Konu Sahibi
N97 Menü Geçişleri & İnternet Videoları İzleme
Arkadaşlar Yaklaşık 10 Gündür n97 Kullanmaktaym.
Az Karıştırdm Ama Menü Geçişlerini Bulamadım Yada Yapamadm Animasyonlu Bi Şekilde Yapılan Geçişlere Nasıl Erişebiliriz?

İzlesene.com Fln Sitelere Giriyorum Fakat Flash Player Çalışmıyor Bununla İlgili Bilgisi Olan Arkadaşlarım,Adminlerim,Moderatörlerim Yardımcı Olurlarsa Sevinirim.... Şimdiden Tşkrler

Yokmu Bi Cvp İlgilenen ?

• Beğen
Tepkiler: varyou, sinan 2, M3L!H ve 2 diğerleri

agungor7

Üye
Eğer sorunu doğru anladıysam,menü tuşuna basılı tutarak menu geçişlerini yapablirsin ya da seçeneklerden "açık olan uygulamaları göster" e gelerek ordan seçebilirsin.Ama bu izlesene'ye flan girdiğimde aynı problem bende de var.Bir çok flash denedim ama kimisi sertifika hatası kimisi de uyumlu değil diyerek olmuyor.Birisi yardım etsin yaa :(

zezu_5

zezu_5

Üye
    Konu Sahibi
ya hayır iphone'da olduğu gibi ekran geçişleri animasyonlu ya ana ekranı tutup sola attığımızda ekran değişio fln onu hiç denemedin mi bi bakıpta döneyim buraya videosunu atarım

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ekran dönmesi mi?:)

zezu_5

zezu_5

Üye
    Konu Sahibi
ya neden tam olarak :D ya ben anlatamıorm yada anlıyamıosunz? :))))

iphoneda ekran geçişlerindeki animasyonlar varya dönüyor takla atıor amuda kalkıor :d işte onu nası yapıorz ayarlarında var die biliorm

--------------- Ekleme ---------------

bu linkteki ilk görüntülerde ana ekranı parmakla değiştirip animasyonlu geçişlere giyorum

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Onu ben bilemicem :D

--------------- Ekleme ---------------

Adam rahatça yapıo :D

sunlight

Üye
arkadaş ayarlarda var animasyonlu geçiş diyor

zezu_5

zezu_5

Üye
    Konu Sahibi
eminmisin animasyonlı geçiş diye?kullandın mı?

ben karıştırdım baya bi ama bulamadım tam yoluanlatırsan sevinirim

babuba

Üye
Arkadaşım ayartlardan temalara geliyorsun,
kullandığın temayı seçiyorsun / seçenekler/ animasyon açık yapıyorsun
bu şekilde kullanabilirsin

zezu_5

zezu_5

Üye
    Konu Sahibi
babuba tşkrler oldu yapabiliorm peki diğer dosyalardan dosyalara geçişlerdeki animasyonu nasıl açabiliorz bunu bilen varmı aceba?

zezu_5

zezu_5

Üye
    Konu Sahibi
Cvp Yok Galiba Arkadaşlar Yardımları Bekliyorum

cortex47

cortex47

Üye
aslında flash desteği var gözüküyor her yerde neden böyle bir olay var ki? 5800'da flash desteği var. flash destekli siteleri gayet rahat açıyor...

KADİR DALKILIÇ

KADİR DALKILIÇ

Üye
ben turkcell den kontratlı bir n97 alacağım nasıl memnunmusunz telefondfan

umurcak

Üye
arkadaslar neden sitelerde video izleyemiyoruz flash player istiyor bilen varsa yardımcı olsn lütfen

skerti

Üye
merhaba arkadaslar ben cozumu dns si degistirmekte buldum you tube gıbı sayfalarda rahatca acıyorum ayarlar/ baglantı/hedefler/internet/turkcell ınternet/ secenekler/düzenle /seçenekler/ gelismis ayarlar/ dns adreslerıne gırıp ordan kullanıcı tanımlı yapabılırsınız

kumuks

Üye
ben N97 kullanıcısıyım..ama D900 cıkacağını bilseydim onu beklerdim..n97 alıcaklar bence beklesin..cok farklı ve üstün özellikli bir telefon..

umurcak

Üye
arkadaslar n97 de internettn izlesene gibi sitelerden video izliyemiyorum flash player 9 istio nasıl izliyecegimi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden tesekürler

memojanjan

Üye
teşekkürler ama ben bişey sorcaktım ekran yan donunce nyp daki gibi kuculup buyumesi ni nasıl yapabiliriz

engince52

Üye
arkadaşlar ben onu bunu bilmem bende 2 aydır n97 kullanıyorum internetten video izleyemiyorum yan bu konuda cok sıkıldım purogram bilen varsa sölesin teşekürler

Üst Alt