N97 Menü Geçişleri & İnternet Videoları İzleme

Sponsorlu Bağlantılar

sakar55

Üye
ellerine sağlık

KUZLUK

Üye
internet video izlemek için skyfire yükle çok rahat çalışıyor wi fi destekliyor

arnel84

Üye
bi yardım ltfn n97 kullanıorum
ama netten video bakamıorum flash player istiyor bi sürü sey denedim ve indirdim olmuo ben denedim oldu dienler nası yaptı

erciey50

Üye
ya şu internet videoları kaynadı arada... bilgisi olan varmı nasıl izlicem bunları :((

samuel-1905-

Üye
(arnel84)-akadasım gir suna indir kur rahat rahat ızle vıdeoları ne sertıfıka ne bıse ıstyo cok basıt bı ıslem

efeyeliz

Üye
lan bu n97 bişey bendede var 3310 bundan iyi hiç bir işe yaramıyor

JokerGSM

JokerGSM

Üye
Arkadaşlar bende de hali hazırda 3 tane tema var Nseries1-2-3 temalara giriyorum ayarlardan tema efekti açık yapıyorum fakat sadece bu üç temanın ön izlemesinin geçişleri değişiyor..Bu takla atan amuda kalkan yanar döner menü geçişlerini nasıl yapıcaz ? :)

http://www.chip.com.tr/video/nokia-n97-nin-gps-gucunu-arttirmak_1129.html

örnek yukarıdaki elemanın telefonundaki menüler resmen uçmuş : ))) böle bişiyi nasıl yaparız ? signed olacak yada ne biliyim telefonun hali hazırda böle bir özelliği varsa nerden açıcaz bulamadım bir türlü :)

weiss

Üye
n 97 den int.videoları seyredilmiyor .Boşuna zaman harcamayın ...

darende58

Üye
zezu yapabıldın mı nasıl oldu snın dedgın sey gırıyorm bulamadımİ:S

omer3363

Üye
çok saol..xd:oke:

gamze155

Üye
Bak kardeslerım malmısınız lan sız benı arayn yardımcı olayım +040 970 546 78 85 avustralya numaram ve turcell numaramı vereyım 0216 456 86 85

dafmar

dafmar

Üye
ana ekranda sol alt köşede seçenekler basıyorsun içeriği düzenle bas ana ekran cıkar istediğin şekılde ekleyip yer değiştirdikten sonra sağ alt kosedeki tamam a basıyorsun o kadar

Üst Alt