Flash lite 3 + FLV player

Sponsorlu Bağlantılar

gudulluhakan

Üye
saol

gkhnakgl

Üye
elinize sağlıkkkkkkkkkkkkk

KRMKRM

Üye
6630 a yüklenmiyor...

ertdns

Üye
paylaşım için teşekkürler samsung ta çalışırmı bu arkadaşlar

istilaci276327

Üye
kardesim ben burada hiç birşey gore bimiyorum siz bana nokıa n95 markalı cep telefonu icin flash player istiyom işte

umuda1001

Üye
sağol

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Gerçekten bu çok iyi oldu çünkü bazı videolarda dijital hak koruması oluyordu ve ben bu yüzden mp4 e çeviremiyordum ama artı bi program buldum ve digital hak korumasını kaldırıyor ve istediğim şeye çevirebiliyorum yakında forumöa eklerim fakat tam deneyemedi msadece flv dekiler kaldırıyo belki mp3lerde felan da başarılı olur

agungor7

Üye
Ya N97 de olmuyor ya da ben beceremedim arkadaşım.Daha telefona yüklemiyor bile :) Yine de teşekkürler.

maydon

Üye
olmuyor. yükleme esnasında bu dahili bileşen diyor.

ada965

Üye
deneyelim takozda:D ya n70 ya da 6630 alıcam bi daha

emre1661

Üye
Yaa program bozukk kArdeşimm yaaa nokia 6630 telimm

SİVASLI APO

SİVASLI APO

Üye
ya bu 6600 da kurulmuyorrrrr :( dosya bozuk diyor ne yapacaz bunun için ????

wahdet35tr

Üye
bn anladım ama grek yoq kim uğraşırki bir video izliye bilmek için daha ii bir pro bulurum bir kere uğraşırım yanlış anlamayın emeğe saygı ama gerçek bu sonuçta

ö.f.g.

Üye
Sormak istedğm 2 şey war birincsi bnunla cepten youtube a grp wideoları izleyebilecekmym 2. si kurulumda e: ye kopyala fln dmşsnde cep telefnunda byle bi yer yokki şimddn teşekkrlr Bu arada telefnum samsung star uyumludur hrlde?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sormak istedğm 2 şey war birincsi bnunla cepten youtube a grp wideoları izleyebilecekmym 2. si kurulumda e: ye kopyala fln dmşsnde cep telefnunda byle bi yer yokki şimddn teşekkrlr Bu arada telefnum samsung star uyumludur hrlde?
Youtube ye ve face ye rahat rahat girip video izlemek istiyorsan skyfire programını yükleyeceksin.

designerozgur

Üye
arkadaşlar bende yüklenemiyor dahili bir bileşen diye hata alıyorum yardım edin lütfen

tigger_agc

Üye
Bende de aynen "bu uygulama yüklenemiyor, dahili bir bileşen" diyor. Ne yapmamız lazım arkadaşlar?

aziz_21

aziz_21

Üye
zaten şu internette bizden daha iyi bilip türkçe konuşmayı bilmeyen arkadaşlar yüzünden bi boku yapamıoz

mehmetveysel

Üye
ya tşk. ama bişey anlamadım :bilmem:

Takipçi Satın Al

Üst Alt