"Şampiyonluk yolunda 5 aday görüyorum"

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
"Şampiyonluk yolunda 5 aday görüyorum"
Fenerbahçe Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş , İlk maçta seyircimizden yoksun oynayacaklarını vurgulayarak, "Geçen seneki Efes Pilsen maçında meydana gelen üzücü olaylar nedeniyle seyircisiz oynayacağız. Seyircimizden yoksun olduğumuz bu dönemi en iyi şekilde atlatmak istiyoruz. Sezona Kepez maçıyla başlayacağız. Kepez bu sene oldukça iddialı ve güçlü bir kadro oluşturdu. Kimin şampiyon olacağını buradan kestirmek olanaksız. Bütün kulüpler kendi güçleri oranında kadrolarını güçlendirdi. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Tüm kulüplere ve sporculara sağlıklı ve hayırlı bir sezon diliyorum" dedi.

Galatasaray Basketbol Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dedehayır'ın şampiyonlukta Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen'i favori göstermesiyle ilgili bir soruya ise Karakaş, "Ahmet Bey böyle düşünüp perde arkasından mücadele etmeyi düşünmüştür. Onlarında hedefi kesinlikle şampiyonluk. Kalbur üstü baktığımız zaman Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen daha güçlü kadroları olduğu görülüyor. Ama bütün kulüplerin hedefi var. Şampiyonluk yolunda 5 aday görüyorum" diye konuştu.

SucX

SucX

Üye
Şampiyonluk yolunda Efesle Fenerbahçe favori bence

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
5 takım:gs cafe crown bjk cola turka türk telekom efes ve fenerbahçe

darülmendep

darülmendep

Üye
Bjk Cola Turka ya da Efes

mustifm

Üye
ne beşiktaşı yahu onlar önce istikrarlı bi kadro kursunlar ya efes ya da fenerbahçe

Sidretül Münteha

Üye
Efesle Fenerbahçe Bencede Güzel Gidiyolar :)

'Davut

'Davut

Üye
FBşampiyon olacaktır.

Sidretül Münteha

Üye
Umarım Olur :)

'Davut

'Davut

Üye
™ мγdяєaм;1568418' Alıntı:
Geçen seneki talihsizlikler olmasın olur:oke:

opusxx

opusxx

Üye
umarım bjk yada efes şampiyon olur :turkiye::dance:

--------------- Ekleme ---------------

Bjk Cola Turka ya da Efes[/QUObiraz zor ama inşallah öyle olur beşiktaşlıyım ama şu anlıkla ߀şiktaş iyi gitmio:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

--------------- Ekleme ---------------

FBşampiyon olacaktır.

umarım olmaz :d

arslansem

arslansem

Üye
Galatasaray baskette kaç yıldır hep aynı ya :nono:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kadro ve kalite bakımından kesinlikle Türkiye de en büyük aday iki klüptür.

Biri Fenerbahçe Ülker diğeri İse Efes Pilsendir.. :oke:

catalfleg

catalfleg

Üye
™ мγdяєaм;1568271' Alıntı:
Efesle Fenerbahçe Bencede Güzel Gidiyolar :)
katılıyorum :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt