Doğuş Pertez
Admin
"Şampiyonluk yolunda 5 aday görüyorum"
Fenerbahçe Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş , İlk maçta seyircimizden yoksun oynayacaklarını vurgulayarak, "Geçen seneki Efes Pilsen maçında meydana gelen üzücü olaylar nedeniyle seyircisiz oynayacağız. Seyircimizden yoksun olduğumuz bu dönemi en iyi şekilde atlatmak istiyoruz. Sezona Kepez maçıyla başlayacağız. Kepez bu sene oldukça iddialı ve güçlü bir kadro oluşturdu. Kimin şampiyon olacağını buradan kestirmek olanaksız. Bütün kulüpler kendi güçleri oranında kadrolarını güçlendirdi. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Tüm kulüplere ve sporculara sağlıklı ve hayırlı bir sezon diliyorum" dedi.
Galatasaray Basketbol Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dedehayır'ın şampiyonlukta Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen'i favori göstermesiyle ilgili bir soruya ise Karakaş, "Ahmet Bey böyle düşünüp perde arkasından mücadele etmeyi düşünmüştür. Onlarında hedefi kesinlikle şampiyonluk. Kalbur üstü baktığımız zaman Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen daha güçlü kadroları olduğu görülüyor. Ama bütün kulüplerin hedefi var. Şampiyonluk yolunda 5 aday görüyorum" diye konuştu.
Galatasaray Basketbol Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dedehayır'ın şampiyonlukta Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen'i favori göstermesiyle ilgili bir soruya ise Karakaş, "Ahmet Bey böyle düşünüp perde arkasından mücadele etmeyi düşünmüştür. Onlarında hedefi kesinlikle şampiyonluk. Kalbur üstü baktığımız zaman Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen daha güçlü kadroları olduğu görülüyor. Ama bütün kulüplerin hedefi var. Şampiyonluk yolunda 5 aday görüyorum" diye konuştu.