N73 mü yoksa...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bagers

Üye
aynısı bende var ama süper telefon

ozgur3185

Üye
N73 bence daha ideal her bi sey war

kanlikilic

Üye
Ben Kendim 0 Aldım ama Arkadasım 2.el N73 Aldı 200 Tl Ye.. 200TL Den Fazla Verme!..

mutey

Üye
çok güzel telefon ama 250 çok. en fazla en fazzzlaa 220 yani o da temizse yanii. ve ağırlaşma varsa n73 te virüs falan vardır hafıza kartını pc ye falan takınca bulaşıyor. o da ağırlaştırıyor. format çekince tel e telden siliniyor onun yanında bide hafıza kartına formatı unutmamak lazım :)

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
200 tlye bi bulabilsem hemen alacam

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kesinlikle al

orukm

orukm

Üye
sakın alma ben aldım çok pişmanım 6600 ondan iyi

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
bence 6600 dan tabiki daha iyi

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
N73 ilanını ben vermiştim arkadaş alıp almamak arasında kalmıştı.Yalnız Ben 250 den ilanı açarken yanındaki tüm aksesuarları ile birlikte demiştim
Genel olarak N73 220 e gidiyor bunda hem fikiriz
1 GB HAfıza kartı 15 TL çok kaliteli bir karttır
CA45 DATA veri kablosu (fiyatını tam hatırlamıyorum ama 6 lira falan almıştım)
KArt okuyucu geçen aldım sıfır(5 lira)
axcell marka kulaklık başka yerde 10 diyorlardı ben 5 e aldım N73 için tavsiye edecegım bir kulaklıktır.SES çıkışı güzeldir
bilindik üzere şarj aleti ve ikinci kap da veriyorum bu haliyle 250 olarak ilan açtım sonra 240 a düşürdüm

220 liraya sap N73 alınacagına 20 lira fark ile 1 gb hafıza data kablo kulaklık şarj aleti kart okuyucusu orjinal kabınada ekstra 20 lira istedim.hatta arkadaşa gösterdim Cihazı beğendi oda.2007 eylül finlandiya üretimi ve versiyon 4.0735 bu versiyonda boş ram en çok oldugu versiyon bildiğim kadarıyla cihazda fazla birşey yokken taskspy ile ölçtüğüm değer 22,750 mb açılış rakamıydı.Hatta bir arkadaş n73 asla bu değere ulaşmaz dedi resmini çekip gosterdim.(hiç bir şekilde de mudahaale etmemiştim cihaza taskman vb programlarla uygulama falan kapatmadan)Şuan 1GB agzına kadar oyun program ile dolu hiç reset atmadım ve smartsetting taskman uygulamalarıda açık 15.0(Bu değer oldukça iyi n73 için oyun programlarda ngage oyunlarında sorun teşkil etmiyor.kaldıki şuanda resetle gene 19.5 i görüyor 6680 ve 6630 kullananlar baksın bakalım boş ram değeri ne kadar)Boş ram sorunu burda olsun başka forumda olsun tartıştık nokianın genelinde bu sorun var düz n95 bile boş ram miktarı 22 mb.Sonuç olarak faiş fiyat vermemiştim arkadaşa.240 fiyat son dedim bu kadar aksesuarada 20 lira piyasa fiyatından fazla istemem doğal olarak görüyorum saygılarımla

--------------- Ekleme ---------------

Kaldıki 280 den 300 den ilan verenler var ben satmak zorunda değilim Allah a şükür.O arkadaşın bileceği iş.Telefonların üretim yerine göre malzeme kalitesi değişkenlik gösterebilir.Cihaz Finlandiya malı joystick ile ilgili bir sorun yaşamadım Allah a şükür.Alıcısı çıkarsa vereceğim çıkmazsa alırım bir kapak kasa paşalar gibi 1 yıl daha kullanırım.O zamana kadar N95 8GB fiyatıda iner :)

mehmet7412

mehmet7412

Üye
arkadaslar N73 wifi işine yaramazsa dier telefonların en iisi

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
wifi almıcaksan 6220

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Az önce Turkcell bayisine gittim numara taşıma işlemi için Sıfır N73 e ilanla 460 dan veriyorlardı

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
İkinci elide En fazla 230 olur :D

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
:D:D:D Fiyatlar baya düştü o zaman

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Bi de ucuz bulabilsem. Mesela Buğra 250 diyor

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
arkadaşım en iyi 6220 al sen

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
6220 3g'li dimi

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
evet symbianda war

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt