N73 mü yoksa...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
N73 mü yoksa...
Arkadaşlar ben internette 2. El n73 buldum ve fiyatı sadece 250 tl! Sizce bunu alayım mı yoksa başka birşey mi tavsiye edersiniz. Aradığım özellikler n73'te mevcut ancak hiç kullanmadım. Yardımlarınızı bekliyorum

Neverex

Üye
Arkadaşlar ben internette 2. El n73 buldum ve fiyatı sadece 250 tl! Sizce bunu alayım mı yoksa başka birşey mi tavsiye edersiniz. Aradığım özellikler n73'te mevcut ancak hiç kullanmadım. Yardımlarınızı bekliyorum

Ya birader neden N73 e yöneliyorsun anlamadım??Yani 6300 çok güzel bir telefon niye N73 ü düşünüyorsun bir kere N73 yavaş bir telefon bence iyi düşün

BuRoCk41

BuRoCk41

Üye
n82 de alabilirsin:oke:

melih43

melih43

Üye
Arkadaşım Öncelikle 2.eL TeleFon aLMa Derim Bence . Paran VarSa 0 aLaBilirsin . N73 Yavaş Diyen Arkadaşım Benim TeleFon GaYeT HızLı iLK AlDıĞımDan Bile HıZLı Teli Kullanmayı Bilmeyen aDaMLaRın Yavaş HakLıSın Ama Bizim iÇin Sorun Yok AnLaDın ;)

2600 N73 üN N ' i Bile oLaMaz Bunu uNuTMa :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sana kalmış bişey istiyorsan kaçırma...

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Değerli yorumlarınızı dikkate alıyorum

GALLARDO87

GALLARDO87

Üye
haklısın arkadaşım telefonlarda arabalar gibi kullanana bakar bendede n73 var şikayetim yok

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
n73 güzel telefon arkadaşım ama ikinci el için biraz pahalı gibi geldi bana biraz daha araştır derim ama telefon iyidir yavaş vesaire diyenlere bakma sen senin kullanmana bakar.

n80 içinde aynışeyler deniliyordu hiçbir şikayetim yok kullanmayı bilir telefona iyi davranırsan o da sana iyi davranıyor. :)

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
n73 güzel bir cihaz ancak şahsen ben 200 tl den fazla vermem ikinci eline.

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
200 yeter mi diyorsunuz

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
yani :)

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
200'den aşağı da pek veren yok ki! Sizin bildiğiniz varsa alabilirim. Ben bir tek bu 250 verenini gördüm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
benim telefon n73 3 gün önce aldım alacaksan dikkat etmen gereken bir husus var telefon çin malı olmasın !!!! en iyisi finlandiya sonra almanya ... alacağın telefon çin malı olursa ilerde çok büyük problemler yasıyorsun ... ben sıfır aldım finlandiya malı 460 tl .. alacaksan n73 ü sıfır al .. ikinci el bakıyorsan 150 tl daha biriktir n95 in 2. elini al derim :)

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyen için sağol. Forumda alışveriş bölümünde bazı ... Kimseler abuk subuk konuşup fiyatı daha da fazladır diye saçmalıyorlar. Bi bakın. Bana da hak vereceksiniz

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
türkiyenin en büyük alışveriş sitesine gir ve bak orada var adını vermim şimdi reklam olur.ama herkes kendisi satıyo mağaza diil umarım anladın siteyi :)

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Anladım çakal seni:D Bi bakarım

mahmut272024

mahmut272024

Üye
arkadaşım ben N73 ü bir buçuk yıldır kullanıyorum inan hiç bir arızasını veya başka bir sorununu bulmadım ayrıca yavaş olduğu söylendi ne kadar doğru bilmiyorum, ben çok memnunum...kamera,ses,kullanım mükemmel diğer telefonlara göre özellikle tavsiye edrim ama 2. el için bişey diyemem şimdiden hayırlı olsun...

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Sağol sitede kacaksevgilim adlı arkadaş ikinci elini 250'ye veriyor galiba onu alacağım

Cynical

Cynical

Üye
Sen kararını vermiş gibisin ama yine de birşeyler karalayayım ben.
Iki seneden fazla bir zamandır N73 kullanıyorum. Telefon isteklerimi karşılıyor demişsin ama ben yine de telefonu senin için şöyle kısa bir analiz edeyim ki ne aldığını bil.
Telefonun donanımsal 2 kronik sorunu var. Joystick ve arka kapak. Bende Almanya çıkışlı Türkiye'den alınan N73 var. Kuzenimde ise Finlandiya çıkışlı ve Fransa'dan alınmış. Ikisinde de aynı sorun var. Joystick benim tabirimle "dokunmatik" oldu. O şu ana kadar 3 kez, bense 1 kez tamir ettirdim ama aynı sorun bir süre sonra yine baş gösterdi. Öyle ki aylardır hala bozuk şekilde kullanıyorum joysticki. Bir bakıma iyi de oluyor. Kimse telefonu karıştıramıyor. Ama bir daha asla joystickli bir telefon almam...
Arka kapak sorunu ise yalnızca bende oldu. Orjinal arka kapakla değiştirtmem lazım ama Çinliler sağolsun piyasada orjinal birşey bulmak neredeyse imkansız. Yine de hassas olunca sorun çıkarmıyor.
Telefonu ağırlaştıran bazı versiyonlar oldu. Hatta ben o versiyonlardan birine denk gelip sinirden telefonu garanti kapsamından çıkarma pahasına ME'ye çevirdim. Ama güncellemelerle o sorun nispeten aşıldı. Tabi telefonun Java telefonlar kadar hızlı olmasını beklememek lazım.
Gündüz çekimlerinde kamera çok başarılı ama gece çekimlerinde büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaksın. Şimdiden soyliyeyim.
Eğer telefondan internete giren biriysen Wi-Fi'nin eksikliğini hissedersin. Özellikle 3G internet fiyatları bu düzeylerdeyken...
Telefonda bariz bir RAM yetersizliği var. Öyleki kendi tarayıcısıyla internete girdiğinde 3,5 sayfa gezindikten sonra "yetersiz hafıza" uyarısı alıyorsun. Cihaz kendi çektiği resmi zumlamaktan aciz kalıyor bazen. Bu RAM yetersizliği oyunlarda da başına bela olur. N-Gage'in resmi sitesi bile aylarca N73'ü desteklenen cihazlar listesinde "yakında" etiketiyle tuttu ama sonra stokları erittiler herhalde ki listeden kaldırdılar. Gösterdikleri mazerette şu: Yetersiz Ram. Ruslar sayesinde oynanıyor N73'de N-Gage oyunları. Ama oynamaaak vaaar, oynamak var.
Eğer bolca resim çeken ve müzik dinleyen biriysen bir süre sonra 2 GB hafızanın yetmediğini görürsün. N73 MiniSD kart kullanıyor ve bu kartlar tarih olmak üzere.
Eğer kulaklıkla kaliteli müzik dinlemek istersen kesinlikle AD41 veya AD46 3.5mm Jack dönüştürücü edinmen lazım. ME ile standart geliyor AD41. Aradaki fiyat farkının en önemli sebebi de o.
Şimdi diyeceksin ki madem bu kadar sorunu var, sen niye hala kullanıyorsun? Bi bilsem... Telefonla aramızda bir bağ oluştu. Değiştirmeye kıyamıyorum. :)

yunuslp

Üye
n73 kadar güzel sağlam bir telefon yok ben 280 tl den aldım 2. elini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt