Nenni oğlumOklavam ekmek dolalı
Yumak yumağa ulalı
Beyaz döşlüğü yamalı
Nenni oğlum nenni nenni!..

Güzeel. Okumama bile gerek kalmadı, derhal uyudumNenni oğlumOklavam ekmek dolalı
Yumak yumağa ulalı
Beyaz döşlüğü yamalı
Nenni oğlum nenni nenni!..

yoğut uyku getirir salıhSanki zehirlenmiş![]()
![]()

yoğut ye bol bol
Bende de çok oluyordu,NBA finalleri zamanında
Fındık aromalı nescafe iç,gözlerin acımaz hiç değilse![]()
Ninni söyleyeyim mi ?
MaxiCep Özel Nnni Servisi(Yakındaa...)
![]()

Zaten benim cinsim , senin cinsinden değil ya kışın yatmıyoruz bizNe uykusu bu böyle
Kış da değil ki![]()

Süt iyi olur yauyu kardes uyu ılık sut getıreyım mısıl mısıl uyu
Teşekkürler...Benim cinsim günde 6-7 saat uyuyor.Zaten benim cinsim , senin cinsinden değil ya kışın yatmıyoruz biz![]()

Maxi de uyumak reelde uyumakla aynı anlama gelmiyor.. Bir haftadır neredeyse günlük 2 saat uykuyla yaşadım , foruma bile giremedim.. Ama senin gibi reelde uyanık kaldığı zaman dilimiyle maxide kaldığı zaman dilimi birbirine tam denk olan biri biraz zor anlar beni....Benim cinsim günde 6-7 saat uyuyor.
Senin cinsin 1 hafta uyuduğuna göre;
kışın uyuyan cins ile günde 6-7 saat uyuyan cins arasındaki evrimini tamamlamana az kalmış![]()

Espri yapmakla ciddi düşünceleri ortaya atmak aynı anlama gelmiyorMaxi de uyumak reelde uyumakla aynı anlama gelmiyor.. Bir haftadır neredeyse günlük 2 saat uykuyla yaşadım , foruma bile giremedim.. Ama senin gibi reelde uyanık kaldığı zaman dilimiyle maxide kaldığı zaman dilimi birbirine tam denk olan biri biraz zor anlar beni....![]()



kışın uyuyan cins ile günde 6-7 saat uyuyan cins arasındaki evrimini tamamlamana az kalmış

Hayır o bir espri.Ben deyimin anlamını biliyorum şaka olarak anladım zaten ama bu cümle de mi deyim acaba? Yeni mi çıktı bu deyim?![]()
Zaten benim cinsim , senin cinsinden değil ya kışın yatmıyoruz biz
