bu laptop hakkında acil yardımm!! lütfen çook önemli

Sponsorlu Bağlantılar

kanarya_1800

Üye
    Konu Sahibi
bu laptop hakkında acil yardımm!! lütfen çook önemli
laptop acıkcası herşeyiyle hoşuma gittii. almaya karar verdim ancak nette karşıma çıkan bir yorum bana geri adım attırdı. bu notebookun oyun sorunu oldugu oyun oynarken aşırı ısnp kapandığı yönünde bir yorumdu. sizler ne düşünüyorsnz? bu laptopun fiyatı 1.150-1.200 civarında. bu fiyatlarda aynı özelliklere sahip laptop tavsiyelerinizi de bekliyorum acil yardım
Model Ailesi : ACER ASPIRE SERISI
CPU Ailesi : INTEL CORE 2 DUO IŞLEMCI
İşlemci Modeli : INTEL T6500 2.2GHZ 800MHZ
CPU Hızı (Mhz) : 2200,0
Cache Bellek : 2MB
Ekran Tipi : GENİŞ EKRAN
Ekran Boyutu (Inch) : 15,6
Dogal Ekran Cozunurlugu : 1366X768
Ekran kartı chip seti : NVIDIA GEFORCE G105M
Ekran Kartı Bellek Kapasitesi : 512 MB HARICI
Sistem belleği türü : DDR II 1066 MHZ
Sistem Bellek hızı : 1066
Standart Sistem Belleği (MB) : 4096
Maks. Sistem Belleği (MB) : 4096
Sabit Disk (Gb) : 320,0
Sabit Disk Devir Hızı (rpm) : 5.400
Optik sürücü tipi : DVD SUPER MULTI DVD-R/RW COMBO
Ses : STEREO CIKIS
USB 2 portu : 4
Pc kart yuvası : VAR
Media Kart Okuyucu : VAR
Klavye türü : MULTIMEDYA
Tuş Dizimi : Q TR
Network : GIGABIT ETHERNET
Bluetooth : VAR
WLAN/Wi-Fi : VAR
Kamera : VAR
Pil Ömrü Cinsi : 6-cell Li-lon battery
Tasınabilir Bilgisayar Türü : NOTEBOOK
Net Agırlık Aralıgı KG : 2,5 - 3
İşletim Sistemi : VISTA HOME PREMIUM - TR
DOA Süresi (Gün) : 30
Satıcıya Bağlı Grnt.Süresi(ay) : 24
Satış Garanti Süresi (ay) : 24

Atakan

Atakan

Üye
Ne Acer mi?
Acer dedin mi bana,isterse Atom işlemcili olsun al derim:)
Şaka bir yana güzel cihaza benziyor modeli neydi bunun?

kanarya_1800

Üye
    Konu Sahibi
ACER AS5738G-654G32Mn ama ısınma sorunu var mıdr? gercekten sorun olmaz değil mi? çok begendm ama yorum aklımı karıştırdı

Atakan

Atakan

Üye
ACER AS5738G-654G32Mn ama ısınma sorunu var mıdr? gercekten sorun olmaz değil mi? çok begendm ama yorum aklımı karıştırdı
Isınma sorunu olur.
Mesela Pes 2009 oynarken aniden kapanabilir.Neden?
Isındığı için.Bir tane soğutucu pad alman gerekebilir...
Ama notebook harika ;)

arslansem

arslansem

Üye
Fiyata göre iyi..Şu altta benim açtığım asus konusuna bak :) onun ısınma problemi yok.Fiyat ve özellikler aynı gibi :oke:

kanarya_1800

Üye
    Konu Sahibi
cok teşekkür edrim :) yani sogutucu pad bu notebooka ilaç gibi gelir degil mi? gercekten güzel fiyatı da uygun sogutucu pad alınr inş. başka sorun olmaz.

--------------- Ekleme ---------------

Fiyata göre iyi..Şu altta benim açtığım asus konusuna bak :) onun ısınma problemi yok.Fiyat ve özellikler aynı gibi :oke:
evet aynı fiyatlar da bir asus bende buldum özellikleri aşagı yukarı aynı yalnız asus h.basic 250 gb sata disk ve bluetoot özelliği yok o yüzden buna yönelmiştim bakalm artık ikisi arasında acil bir seçim yapacagız.:hmmm

cselmanlar

Üye
media markt kataloğunda gördüm samsung x500 diye bir modeli vardı fiyatı 1299 tl media markt varsa git bak bence özellikleri çok iyi atı hd4650 1 gb ekran kartı,4096 ram,320 hdd işlemci,15,6 ekran vardı kataloğun arka sayfasında incele derim..ama karar senin dostum.

Atakan

Atakan

Üye
cok teşekkür edrim :) yani sogutucu pad bu notebooka gibi gelir degil mi? gercekten güzel fiyatı da uygun sogutucu pad alınr inş. başka sorun olmaz.

2 fanlı,katlanabilir bir pad süper olur:oke:

evet aynı fiyatlar da bir asus bende buldum özellikleri aşagı yukarı aynı yalnız asus h.basic 250 gb sata disk ve bluetoot özelliği yok o yüzden buna yönelmiştim bakalm artık ikisi arasında acil bir seçim yapacagız.:hmmm
Benim görüşüm kesinlikle Acer!
(Acer teknik servis vs. açısından iyi)

kanarya_1800

Üye
    Konu Sahibi
media markt kataloğunda gördüm samsung x500 diye bir modeli vardı fiyatı 1299 tl media markt varsa git bak bence özellikleri çok iyi atı hd4650 1 gb ekran kartı,4096 ram,320 hdd işlemci,15,6 ekran vardı kataloğun arka sayfasında incele derim..ama karar senin dostum.
tamam teşekkür edrm:) tavsiyen için 1gb ekran kartına göre uygun bir fiyat doğrusu tüm özelliklerine bakamak isterim kardeş modeli tam olarak bu mu? googleye yazıyorum cep telofonu cıkıyor:( yardımcı olur musn ?

cselmanlar

Üye
dostum model ismi samsung R522 XS08 TR imiş özellikler aşağıda incele bence iyi fiyata göre;

Ürün özellikleri:

İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
İşlemci Türü Core 2 Duo P7350 2.0 Ghz - 3 Mb - FSB Hızı: 1066 Mhz
Bellek 4096 Mb
Bellek Türü DDR II 800
Maksimum Bellek 4096 Mb
Sabit Disk 320 Gb
Disk Dönüş Hızı 5400 Rpm
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
Ekran Türü LED HD
Ekran Kartı Türü Paylaşımsız
Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 4650 - 1 Gb
Optik Sürücü DVD Rw
Kartı MS Sound Uyumlu Ses Sistemi
Ethernet 10/100/1000 Mbps
Kablosuz Ağ 802.11 b/g
Kamera
Ağırlık 2.5 - 3 Kg
İşletim i Vista Home Basic
Portlar 4 x USB, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x Ses Çıkışı, 1 x Mikrofon Girişi
Kart Okuyucu 3-in-1 (SD, SDHC, MMC), Express Card (54 mm)
Pil Tipi Li-Ion 6 cell
Garanti 24 Ay

ürün hakkında yorumlarda bunlar;

kanarya_1800

Üye
    Konu Sahibi
dostum model ismi samsung R522 XS08 TR imiş özellikler aşağıda incele bence iyi fiyata göre;

Ürün özellikleri:

İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
İşlemci Türü Core 2 Duo P7350 2.0 Ghz - 3 Mb - FSB Hızı: 1066 Mhz
Bellek 4096 Mb
Bellek Türü DDR II 800
Maksimum Bellek 4096 Mb
Sabit Disk 320 Gb
Disk Dönüş Hızı 5400 Rpm
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
Ekran Türü LED HD
Ekran Kartı Türü Paylaşımsız
Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 4650 - 1 Gb
Optik Sürücü DVD Rw
Kartı MS Sound Uyumlu Ses Sistemi
Ethernet 10/100/1000 Mbps
Kablosuz Ağ 802.11 b/g
Kamera
Ağırlık 2.5 - 3 Kg
İşletim i Vista Home Basic
Portlar 4 x USB, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x Ses Çıkışı, 1 x Mikrofon Girişi
Kart Okuyucu 3-in-1 (SD, SDHC, MMC), Express Card (54 mm)
Pil Tipi Li-Ion 6 cell
Garanti 24 Ay

ürün hakkında yorumlarda bunlar;

cok sagol kardeş yorumunu yeni gördüm ama media markta gitm laptop bakmaya senin dediğin model gözüme takıldı netten baktım bir kac arkadasıma sordum herkes begendi fiyatı da uygun aldım hemen tavsiye edrm

cselmanlar

Üye
o cihazı aldıysan güle güle kullan bence de iyi seçim yapmışsın benimde çok hoşuma gitmişti ama parasızlığın gözü kör olsun alamadım,işsizim hala,neyse güle güle kullan dostum.yardımcı olduğuma sevindim.

canbazgs58

canbazgs58

Üye
bende 1500 tl ye casper nirvana laptop aldım geçen sene.sonraları oyun oynarken ısınıp kapanmaya başladı.servise götürdüm hemen.fanı tozlanmış.temizleyip geri verdiler ama aynı gün yine oyun oynarken kapandı.bu laptoplar genelde alt kısımdan havayı çekip yandan dışarı üflüyor.hava akışı kesildiği zaman aşırı ısınıp hemen kapanıyor.

Son düzenleme:

giova

Üye
Slm ben acer as4935g almayı düşünüyorum yalnız laptopun ekran kartı beni kararsz bıraktı yorumlarınızı bekliyorum nasıl bir bilgisayar şimdiden tşkler

makam01

Üye
bence bu kapanma meselesi kesinlikle fanla alakalı fanı temizlemek gerekiyor toz ve kirden:oke:

_enqin_

_enqin_

Üye
acer bilgisayarlar güzeldir bence alabilirsin

kupabey

Üye
Bir sorum vardı PACKARD BELL TM85-JN-015TK Mİ? ALSAM TOSHIBA SATELLITE C650-12E Mİ ALSAM? DİYE TAKILDIM SANA GÖRE HANGİSİ GÜZEL HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ?

Packard bell tm85-jn-015tk ısınma konusunda iyimidir

bir sorum vardı PACKARD BELL TM85-JN-015TK Mİ? ALSAM TOSHIBA SATELLITE C650-12E Mİ ALSAM? DİYE TAKILDIM SANA GÖRE HANGİSİ GÜZEL

Üst Alt