salih baba yı tek geçerim :ehe
Atakan Üye Salih Baba™;1546229' Alıntı: Güzel bir yaklaşım bende Maradonayı ekleyim..... --------------- Ekleme --------------- Teşekkürler.... Genişletmek için tıkla ... Yarışmanın adını değiştirelim,gelmiş geçmiş futbolculardan bir karma... Ölmesin yeter
Salih Baba™;1546229' Alıntı: Güzel bir yaklaşım bende Maradonayı ekleyim..... --------------- Ekleme --------------- Teşekkürler.... Genişletmek için tıkla ... Yarışmanın adını değiştirelim,gelmiş geçmiş futbolculardan bir karma... Ölmesin yeter
kralxxx Üye NOKİADANŞAŞMA' Alıntı: Yarışmanın adını değiştirelim,gelmiş geçmiş futbolculardan bir karma... Ölmesin yeter Genişletmek için tıkla ... vallahamı çok yaratıcıymışın bea istersen başlığa''nefes alsın yeter'' yazalım daha açıklayıcı olur
NOKİADANŞAŞMA' Alıntı: Yarışmanın adını değiştirelim,gelmiş geçmiş futbolculardan bir karma... Ölmesin yeter Genişletmek için tıkla ... vallahamı çok yaratıcıymışın bea istersen başlığa''nefes alsın yeter'' yazalım daha açıklayıcı olur
Consul9 Üye Konu Sahibi tmm beyler susun şurda yarışmamız tartışma olmadan bitsin sistemleri yorumlayalım birimiz rıdvan dilmen öbürümüz ömer üründür olalım
tmm beyler susun şurda yarışmamız tartışma olmadan bitsin sistemleri yorumlayalım birimiz rıdvan dilmen öbürümüz ömer üründür olalım
Salih Baba™ Üye Salih' Alıntı: Yarışmanın her hangi bir ödülü yok Genişletmek için tıkla ... Burda Nega Ödül var demişti yaw..... http://www.maxicep.com/maxicep-yari...di-dunya-karmani-kur-katilimlar-2-242611.html
Salih' Alıntı: Yarışmanın her hangi bir ödülü yok Genişletmek için tıkla ... Burda Nega Ödül var demişti yaw..... http://www.maxicep.com/maxicep-yari...di-dunya-karmani-kur-katilimlar-2-242611.html
muratcan25 Üye hiç bir grubu bilmiyorum malesef sarı kırmızı renk var diye NOKİADANŞAŞMA grubna verdim
ArtOfVictory Üye Salih Baba' Alıntı: Burda Nega Ödül var demişti yaw..... http://www.maxicep.com/maxicep-yari...di-dunya-karmani-kur-katilimlar-2-242611.html Genişletmek için tıkla ... doğrudur bende gördüm
Salih Baba' Alıntı: Burda Nega Ödül var demişti yaw..... http://www.maxicep.com/maxicep-yari...di-dunya-karmani-kur-katilimlar-2-242611.html Genişletmek için tıkla ... doğrudur bende gördüm
darülmendep Üye Futboldan anlayıpta bana oy veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum --------------- Ekleme --------------- Ödül vardır büyük ihtimal
Futboldan anlayıpta bana oy veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum --------------- Ekleme --------------- Ödül vardır büyük ihtimal
Anıl Umut Emekli Yönetici Mustafa Furkan Oy için teşekkürler abi ama bu kadroya verilmezdi ki hepsi yanlış yerde ben yarışmayı yapan düzenler zannettim
Mustafa Furkan Oy için teşekkürler abi ama bu kadroya verilmezdi ki hepsi yanlış yerde ben yarışmayı yapan düzenler zannettim
Consul9 Üye Konu Sahibi bnm kadroları düzenlemem pek doğru olmazdı çünkü günümüzde kewell stoper oynayabilior,her oyuncu değişik mevkiye geçebiliyor keşke düzenleip yazsaydın
bnm kadroları düzenlemem pek doğru olmazdı çünkü günümüzde kewell stoper oynayabilior,her oyuncu değişik mevkiye geçebiliyor keşke düzenleip yazsaydın
Anıl Umut Emekli Yönetici 1-azrail_maxi' Alıntı: bnm kadroları düzenlemem pek doğru olmazdı çünkü günümüzde kewell stoper oynayabilior,her oyuncu değişik mevkiye geçebiliyor keşke düzenleip yazsaydın Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun kardeşim
1-azrail_maxi' Alıntı: bnm kadroları düzenlemem pek doğru olmazdı çünkü günümüzde kewell stoper oynayabilior,her oyuncu değişik mevkiye geçebiliyor keşke düzenleip yazsaydın Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun kardeşim
darülmendep Üye Ya 6'da kaldık maç hangi tarihte bitiyor --------------- Ekleme --------------- Ne maçı kadro maçı
ArtOfVictory Üye darülmendep' Alıntı: Ya 6'da kaldık maç hangi tarihte bitiyor --------------- Ekleme --------------- Ne maçı kadro maçı Genişletmek için tıkla ...
darülmendep' Alıntı: Ya 6'da kaldık maç hangi tarihte bitiyor --------------- Ekleme --------------- Ne maçı kadro maçı Genişletmek için tıkla ...
darülmendep Üye 7 olmuş teşekkürler futboldan anlayan arkadaşlarım --------------- Ekleme --------------- Beraberlik Sürüyor
7 olmuş teşekkürler futboldan anlayan arkadaşlarım --------------- Ekleme --------------- Beraberlik Sürüyor