1.Maxi Kadro Yarışması-hadi dünya karmanı kur [Oylama]

Sponsorlu Bağlantılar

Kimin kadrosu daha iyi???

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .

ALPARS™

ALPARS™

Üye
kimse benim kadro hakkında yorum yapmamış.:kop:heralde Rijkaardın sistemini örnek aldığım için.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
kimse benim kadro hakkında yorum yapmamış.:kop:heralde Rijkaardın sistemini örnek aldığım için.
Yaw Servet'getirip Puyol ve Alves'in arasına dikersen kimse yorum yapmaz:ehe:ehe(Bari G.Zan'ı da yazsaydın:ehe)
(Gerçi benim kadroya da yorum yok,Demek sorun sadece sende değil:ehe)

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
hiçbirinki güsel değil

Salihyet

Salihyet

Üye
YORUM İSTEYENLERE :)

_____Peter Cech_____

John Terry-------Charles Puyol--------Sergio Ramos--------Eric Abidal

C.Ronaldo--------Lionel Messi-------Kaka--------Xavi Hernandez

Zlatan İbrahimoviç--------Karim Benzema

BU ORTA SAHA HER TÜRLÜ ÇÖKER
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________

________Oliver Kahn______

Carles Puyol--------Marco Materazzi-------Jamie Carragher-------Ricardo Carvalho

Kaka------------Cristiano Ronaldo-----------Steven Gerrard

Zlatan İbrahimovic------Ronaldinho------Thierry Henry

Üstünü çizdiklerimi açıklıyorum bildiğiniz gibi; Kaleci futbolu bıraktı, puyoldan kanat olmaz, carrager kanat oyuncusu ortada oynamaz, carvalho dan ise umudu bütün dünya kesti, ama ülkemize gelse şaşırmam..
Gerarddan üçlü orta saha da kanat olmaz, kaka idare eder fakat ronaldo önde oynar, ama bir terslik var hem ronaldo hem ronaldinho bu takım nerede rakibe basacak ? henry ve ibrahimoviç aynı bölgede başarısız olur..
____________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________

_______Casillas______

S.Ramos---------Pepe-----------Lucio---------Maicon

Ribery---------Kaka---------M.Ballack--------C.Ronaldo

Messi---------Benzema

ARKADAŞI ES GEÇİYORUM, GEREKSİZ..
___________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________

________Cesar(br)_______

Zambrotta--------puyol-------servet----------dani alves

Arda--------lampard--------cris. ronaldo

kaka------ribery-------ibrahimoviç

Cesar a lafım yok, tercih meselesi, kaleci çok da mühim değil :) Fakat servetin orda ne işi var merak ettim ? defansda ki iki kanan oyuncusu da sağ ayak, olmaz kısacası.. Arda ise nasıl etkili olacak 1,90 lık orta sahaların arasında ? tanıdığımız bildğimiz oyuncu, TR dışında başarılı olacağı tek ülke fransa..
Ribery tam vasat bir yıldız, kendini ıspatlamadı daha, hele bi durun :) ibrahimoviç ve kaka güzel olurdu..

________Cech_______

Gattuso--------Puyol--------Dani Alves---------John Terry

C.Ronaldo-------Kaka------Ronaldinho------LAmpard

Eto-----------------İbrahimoviç
Gattuso dan kanat olmaz, hele defans hiç olmaz, danial alves göbek olmaz, john terry ise kanatta oynayamaz.. Ronaldinho yu zaten anlatmaya gerek yok.. Lampard da kanatta :) ilginç kadro, bi servet eksik :ehe

__________Casillas_________

Ramos----------Ferdinand----------Puyol--------Evra

C.Ronaldo--------Kaka-------Arshavin--------Ribery

Torres-------------Messi
Ribery hariç kusursuz bir kadro :) Oyumu da bu arkadaşa verdim

________Benaglio_________

Dani Alves---------Puyol------------Marquez

İniesta----------C. Ronaldo------------Yaya Toure--------------Messi

Dzeko--------------------Grafite-------------------Henry
Bu forvet hattı ile pek etkili olamaz bu takım, sadece henry messi iş birliği olabilir, mess de orta sahada, ronaldo da var, 5 forvet, 1 ofansif orta saha, sadece yaya toure ile orta saha da çökecektir büyük maçlarda keza :)

_________Casillas________

Sergio Ramos--------John Terry--------Puyol--------Phillip Lahm

Kaka------Gerrard-------Xavi Hernandez-----Franck Ribery

C.Ronaldo------------Messi
Bakıldığında ribery hariç güzel kadro, oraya robben tarzı bi oyuncu olsa güzel olurdu, ayrıca forvetsiz takım olmaz :) Ronaldo messi besleyen oyuncular, 12. adamı oyuna sokarsan forvet olarak bu takım iyi.. :)

_________Buffon________

Terry---------Toure------------Piqué-----------Puyol

Dani Alves----------Kaka--------Lampard--------C.Ronaldo

Henry------------Rooney
Bu kadroya da oy vermek isterdim, hatta forvet hattı da gayet sağlam, fakat ben kaka ve ronaldoya aynı takımda güvenmiyorum, lampard da cimri oynayan oyuncu, üç süperstar bir arada, iki şımarık lampard ve ronaldo yan yana bana güven vermedi, defansda toure terry ile yer değiştirmlei, toure hızlı oyuncu, pique ise yetersiz, puyoldan kanat olmaz..

İŞTE menejerlerimiz ve Kadroları....
(düzeltene kadar canım çıktı:))

!!!!!!LÜTFEN OYUNUZU KULLANINIZ!!!!!

Selametle :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yahu ben ne bileyim sadece isimleri yazdım gönderdim arkadaş düzenler zannettim(sağ kanat sol kanat):ehe

Atakan

Atakan

Üye
Bu forvet hattı ile pek etkili olamaz bu takım, sadece henry messi iş birliği olabilir, mess de orta sahada, ronaldo da var, 5 forvet, 1 ofansif orta saha, sadece yaya toure ile orta saha da çökecektir büyük maçlarda keza :)
Bu forvet hattı her maçta en az 3-4 tane atar.Hemde zorlanmadan...
(Kaç tane yerler bilemiyorum :ehe)

Zaten büyük hata yaptım kadroyu kurarken.Arkadaşın biri Benaglio kim dedi :)

darülmendep

darülmendep

Üye
Oylama tüm hızıyla sürüyor

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kalecinin oliver kahn olması aslında pek doğru deil ama kahn çok uzun süreler futbolu bırakmadığı için bir sakınca görmüorm..... zaten sadece kaleciye oy wermediğinizden eminim:oke:

:oke:KATILANN HERKESE BAŞARILAR:oke:

Atakan

Atakan

Üye
arkadaşlar kalecinin oliver kahn olması aslında pek doğru deil ama kahn çok uzun süreler futbolu bırakmadığı için bir sakınca görmüorm..... zaten sadece kaleciye oy wermediğinizden eminim:oke:

:oke:KATILANN HERKESE BAŞARILAR:oke:
2 sene önce bıraktı,kısa süre mi senin için?

Atakan

Atakan

Üye
yaptığınız yorum gereksiz...​

sizde buraya güsel bir kadro yazın bizde yorumlayalım:oke:

--------------- Ekleme ---------------

kimine göre kısa kimine göre deil;)
Oynuyor mu şuan?
Hayır oynamıyor.
Kadroya konabilir mi?
Hayır konamaz.

.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
bakın....sorun kaleciyse sizin kalecinizide oliver kahn yapabilirim... zaten ben günümüzdekii oyuncular demiştim...
oynayan oyuncular demedim... zaten kaleciyle birinci olunmaz eminim oy werenler kadronun geneline bakarak oylarını kullanıyordur...

Atakan

Atakan

Üye
bakın....sorun kaleciyse sizin kalecinizide oliver kahn yapabilirim... zaten ben günümüzdekii oyuncular demiştim...
oynayan oyuncular demedim... zaten kaleciyle birinci olunmaz eminim oy werenler kadronun geneline bakarak oylarını kullanıyordur...
Bizim kaleciyi neden Kahn yapıyorsun?
Benim kadroya Pele'yi ekle,günümüzde sonuçta...

lovestar

lovestar

Üye
salih baba ya vedim bence en realistik kadro olmuş.tebrikler...

arslansem

arslansem

Üye
Yarışma konusu açıldı 3 ya da 4üncü kişi bendim yarışmaya katılmak istiyorum diyen.Kadroyu göndereceğiz mi diye sorduk gönderenler ile açılmış oylama bile başlatılmış.Çok güzel bi yarışma.Organizasyon müthiş gerçekten ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
Yarışma konusu açıldı 3 ya da 4üncü kişi bendim yarışmaya katılmak istiyorum diyen.Kadroyu göndereceğiz mi diye sorduk gönderenler ile açılmış oylama bile başlatılmış.Çok güzel bi yarışma.Organizasyon müthiş gerçekten ;)

Yarışmanın her hangi bir ödülü yok, deneme amaçlı bile yapılabilir, keza çok da önemli değil, daha güzel yarışmalar yapacağız :)

arslansem

arslansem

Üye
Yarışmanın her hangi bir ödülü yok, deneme amaçlı bile yapılabilir, keza çok da önemli değil, daha güzel yarışmalar yapacağız :)
Yarışmaya ödül kazanmak için girmedim Salih.Yarışmaların amacı eğlenmektir benim için.Ki ben katılacağımı bildirdikten sonra ödül açıklandı.Bundan daha güzel yarışmaların ve organizasyonların olacağından şüphem yok! ;)