arkadaşlar pepsi tuzağına düşmeyin

Sponsorlu Bağlantılar

aquSTine^

aquSTine^

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar pepsi tuzağına düşmeyin
bana gelen bir mesajda ^^değerli abonemiz pepsi yasatır seni başlatmış olduğu pepsi çakilşi kampanyası sonucunda hattınız para ödülü kazanmıştır bilgi işlem için 0531 515 94 47 aryın pepsi...^^ böle yzıyodu aradım bna dediki git 4 tane 250 kntr şifresi al bana söle parayı yatıralım bende küfretmeye başlayınca anında teli kapattı mesaj +905313911329 dan geliyo sakın ha kanmayın :sopa::box:nono:

• Beğen
Tepkiler: seylül

darülmendep

darülmendep

Üye
Vay be şunlara bak

aquSTine^

aquSTine^

Üye
    Konu Sahibi
neler neler dönüyo

MKB1907

MKB1907

Üye
Sağolasın kardeş

arslansem

arslansem

Üye
Hem 250 hem de 4 tane :D Çok zeki bunlar yahu :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ayık olun beyler ;)

colaturka14

Üye
beni aramazlar ki bunlar bir söveyim şunlara:)

aquSTine^

aquSTine^

Üye
    Konu Sahibi
sen ara numara var

ALPARS™

ALPARS™

Üye
4 tane 250 kontör kodu ilginç.:kop:

aLone

aLone

Üye
ya işlettilerse seni

enterasan

Üye
arkadaşlar ayni şey 01.11.2009 da banada oldu önce 05362014312 numaradan değerli abonemiz 10.10.2009 cepçekiliş +57+57 müsabakası kampanya sonucu hattınız para ödülü kazanmıştır bilgi işlem için 05362014312 diye bi mesaj geldi aradım pepsi yaşatır seni kampanyasından 10.000 kazandınız paranızı kütahya iş bankasına yatıralım yanlız hawale üçretini siz karşılayacaksınız dediler ne yapmam gerekiyo dedim 4 tane 250 kontör alacaksınız bizim werdiğimiz talimatlar üzerine yükleme yapacaksınız dediler tabi bütün bunlar olurken teli kapatmiyoruz 30dk içinde tel'i kapatmadan bu işlemleri yapmamız gerekiyormuş ben yeterli kont yok dedim biz seni arayalım dediler aradılar önce türkcelden aradılar sonra hattınızı taşıdınız mı dedi ewet dedim biz seni vadafone'den arayalım dediler tekrar aradılar ben tel açık olduğu için hiç 1 yeri arayanadım telefoncuya kont almaya gidiyorum tel açık cepte diğer telefonumla vadafon müş hiz aradım olayı anlattım beni aradıkları numarayı istedi werdim şahıs üzerine kayıtlı dediler inanmayın dediler sonra södüm vs yani inanmayın çok ustaca çalışıyorlar benim muhatap olduğum numaraları weriyorum arkadaşlar 0 531 891 84 60
0 542 493 27 22
0 536 201 43 12
sonrasında pepsi müş hiz aradım aslı yok dediler yasal süre. için yapmamız gereken bişi war mı dedim şuan yetkili kimse yok pazartesi arayın dediler gerisi size kalmış arkadaşlar bence inanmayın we kapılmayın...

karunlu

Üye
arkadaşlar aynı olay benmim başıma iki ay önce geldi ve ben pepsi müşteri hizmetlerine bu durumu bildirdim ve gerekli işlemleri paşlattık yasal takipteler dediler yani daha hala bu durum devam ediyorsa bu işin içinde bir iş var demektir acaba pepsi demi bu üc kağıdın içinde aklıma gelmiyo değil taktik ve numaralar aynı :@

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
bunlar zeki değil. kananlar akılsız....
akıl var mantık var bir kere gerçek olsa 0531'li numaradan mı arar sizce ?

mycity

Üye
evet arkadaşlar aynı olay benimde başıma geldi 09 kasım 2009 pazartesi tarihinde 0534 937 29 33 adlı numaradan bir mesaj geldi mesajın özeti şuydu değerli abonemiz 01/11/2009 tarih itibari ile 15. yıl etkinlikleri ile ilgili türkcellin başlatmış olduğu pepsi yaşatır seni kampanyasında hattınız para ödülü kazanmıştır ilgili işlemler için bu numaradan bizi arayın pepsi seda. diye bir yazı geldi sakın ola inanmayın yalan!!!

sharap

Üye
teşk.

sailor1980

Üye
30.11.2009 tarihinde Turkcell hatlı cep telefonuma 0539 299 0185 nolu telefondan gelen mesaj aynen şöyle '' DEĞERLİ ABONEMİZ TEBRİKLER PEPSİ YAŞATIR SENİ KAMPANYASININ BAŞLATTIĞI CEP ÇEKİLİŞ SONUCU HATTINIZ PARA ÖDÜLÜ KAZANMIŞTIR BİLGİ İŞLEMİ İÇİN TEL: 0539 299 01 85 ARAYIN (SEDA SAYAN) YAŞATIR SENİ

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
30.11.2009 tarihinde Turkcell hatlı cep telefonuma 0539 299 0185 nolu telefondan gelen mesaj aynen şöyle '' DEĞERLİ ABONEMİZ TEBRİKLER PEPSİ YAŞATIR SENİ KAMPANYASININ BAŞLATTIĞI CEP ÇEKİLİŞ SONUCU HATTINIZ PARA ÖDÜLÜ KAZANMIŞTIR BİLGİ İŞLEMİ İÇİN TEL: 0539 299 01 85 ARAYIN (SEDA SAYAN) YAŞATIR SENİ

tabi canım seda sayan da 539lu numaradan msj atcak. akıl var mantık var bir kere gönderenin adı PEPSI diye yazılı....

kaya6031

kaya6031

Üye
dolandırıcılık dorukta :D

orukm

orukm

Üye
milleti enayi sanıyolar para nın nasıl kazanıldığını bilmiyola
r galiba

Üst Alt