arkadaşlar pepsi tuzağına düşmeyin

Sponsorlu Bağlantılar

DPool

DPool

Üye
hiç bir firmaya güvenmiyecen bu devirde.Pepsi gibi bir şirket bile yapıyormuş bunu.

MKB1907

MKB1907

Üye
Doğru söylüyosun kardeş,banada gelmişti o mesaj bende sövmek için aradım kapalıymış telefon ,bende bıraktım,salla dedim...

--------------- Ekleme ---------------

Ama böyle bi numarayı pepsinin yapacağını sanmıyorum,başka düzenbazlar yapıyodur.Çünkü pepsi öyle bi telefon numarası kullanmaz

tatar1982

Üye
Bana da böyle mesaj geldi mesajda,Değerli abonemiz Seda Sayanın pepsi yaşatır seni kurban bayrama özel kampanyasından 100.000 ve 10.000 TL ödül ikramiyesinde hattınız 1500 hat arasında hattınız 9.ncı çıktı 10 BİN TL ödül ikramiyesi kazanmıştır Pepsi Bilgi ve işlem için merkezi 0534 3486905 pepsi danışma hattını arayın..
Telefonu aradım açtı ve bana bilgi işlem merkezi olduğunu,neyin bilgi işlemi sordum bocaladıktan sonra ben pepsinin mi diye sordum evet evet dedi.Sonra ne yapacağız dedim,siz garanti bankasından hesabınıza yatırılacak dedi. Eeee dedim ve bana 4 Adet 250 kontür almamı söyledi.(Bende Yuttum) Bırakın dedim bu sahtekarlıkları dedim ve sizi savcılığa vereceğim dedim oda git ver bizim korkumuz yok dedi.Has..tir dedim ve yüzüne kapattım.

Sizlerde bu dolandırıcıları savcılığa verin.

SeRKaNCa16

Üye
sagol kardes

kanarya56

Üye
aynı mesaj banada geldi ilk mesajı ciddiye almadım ikincisinide tınlamadım 4 defa üst üste gelince asabım bozuldu aradım karşıdaki bilgi işlem diyo bana bende açtım ağzımı yumdum gözümü sonra telefonu kapattı karşıdaki ş.siz ben şimdi onu nasıl mahkemeye verebilirim bi yolunu bilen var mı???

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
beyler 2 hafta oluyor annemi 4 haneli bi numara aramış telesekreter konuşması ben kenan imirzalıoğlu pepsi falan filan annem kapatmış yeni dolandırılıcık şeyi mi yoksa aranan var mı böyle

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
doğru arkadaşlar bana da 250.000 paund kazandınız diye mail geldi ama hepsi yalan dolan pepsinin haberi bile yoktur bu olanlardan Allah bilir..

salih1906baba

salih1906baba

Üye
Tesekkürler:oke: ne kadar adiler yaa :off:

Obsessive*

Üye
Pepsinin adını kullanarak para kazanmaya çalışıyorlar Pepsinin bir günahı yok burada !!

endblood10

Üye
haklısın bnanada geldı

rapege

rapege

Üye
saoL

seylül

Üye
evet banada mesaj geldi ama aramadım 05396482033 numaralı hattan

DoRM

DoRM

Üye
yav bu aldıkları o 4 tane 250 kontörü ne yapıyorlar ki

kilinc32

Üye
Uyarı için teşekürler.

gazbakkal

Üye
onlar geçek pepsi servisi değildir..

registeredtr

Üye
her dolandırılan vatandas icin operatorun zararı tazmin etmesi gerekiyor. nasıl musade ediyorlar anlayamıyorum.

kollama4309

kollama4309

Üye
way ne işler yapıo admlar :S

cavekid

cavekid

Üye
tesekkurler

ozanazy

ozanazy

Üye
Bu fırsatçılar her kampanyada hortluyo dikkatli olun. Dingil 4. tane 250 demiş bide aklı başında olsa 1 tane 100 falan derdi. :ehe:islik

Mirossh

Mirossh

Üye
Tesekkürler arkadasım..Tuzaklara düsmememiz lazım...

4 tana 250 kontör...İlginç..

Üst Alt