İçkiye hayır![]()

Çok kopuk olmuş ama komik kısımları da var.
Amma velakin;
Hatırlayanlarınız vardır, bir zamanlar "Ekemek Teknesi" adlı dizi de bir Heredot Cevdetimiz vardı. Acayip güzel hikayeler anlatırdı. Tam hikaye bittiğinde "Kıl" lakaplı gözlüklü bir karakter "Aga kafama bir şey takıldı..." deyip hakikaten kıl bir soru sorardı.Şimdi ben aynı şekilde cins bir soru sorayım, inanın hiç düşünmedim okurken direk aklıma geldi.
Agaa kafama bir şey takıldı.Şarap içmekten zil zurna sarhoş olmuş adamın telefonunun alarm sesi nasıl Ezan oluyor. Ne alaka?
Eveeet şimdi bir bilene danışmamız lazım. Nusret baba kim? Negative mi? Praetor mu? Salih mi?![]()
İçki içen müslüman olamıyor mu ki? Ben örneğin orucumu tutarım. Cumaya giderim.Ancak yeri gelir içkimide içerim. Aga benimde kafama bişi takıldı.İçki içen müslüman olamıyor mu ki? Ben örneğin orucumu tutarım. Cumaya giderim.Ancak yeri gelir içkimide içerim.
Ben sadece uyarayım da sonra, günü geldiğinde üzerimde hakkın olmasın. Tamamiyle iyi niyet.
Teşekkür ederimHocam senin bu sorduğun sorudan ne tartışmalaaaarr çıkar.Ben bu tarz tartışmalarda çokça yer almış, hatta banlanmanın eşiğinden dönmüş biri olarak pek yaklaşmıyorum bu tartışmalar.Ama naçizane fikrimi belirteyim.
Ben din konusunda bir otorite olmadığım için kimseyi müslüman/müslüman değil diye tasnif etme yetkisine sahip değilim. Yalnız dinimizce alkollü içeceklerin kesin hükümle yasak olduğunu biliyorum.
Şimdi sen Fenerbahçe tiribününde Galatasaray forması giyip "En büyük Feneeeer" diye bağırsan nasıl saçma bir durum açığa çıkar değil mi? Bu durum da sanırım öyle oluyor biraz. Ama dediğim gibi kimsenin dine bakışına karışamam. Herkes kendi hesabını kendi verecek.Ben sadece uyarayım da sonra, günü geldiğinde üzerimde hakkın olmasın. Tamamiyle iyi niyet.
![]()

Neresinde gülecektik...
Şaka biryana ne olay yaşamışsın Boracığım...Valla yine iyi kurtulmuşsunuz...Neyse sen kankana söyle bundan sonra sahil çıkışında biryerlerde için...Kaçması kolay olur o bakımdan...![]()
Kankam yorumları okuyor 
basınızda buyk bı musıbet var sanırım![]()
Yok artıkBu arada hepsi bir yana da iyi atlatmışsınız dostum. Şarapçı hariç, iyi bir organizasyonla kaçmışsınız.![]()

çok güzel bir olay olmuş paylaşım için sağol
edwirdn analttıklarına benzemiş
vala ucuz yırtmşnz hea![]()