Turist'ten Atatürk'e Büyük Hakaret

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Turist'ten Atatürk'e Büyük Hakaret
Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Atatürk Anıtı önünde şortunu çıkarıp cinsel organını gösteren, küfürler savuran 19 yaşındaki İngiliz Thomas Robert Strong, gözaltına alındı. Yeminli tercüman eşliğinde ifadesi alınan İngiliz Thomas Robert Strong'un alkollü olmadığı belirlendi.

Bugün öğle saatlerinde, Marmaris'in en işlek yerlerinden Pamukkale Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önüne gelen İngiliz turist Thomas Robert Strong, bir anda şortunu indirip cinsel organını göstermeye başladı.

Yarı çıplak vaziyette el kol hareketleri yapıp, Atatürk'e İngilizce küfürler ederek cinsel organını gösteren turist, çevredekilerin ve esnafın polise haber vermesi üzerine Atatürk Caddesi'nde devriye gezen ekipler tarafından yakalandı.

Marmaris Çarşı Polis Merkezi'ne götürülen İngiliz Strong, alınan parmak izi sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Amirliği'ne yollandı. İngiliz Konsolosluğu'na da haber verildi.

Yeminli tercüman eşliğinde ifadesi alınan İngiliz Thomas Robert Strong'un alkollü olmadığı belirlendi. Nöbetçi savcının talimatıyla turistin gözaltına alınmasına karar verildi.

Polis, Pamukkale Meydanı'nda bulunan MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği, turistin sınır dışı edilip edilmeyeceğine karar verileceği bildirildi.

Adem Birand Yorumluyor: Seni benim elime verecekler kiii.

Cynical

Cynical

Üye
Ingilizlerin her zamanki halleri. Her gittikleri yerde pislik, sorun ve taşkınlık çıkartmaktan zevk alıyorlar herhalde. Ama sorsan kendileri üstün ırktır, diğerleri ikinci sınıf...

breaka

breaka

Üye
yazıcak kelıme çokta yazamyrum işte ..

eQooo

eQooo

Üye
ne pislik terbiyesiz adamlar bunlar yaa...

_KadirşinaS_

Üye
Hala Çanakkale'de Atatürk'ün bunları soktuğu rezil halin kuyruk acısı var.Mazur görmek lazım. Ama ıslak bir odunla mazur görmek lazım iti.:@

Atakan

Atakan

Üye
Yaptığı yeri bilenler bilir,merkezin en işlek caddesi.Marina yolu,hemen arkasında taxi boat'lar var.Polis evine 50 metre yaptığı yer ...ı.na ...ğum evladı seniii!
Nasıl linç edilmemiş bu ..ez.v.nk!

3 kuruş parayla gelirler,her yeri herkesi rahatsız ederler,laf atmamı dersiniz millete sarkma mı,sokaklara sağ-sola işeme mi? Birde hergün kavga barlar sokağında az dayak yemediler ondan sonra medeniyetsiz,2. sınıflar biz oluyoruz,sor bakalım ne yapmış ..ine kılıklıya!
Ah ben orda olacaktım bakmazdım hiç girişirdim direk ne cesaret sen o hareketi yapıyorsun?

Sağolsun bizimkilerde pek tepki göstermemişler o anda orada olan arkadaşlardan duydum,ama bir turist kapkaca vs. uğrasın 3 gün tv'de gösterirler.Bizimkilerde de kabahat var.
PKK paçavrası sallayandan dan bir farkınız yok haysiyetsizler!!!

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
terbiyesiz herif ... polisler şimdi almış içeride ona bir güzel gösteriyordur :ehe türk yöntemleriyle ...

akula

akula

Üye
bugün öğlene kadar bu EDIT sövdüm sinirimden müşteriye bile bakamadım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
tamam sakin :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
yorumda küfür vardı onun için demiştim ..

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Şerefsiz sen kimsin de bizim atamıza hakaret ediyorsun böylelerini ne yaopmak laızm bilmiyorum

Bora

Bora

Üye
O sırada ordan geçiyor olsaydım... Ya allah bismillah diye bağıra bağıra girişirdim.Yemin ediyorum.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
O sırada ordan geçiyor olsaydım... Ya allah bismillah diye bağıra bağıra girişirdim.Yemin ediyorum.

tam bende böye diyecektim kardeş esnaf biraz pasif kalmış
bu tür bir olayın adana 5 ocak meydanında gerçekleşse olabilecekleri tahmin edemiyorum.
kalabalıktan polis olay mahaline girmezdi heralde

sngl_gkn

Üye
O trist denen dönüpde bi kendi tarihine baksın onun geçmişinde ATATÜRK gibi biri varmı....

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:@:@

Feel It

Feel It

Üye
tam bende böye diyecektim kardeş esnaf biraz pasif kalmış
bu tür bir olayın adana 5 ocak meydanında gerçekleşse olabilecekleri tahmin edemiyorum.
kalabalıktan polis olay mahaline girmezdi heralde

Sana yemin ederim kafasını keserlerdi... :@

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Bence bizim insanımızın genelinde var bu. Yok biz karışmayalım, aman polisler var bizi de alırlar. Ya alırsa alsınlar. Beni bu sebepten içeri alıp sorguya çekecek polisi benimde çekeceğim yerler vardır... Atatürk'ten bahsediyoruz. İster polis alsın ister kim alırsa alsın onun konuyla ilgili yerlerini kesip kulaklarına yapıştırmak oradaki esnafa düşerdi. Zaten böyle durumlarda genelde polis dışarıdan izler olayı. Göstermelik olarak aman arkadaşlar yapmayın derler, alttan alttan vurun şrefsize derler.

Feel It

Feel It

Üye
Keşke orada olabilseydim :(

SucX

SucX

Üye
Atamıza bu saygısızlığı yapanı bizzat halk cezalandırması gerekti..
Bu adam şimdi elini kolunu sallaya sallaya geziyorsa yazık bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt