samsung L700 almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pinar1988

pinar1988

Üye
    Konu Sahibi
samsung L700 almak istiyorum
:megafon:arkadaşlar samsung L700 tel.alıcam yorumlarınızı bekliyorum. nasıl fotoğraf çeker sesi iyimi şarjı kaç gün gider???*

Marchegiani

Marchegiani

Üye
İyi bir telefondur.Şarjı çabuk biter.Kamera iyidir.Sesi iyidir.

karazamzam

Üye
arkadaşım ben samsung l700 kullanıorum ama tavsiye etmem 2 gün şarjı gidior sesi iyi ama görünüm süper sen bilirsim ama titanyum rengi var onu al sana tavsiye ederim genpa garantisinde olsun alırken sor :D

tremturk

Üye
arkadasım bnde l700 kullanıorm.normalde sarjı az gidior fakat ufak bi kaç ayarlamadan snra sarjı 4-5 gün gidebiliyor.(tuş ısıklarını kapatmak ekran parlaklıqını azaltma edgeyi otomtik acık moddan cıkartmak)sesi kamerası super hiç bi sorunu yok ve hasara karsı dayanıklı.Tavsiye Ederim..

pinar1988

pinar1988

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım bnde l700 kullanıorm.normalde sarjı az gidior fakat ufak bi kaç ayarlamadan snra sarjı 4-5 gün gidebiliyor.(tuş ısıklarını kapatmak ekran parlaklıqını azaltma edgeyi otomtik acık moddan cıkartmak)sesi kamerası super hiç bi sorunu yok ve hasara karsı dayanıklı.Tavsiye Ederim..

teşekkür ederim saolasın;)

vaho77

Üye
Samsung L700 e uygun oyun var mı. ben L700 telefon kullanıyorum ama telefonuma göre oyun bulamıyorum. Bilen varsa yardımı olabilirmi. Şimdiden çok teşekkürler

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
ben l760 ı öneririim hem kapaklı ve şık hemde içerik bakımında l700 ile hemen hemen aynı l700 ün e250 e benzer yönleri çok ben söylim

minkara

minkara

Üye
ben l700 kuluniom sarj konusunda garanti veremem ama kamera netliği 2,0 mp e göre çok kaliteli

egenmen

Üye
bende l700 kullanıyorum ama şarjı 2 gün gidiyo kamera güzel kulaklık sesi cok iyi metal kaplama oldugu icin ele biraz ağır geliyo

--------------- Ekleme ---------------

edge nereden kapanıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt