Flas isik yakma

Sponsorlu Bağlantılar

Qaraqan

Üye
    Konu Sahibi
Flas isik yakma
Merhaba arkadaslar. Benim telefon N79. Telefonumun flasini yakmak icin her seyi denedim. video kayit yaptigimda falan flas cok guzel yaniyor. ama ben video kayit ettigide degil programla calismasini istiyorum. N Torch v1.00, Spot ON, NiceLight,FlashLight ve s. gibi programlari denedim ama hepsini kullandigimda kirmizi isik yaniyo ama ben beyaz isik yani video kayit ettigimizde yanan isigi istiyorum biriniz yardimci olursaniz cok sevinirim. yorumlarinizi ve yardimlarini bekliorum. eminimki bu problem tek bana ait deildir. :(

Emre-45

Emre-45

Üye
Merhaba arkadaslar. Benim telefon N79. Telefonumun flasini yakmak icin her seyi denedim. video kayit yaptigimda falan flas cok guzel yaniyor. ama ben video kayit ettigide degil programla calismasini istiyorum. N Torch v1.00, Spot ON, NiceLight,FlashLight ve s. gibi programlari denedim ama hepsini kullandigimda kirmizi isik yaniyo ama ben beyaz isik yani video kayit ettigimizde yanan isigi istiyorum biriniz yardimci olursaniz cok sevinirim. yorumlarinizi ve yardimlarini bekliorum. eminimki bu problem tek bana ait deildir. :(
Aynısını bende merak ediyorum. N96 için.

aLone

aLone

Üye
bende merak ediyorum böyle bi program

bjkemrees

Üye
kamera çalışırken flaşı devamlı çalıştırıyor mu bu program?

ejderha4248

ejderha4248

Üye
Sagolun

mer123

mer123

Üye
İŞTE Bir Programda Benden Türkçe

- No : 25600

:nono::bye2:

BrainFree

BrainFree

Üye
E63 te boşluğa uzun bas açılıyo :)

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
N96 da program açılmıyo programı atıyo denedim !!!

boz10kurt

Üye
6730c uygun olanı varmı bunlar olmuyor

polat5_20

Üye
tessekürler insallah nokia 701de calısır

mer123

mer123

Üye
N96 da program açılmıyo programı atıyo denedim !!!

Bende N96 Kullanıyorum Sorunsuz Çalışıyor

****** No : 25600

İşte Link :

adamimpezoo

Üye
polat kardesım nokıa 701de ekran kılıdını acma dedıgımız yandakı kılıt tırnagını bırkac sanıye cek acılır otomatık aynı sekılde kapat :)