Avea Şokta! 48000 Hattı Kapatan Avealılar Vodafone'a Geçiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Avea Şokta! 48000 Hattı Kapatan Avealılar Vodafone'a Geçiyor!
AVEA’da büyük skandal!!!

Müşterilerine mesaj göndererek uyaran ve binlerce aboneliği iptal eden Avea, sadık müşterilerinin büyük tepkisiyle karşı karşıya
12 Ağustos 2009 Çarşamba 16:30:00
Kamu başta olmak üzere abonelerini belli bir ücret karşılığında sınırsız konuşturma taahhüdü veren ve bu özelliğiyle tercih edilen Avea’nın son dönemde aldığı kararlar aboneleri şoke etti! Yıllardır abonelerine belli oranlarda konuşma taahhüdünde bulunan Avea’nın son günlerde “Konuşmalarınıza dikkat edin, bu şekilde devam edersiniz hattınız iptal edilebilir” mesajı tüketicileri çileden çıkardı. İddialara göre; kurum içinde de bu durum hukuk servisi ile yönetim arasında önemli tartışmalara neden olmuş. Kısa bir süre önce şirketi devralan yeni yönetimin hukuk servisinin, “Başımızı çok ağrıtır, dava açılması halinde sorun yaşarız” şeklindeki uyarılarına kulak asmayan yeni müdürlerin, 48 bine yakın müşterinin aboneliğini iptal ettiği dile getiriliyor. Sınırsız konuşma haklarını kullanarak görüşme yapan abonelerin üyelik iptaline büyük tepki gösterdiği ve sözleşmeleri olmalarına rağmen GSM şirketlerinin bu uygulamalarını yargıya taşıyacağı söyleniyor.
“Çok fazla kontör harcıyorsunuz, dikkatli olun” uyarısı alan abonelerin de bu uyarıyı bir tehdit gibi algıladığı ve GSM şirketi ile yollarını ayırmaya hazırlandıkları bize ulaşan bilgiler arasında…
3G sonrası GSM operatörlerinin yeni müşteri kazanmak için yoğun bir kampanya başlattığı dönemde Avea’nın en sadık müşterilerine yönelik tavrının, yüksek miktarda borcu buluna şirketin bilançoların anasıl yansıyacağı merak konusu…
Aveadan ayrılan aboneler Vodafone'a geçiş yapıyor Vodafone yaklaşık 2 haftadır Numara Taşıma ile yoğun müşteri akışına sahne olduğunu açıklamıştı

FİNANSGUNDEM.COM -NTV.COM.TR sitelerindeki haberlerin karışımıdır.

• Beğen
Tepkiler: darülmendep

darülmendep

darülmendep

Üye
Teşekkürler sitemizin harika habercisi paradox! Devamını bekliyorum

colaturka14

Üye
ben de 8 yıldır avea kullanıyorum ve turkcelle geçmeyi düşünüyorum.

sethaa

sethaa

Üye
2 gün önce annem, teyzem, kızkardeşim, eşim, iş yerinden 3 arkadaş ve çevremden duyduğum birkaç kişi Avea 'dan numara taşıma ile 1 kişi Turkcell, diğerleri Vodafona'a geçti. Ben Avea hattımı tamamen kapattırdım ve aynı zamanda geçmeyi düşünen o kadar daha insan var ki çevremde.

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
iyi olmuş o ne öyle çok kontor harcıyorsunuz dalga geçiyorlar müşteriyle resmen.

türkcelle geçesim geliyor son zamanlarda

arslansem

arslansem

Üye
Ben böyle saçma şey görmedim :kop: neden sınırsız yapıyorsun o zaman kardeşim?:ehe
Mesaj ne şekilde geliyor acaba?
-Kapat lan telefonu yeter konuştun!!:kop:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Sırf kız arkadaşım ugruna avea da kalıyorum ama nefret ediyorum o kadar pişmanım ki Turkcelli bıraktıgıma:@

arslansem

arslansem

Üye
Bu arada Vodafone a niye geçiyorlar :hmmm

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
cok kontur harcıyolarsa senın ısıne yarıyo :D arkadasımda avea kullanıyo arada cekmeme sorunu warmıs

metboy38

metboy38

Üye
ben evea dan menmunun arkadaşlar 5 yıldır kullanıyom no proplem

gazbakkal

Üye
Arkadaşımmm var 4 sefer iptal etmeye çalıştı iptal olamadı bir türlü vodafone geçemdi avea yı göeceksiniz çok yakında süper bir kapanaya yapacak numarıyla avea ya gelenlere iyi bir sıkı bir kapanya verecek

sethaa

sethaa

Üye
Arkadaşımmm var 4 sefer iptal etmeye çalıştı iptal olamadı bir türlü vodafone geçemdi avea yı göeceksiniz çok yakında süper bir kapanaya yapacak numarıyla avea ya gelenlere iyi bir sıkı bir kapanya verecek

1. Annem, teyzem, kızkardeşim, iş yerinden 7 arkadaş, iş yerinden olmayan 4 arkadaş, son 15 gün içerisinde sorunsuz Avea'dan Vodafone'a geçti. (iş yerinden 1 arkadas da Turkcell'e geçti)

2. Artık Avea beleş bile konuştursa buyuk konusmayayım ama bir daha Avea asla kullanmam. Ağzıyla kuş tutsa Avea'ya güvenmem..

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Artık avea bitti ya kocaeli gibi bi şehirde istanbul gibi önemli bi yer istanbula giden herkes bu düzargahtan geçiyor nasıl olur da halen 3g gelmez ya yapamıyosan yapamıyorum de 3g m yok de bende vodafone geçecem çünkü çok ucuz internet tarifeleri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt