Luxus K2 cep telefonu (çin malı)

Sponsorlu Bağlantılar

kamalaklar

kamalaklar

Üye
    Konu Sahibi
Luxus K2 cep telefonu (çin malı)
Merhabalar telefonumu yeni aldım Luxus k2 Yalnız bi sorunum war telefonun ekranına bir resim koydugumda Resim 10 sn de bir değişiyor
Bunu nasıl düzeltebilirim cok moralimi bozuyor...

şimdiden teşekuurler

kaankaniz

Üye
değişmesi normal g sensör var hareket ettikçe değişir bndede luxus v700 var salladıkça değişiyo

by_musty42

Üye
merhaba.arkadaslar benim de telefonum LUXUS K2.bunların msn destegi var.nasıl ayarlayabilirim acaba.nasıl acabilirim.girdigim zaman dosya yüklenmedi güncelleyin diyor.tamam a tıklıyorum ama onun hesabı yok.bi hesap oluşturulmalı.yardım eder misiniz lütfen.bilginiz varsa lütfen paylasın...

zyxelzyxel

Üye
ayarlayamassın çünkü internet yok

by_musty42

Üye
arkadasım bende internet var.girebiliyorumm.ama ayarlayamadım nedense....

--------------- Ekleme ---------------

bende internet var.girip gezebiliyorum ama ??internet olmaz mı nie olmasn.senn ayarları yapılı olmayabilir
xD.

zyxelzyxel

Üye
kardeş ayarları yazarsan sevinirim

by_musty42

Üye
senin kullandıgın hatta bağlı.ben vodafone unkini biliorum ...

Ghost_Hacker

Üye
Sensör Ayalarına Bak

LanzaMientos

LanzaMientos

Üye
knk bende yeni aldım eski telime
(e250) ye istedi gibi prog. oun atıordum bunaada oyun yukleyebelirmiim bide kardes ayynn resim degisior 1gb lık kart takdım ful doludu ıcı musık tel donmyaya basladı acaba 500lık kart alsam kaldırımı?:nono:

muzo26

Üye
merhaba.arkadaslar benim de telefonum LUXUS K2.bunların msn destegi var.nasıl ayarlayabilirim acaba.nasıl acabilirim.girdigim zaman dosya yüklenmedi güncelleyin diyor.tamam a tıklıyorum ama onun hesabı yok.bi hesap oluşturulmalı.yardım eder misiniz lütfen.bilginiz varsa lütfen paylasın...
arkadaşım telefonundan msn ye gir..açılan sayfada 1- başlat , 2- ayarla, 3- versiyonu yenile yazıyor.. ordan ayarla ' ya girip hesap bilgileri altında el ile ayarlamak ' ı seç. açılan yerde hiçbirşey yazmadan geri çık.. versiyonu yenile de...bekle..msn versiyonu yenilendikten sonra msn ' ye girebilirsin..

Üst Alt