TEKNOSA fatura !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
    Konu Sahibi
TEKNOSA fatura !!!
Arkadaşlar n79 alacaktım yok dediler başka mağazadan getirecekler. parayı verdim faturasını da aldım. yarın gelecek dediler. gelmezse parayı iade ederlermi acaba? cevaplarınızı bekliyorum.

Odysseus

Odysseus

Üye
TeknoSA büyük bir firmadır. Birkaç yüz TL elde etmek için müşterisini üzmez. Muhakkak getireceklerdir.

üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
getirirler korkma...

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
TeknoSa nın güvenliği ve kalitesine diyecek yoktur... Sakın endişe etme...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
eğer bir firmanın yanında sa yazıyorsa hiç korkma :) rahmetli sakıp amcam mükemmel bi insandı ve öyle de bir miras bıraktı...

üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teknosa mağdurları çok ben de olmayayım (teknosamagdurlari.blogspot.com)

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
o da senin şansın :)

üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar vitrindeki ürünü vereceklerini söylediler. acaba beğenmezsem parasını iade ederler mi?

Odysseus

Odysseus

Üye
arkadaşlar vitrindeki ürünü vereceklerini söylediler. acaba beğenmezsem parasını iade ederler mi?

Ben vitrin malını kabul etmem şahsen. Teşhir ürünlerine yüzlerce kişi dokunuyor. Sonuçta kullanılmamış ürün, dokunulmamış üründür. Sıfır aldığım ürüne ilk ben dokunmak isterim. Yerinizde olsam kabul etmem.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bende etmem kız gibi telefon almak varken dulu napim :):):)

üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
    Konu Sahibi
peki parayı iade ederlermi ?

Odysseus

Odysseus

Üye
peki parayı iade ederlermi ?

Siz faturayı imzalarken faturaya teşhir ürünü verilecektir diye bir yazı var mıydı? Böyle bir yazının altına imza atıp ta faturayı aldıysanız malı kabul etmiş olursunuz. Aksi halde paranızı alma hakkınız var.

mami24

mami24

Üye
içimden sana safmısın demek geçiyor ama demiyorum
arkadaşım sen neden malı almadan parayı veriyosun adam sana ya derse ben faturayı kesmişim mal filan vermem ne yaparsın ben söyliyim hiç ama hiç bişey yapamassın teknosa gibi bi firmayla asla başa çıkamassın olan parana olur ama inşallah umduğum gibi olmaz bide nerden ladın semt olarak söylersen daha anlaşılacak şekilde olur cevahir taksim veya daha büyük yerlerden aldıysan bence sorun yapmazlar...
bol şanslarr

eQooo

eQooo

Üye
parana bişey olcanı sanmam ama başka mağazamı yok... yada başka şubeden alsaydın...bence bu strese girmene gerek yoktu..nys olan olmuş artık...

ssaytek16

Üye
o kadar ürün aldım hiç sıkıntı olmadı ilgilenme müşteri ile iletişimleri gayet iyi
:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
içimden sana safmısın demek geçiyor ama demiyorum
arkadaşım sen neden malı almadan parayı veriyosun adam sana ya derse ben faturayı kesmişim mal filan vermem ne yaparsın ben söyliyim hiç ama hiç bişey yapamassın teknosa gibi bi firmayla asla başa çıkamassın olan parana olur ama inşallah umduğum gibi olmaz bide nerden ladın semt olarak söylersen daha anlaşılacak şekilde olur cevahir taksim veya daha büyük yerlerden aldıysan bence sorun yapmazlar...
bol şanslarr

Kelimelerinizi daha dikkatli seçin. Kimseye saf deme hakkınız yok. Tekrarında uyarı alabilirsiniz.

TeknoSA gibi büyük bir firmadan bahsediyoruz, Üç beş kişiyi kandırıp, parasına el koyup büyüyen bir firmadan değil. Geçtiğimiz günlerde bir komşum Orite marka bir cep telefonu almış. Dokunmatik ekranı çalışmadığı için bana getirdi. Acaba ben mi ayarlayamadım bir bakıver dedi. Cihazın ekranının dokunmatiği gerçekten çalışmıyor ve teknik bir problem. Kendisiyle birlikte TeknoSA'ya gittik ve cihazı iade etmek istediğimizi söyledim. Sebebini sorduklarında dokunmatiğinin çalışmadığını göterdim ve hiçbir problem çıkarmadan cihazı İADE ALDILAR. Bir firma ile ilgili doğru bilginiz yoksa yorum yapmayın. Bu yalnızca firmayı karalamak olur.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya yine abuk subuk cevaplar yazılmış..arkadaş bilgilenmek için bir konu açmış bazıları bunu suistimal ediyor..admin arkadaşlardan rica ediyorum bu konuyu kapatın yoksa bazıları iyice sapıtacak..

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu sahibinden gelecek olumlu ya da olumsuz sonucu bekliyorum. Ona göre kapatma kararı vereceğim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamam Adem kardeş bazı kimseler sırf cevap olsun diye saçmalıyorlar amaç yardım değil ki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt