TEKNOSA fatura !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu aldım ve hiçbir sorunu yok:oke:

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Hayırlı uğurlu olsun hemen bi kılıf al ki cizilmesin :-)

mami24

mami24

Üye
Kelimelerinizi daha dikkatli seçin. Kimseye saf deme hakkınız yok. Tekrarında uyarı alabilirsiniz.

TeknoSA gibi büyük bir firmadan bahsediyoruz, Üç beş kişiyi kandırıp, parasına el koyup büyüyen bir firmadan değil. Geçtiğimiz günlerde bir komşum Orite marka bir cep telefonu almış. Dokunmatik ekranı çalışmadığı için bana getirdi. Acaba ben mi ayarlayamadım bir bakıver dedi. Cihazın ekranının dokunmatiği gerçekten çalışmıyor ve teknik bir problem. Kendisiyle birlikte TeknoSA'ya gittik ve cihazı iade etmek istediğimizi söyledim. Sebebini sorduklarında dokunmatiğinin çalışmadığını göterdim ve hiçbir problem çıkarmadan cihazı İADE ALDILAR. Bir firma ile ilgili doğru bilginiz yoksa yorum yapmayın. Bu yalnızca firmayı karalamak olur.

teknosayı kendi firmanızmış gibi konuşuyorsunuz. Bu dünyada herşey olur malı almadan parayı veren valla ilk defa duyuyorum neden inkar etmesinler kanıtlayabilirmisiniz insan oğlu çiğ süt içmiştir...

elive

elive

Emekli Yönetici
ben olsam beklemezdim, diğer elektonik marketlerde faha uygun fiyatı..

Odysseus

Odysseus

Üye
teknosayı kendi firmanızmış gibi konuşuyorsunuz. Bu dünyada herşey olur malı almadan parayı veren valla ilk defa duyuyorum neden inkar etmesinler kanıtlayabilirmisiniz insan oğlu çiğ süt içmiştir...

Ben sözlerimde TeknoSA'yı sahiplenme gibi bir durum göremedim. Sadece TeknoSA'nın müşteri memnuniyetini savunuyorum.

AKATLI

AKATLI

Üye
bencede teknosa işinde çok iyi bende teknosadan n79 almayı düşünüyorum inş aynısı benimde başıma gelmez :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt