Java oyunlar hakkinda Cok guzel bir onerim var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
Java oyunlar hakkinda Cok guzel bir onerim var
Arkadaslar biliyorsunuz java oyunlar bolumu tam 30 sayfaya ulasti. Ve insanlar istedigi veya sevebilecegi bir oyunu kolay kolay bulamiyor ben derim ki java oyunlar boyutlarina gore ayri ayri bolumlere ayrilsin. Hem bu sayede istedigimiz ve telefonumuza uygun oyunlari cok kolay bulabiliriz....daha onceki onerilerim geri cevrildi insallah bu onerim dikkate alinir. Eminim ki. Forumdakilerin % 90 ni benim gibi dusunuyor...turk forumlarinda henuz bu uygulama yok ama maxicep in boyle yapmasiyla diger sitelerde eminim boyle yapacalardir.

Neverex

Üye
Güzel bir öneri :yuru

Marchegiani

Marchegiani

Üye
İyi bir düşünce.

Da®kness

Da®kness

Üye
Katılıyorum, ama nasıl bir sistem kurulabilir?

Ozan

Ozan

Admin
Bölümü ayırmamak için bi anlamda oyun isimlerinin başına etiket(kategori) sistemi koymustuk konuyu açarken seçeceginiz kategori seçimine göre, oyunun adının başına ne tür bir oyun oldugu gelmekte. Bu yeterli gibi şu an için.

Neverex

Üye
Bölümü ayırmamak için bi anlamda oyun isimlerinin başına etiket(kategori) sistemi koymustuk konuyu açarken seçeceginiz kategori seçimine göre, oyunun adının başına ne tür bir oyun oldugu gelmekte. Bu yeterli gibi şu an için.

Kesinlikle katılmıyorum çünkü java oyunlar bölümü çok karışık gerekli bir şey yapılması lazım

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt