Deneme:Harflerle İfade Oluşturma...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Deneme:Harflerle İfade Oluşturma...
:):oke::sn::(:agla:utan:coold::pro::@:nono::box:islik:ehe:yuru:kop::bilmem::megafon:;):bann::P::bigstar::heyo::vur:aman2::allalla::op::huhu::sopa::sukur::deal::naughty::hmmm:ah:bilmm:angry::emzik::alkis:lol:close_tema::ss: ?:2agla::turkiye::blink::zong::biggrin:
Bazı ifadeleri harfle yapınca çıkmıyordu. Onun için deneme yaptım.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hangileri çıkmıyor? Genel de bakıyorum da çoğu yanlış yazılmış oluyor.

mservank

mservank

Üye
smileylerde sorun var doğru yazıdlığı halde bazılarını yarım kalıyor arasına boşluk atılmış gibi
:):sn::agla:coold::@:box:ehe:kop::megafon::bann::bigstar::vur:allalla::huhu::sukur::naughty::ah:angry::alkis:close_tema:: ?:turkiye::zong::dry::haha::horse::bira::off::artist::bangin::cool:blush::sos:karisti::thumbup::oha::no::kirbac::gul::maxicep::ok2::oku:scooter::10numara::oley:bakim::alsana: sorun hala var yoksa sadece bende mi böyle görünüyor

Hellboy®

Hellboy®

Üye
:angry: deneme

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Hangileri çıkmıyor? Genel de bakıyorum da çoğu yanlış yazılmış oluyor.

İşte yukarıda görünüyor dostum. Bazılarında dikkat ediyorum kendiliğinden arada boşluk oluşuyor.

hidayet

hidayet

Üye
:bigstar: bu smileyi kullanmışsın ama çıkmamış sende yanlış görünüyor ama bende problem çıkarmadı :sn:

FerreT

FerreT

Üye
:sahan: :sahan2: Bunlar dursunda gerisi yalan :ehe

Ozan

Ozan

Admin
:):oke::sn::(:op::huhu::megafon::bilmem::agla:sopa::sukur::utan:coold::deal::naughty::pro::@:hmmm:nono::box:P::bann::bigstar::islik:ehe:vur:heyo::yuru:kop::aman2:;):allalla:

Ozan

Ozan

Admin
:oke::oke::oke::sn::sn::sn::sn::):):):(:agla:agla:sopa::sopa::deal::bann::islik:islik:ehe:kop::kop::sopa::sopa::sopa::oke::pro::pro::pro::coold:

Ozan

Ozan

Admin
:oke::sn::(:agla:utan:coold::pro::nono::@:hmmm:naughty::deal::sukur::sopa::op::huhu::vur:heyo::aman2::kop::yuru:ehe:islik:islik:box:aman2::allalla:

Ozan

Ozan

Admin
:):oke::megafon::huhu::huhu::huhu::op::(:sn::sopa::utan:deal::coold::pro::hmmm:nono::box:bigstar::P::ehe:yuru:heyo::aman2:

Ozan

Ozan

Admin
:):oke::sn::(:agla:utan:coold::pro::@:nono::box:islik:ehe:yuru:kop:;)

Ozan

Ozan

Admin
Sanırım bir bug, araştırayım

Birkaç şey yaptım ama düzelmedi

Birde şu var, bir mesajda o kadar fazla smiley görürsem, sorun olsun olmasın zaten banlarım o üyeyi :ehe

mservank

mservank

Üye
:ehe

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım bir bug, araştırayım

Birkaç şey yaptım ama düzelmedi

Birde şu var, bir mesajda o kadar fazla smiley görürsem, sorun olsun olmasın zaten banlarım o üyeyi :ehe

Mevzu o kadar çok smiley değil Nega. Bazen tek tek yapınca bile bu saçma sapan sorun çıkıyor nedense.

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
:):sn::agla:coold::@:box:yuru:kop::megafon::naughty::bann::bigstar::vur:allalla::op::sukur::alkis:bilmm:emzik::close_tema:: ?:turkiye::zong::dry::haha::horse::bira::off::artist::bangin::cool:blush::sos:karisti::thumbup::oha::duvar2::kirbac::no::gul::maxicep::ok2::oku:scooter::sinir:kahve::oley:locked::stres::korktum::kac::pro2:

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
:cry::grrr::pasta::walk::birak::oha2::dance::oke::utan:pro::nono::islik:ehe:bilmem:;)

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
:hmmm:P::heyo::aman2::huhu::sopa::deal::ah:angry::lol:ss:2agla::blink::agla2::gun1::perde::heyo2::spro_O:good::biggrin::bleh::bottom::lamer::konus::seytan::smartass::anlas::kotu::lac::D:polis::pokey::worshippy::icelim::10numara::hakem::bud::bakim::alsana::sofer::dgunu::nargile::destere::fkr::p:sahan2::sahan::muha:

rumeyza_fb1907

Üye
offfffffffffffffffffff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...