sade ve sadece BeN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resmigenc

resmigenc

Üye
    Konu Sahibi
sade ve sadece BeN

Pure Life

Pure Life

Üye
hoş çıkmışsın:)

Salihyet

Salihyet

Üye
kulaklığın markası nedir ?

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Adaş senin kadar yakışıklı olsak bizde koyartık fotoları maşallah :)

resmigenc

resmigenc

Üye
    Konu Sahibi
kulaklığın markası phılıps yeni üretim tavsiye ederim müthiş bi ses netliği var çokta pahalı değil...

--------------- Ekleme ---------------

saol teşekkür ederim

Salihyet

Salihyet

Üye
bluetooth mu ? bende kablolu vardı da 23 liraya..

resmigenc

resmigenc

Üye
    Konu Sahibi
ama bulamıyorum ...:(

Salihyet

Salihyet

Üye
bluetooth u da çok tavsiye etmem, sürekli ha sarj bitecek derdi var, ve hangisinin sarjı bitecek diye düşünüp durdum sürekli :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Güzel albüm yapmışsın Ayakkabıların Gerçek mi sahte mi ?

Salihyet

Salihyet

Üye
gerçektir :hmmm bize ne ki yaa :ehe

resmigenc

resmigenc

Üye
    Konu Sahibi
Güzel albüm yapmışsın Ayakkabıların Gerçek mi sahte mi ?
ayakkabılar gerçek arkadaşım adids sperstar istnbuldan aldım... tavsiye ederim

bluetooth u da çok tavsiye etmem, sürekli ha sarj bitecek derdi var, ve hangisinin sarjı bitecek diye düşünüp durdum sürekli :)

hhhııııııııııım ama en güzel yanı kablo derdinden kurtarıyo aslında uzun süre batarya ömrü olan bi kulaklık olsa gerçekten çok işeeee yarar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Salihyet

Salihyet

Üye
Samsung sbh500 bluetooth kulaklığımın şarjı 1 hafta kesintisiz gidiyordu, ama aklın kalıyor yinede rahat edemedim yeterince.. ( teknolojik aletleri iyi kullanmama rağmen.. )

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Arkadaşım Tekirdağın neresindensin :)

resmigenc

resmigenc

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım tekirdağın neresindensin :)
tekirdağ merkezden arkadaşım

Samsung sbh500 bluetooth kulaklığımın şarjı 1 hafta kesintisiz gidiyordu, ama aklın kalıyor yinede rahat edemedim yeterince.. ( teknolojik aletleri iyi kullanmama rağmen.. )
aslında ondan bulabilsem alıcam ama bu TEKİRDAĞda bi şey yok:vur teknolojik cihz die bişey yok çok geride kalmış biraz kalkınması lazım ki bizde adam gibi bişeyler bulalım

Yok bende Convers var zaten , ayakkabı dan başka bişey yok ,parmak arası terlik giyiyorum :)
şu Convers e bi türlü alışamadı ayaklarım bi defa giydim bidaha da giymeim gerçekten ayaklarım hiç alışkın değil aslında güzel bi tip bütün arkadaşlarım giyiyo ama ben giyemiyorum zaten yazında ayakkabı pek tavsiye edilmez anca akşamları

Salihyet

Salihyet

Üye
tekirdağ merkezden arkadaşım

aslında ondan bulabilsem alıcam ama bu TEKİRDAĞda bi şey yok:vur teknolojik cihz die bişey yok çok geride kalmış biraz kalkınması lazım ki bizde adam gibi bişeyler bulalım

şu Convers e bi türlü alışamadı ayaklarım bi defa giydim bidaha da giymeim gerçekten ayaklarım hiç alışkın değil aslında güzel bi tip bütün arkadaşlarım giyiyo ama ben giyemiyorum zaten yazında ayakkabı pek tavsiye edilmez anca akşamları

İnternetten al , burada herşey var diye bir şey yok, keramet istanbulda değil internette :)

catalfleg

catalfleg

Üye
paylaştığın içn saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt