ayakkabılar gerçek arkadaşım adids sperstar istnbuldan aldım... tavsiye ederimGüzel albüm yapmışsın Ayakkabıların Gerçek mi sahte mi ?
bluetooth u da çok tavsiye etmem, sürekli ha sarj bitecek derdi var, ve hangisinin sarjı bitecek diye düşünüp durdum sürekli![]()
Yok bende Convers var zaten , ayakkabı dan başka bişey yok ,parmak arası terlik giyiyorumayakkabılar gerçek arkadaşım adids sperstar istnbuldan aldım... tavsiye ederim

tekirdağ merkezden arkadaşımarkadaşım tekirdağın neresindensin![]()
aslında ondan bulabilsem alıcam ama bu TEKİRDAĞda bi şey yokSamsung sbh500 bluetooth kulaklığımın şarjı 1 hafta kesintisiz gidiyordu, ama aklın kalıyor yinede rahat edemedim yeterince.. ( teknolojik aletleri iyi kullanmama rağmen.. )
teknolojik cihz die bişey yok çok geride kalmış biraz kalkınması lazım ki bizde adam gibi bişeyler bulalımşu Convers e bi türlü alışamadı ayaklarım bi defa giydim bidaha da giymeim gerçekten ayaklarım hiç alışkın değil aslında güzel bi tip bütün arkadaşlarım giyiyo ama ben giyemiyorum zaten yazında ayakkabı pek tavsiye edilmez anca akşamlarıYok bende Convers var zaten , ayakkabı dan başka bişey yok ,parmak arası terlik giyiyorum![]()
tekirdağ merkezden arkadaşım
--------------- Ekleme ---------------
aslında ondan bulabilsem alıcam ama bu TEKİRDAĞda bi şey yokteknolojik cihz die bişey yok çok geride kalmış biraz kalkınması lazım ki bizde adam gibi bişeyler bulalım
--------------- Ekleme ---------------
şu Convers e bi türlü alışamadı ayaklarım bi defa giydim bidaha da giymeim gerçekten ayaklarım hiç alışkın değil aslında güzel bi tip bütün arkadaşlarım giyiyo ama ben giyemiyorum zaten yazında ayakkabı pek tavsiye edilmez anca akşamları