Arda nerede oynayacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Leo Franco
Sabri ........ Servet .....Gökan Zan(
Transfer) .....Hakan Balta
.....................M.topal...............
Elano.................................. Arda

......Keita ..................Kewell
...................Baros

geride Gökhanın hatalarını M.topal gidermeye çalışacak Elano da sırf oyun kurucu bir oyuncu değil M.sarp Ayhan gibi orta saha oynayabiliyor geriye de yardım edecektir Ben Rijkaard olsam ilk 11 im bu olurdu kimse merak etmesin Gs bu 11 le Her maç 1-2 gol yer 3-4 atar

Consul9

Consul9

Üye
ne alakasımı var. arda gibi iyi bir oyuncuya oynayacağı yeri bulamıyorsunuz.Ben yer buldum ardaya. Yollayın bize biz oynatacak yer buluruz baktık olmadı kulübede oturur işte

kardeş biz buluyoruz fotomaç bulamıyor:ehe

--------------- Ekleme ---------------

Leo Franco
Sabri ........ Servet .....Gökan Zan(Transfer) .....Hakan Balta
.....................M.topal...............
Elano.................................. Arda

......Keita ..................Kewell
...................Baros

geride Gökhanın hatalarını M.topal gidermeye çalışacak Elano da sırf oyun kurucu bir oyuncu değil M.sarp Ayhan gibi orta saha oynayabiliyor geriye de yardım edecektir Ben Rijkaard olsam ilk 11 im bu olurdu kimse merak etmesin Gs bu 11 le Her maç 1-2 gol yer 3-4 atar
böylede arda çok geride kalmış...
keita we kewell barosun tam yanına çekillmeli.m.topal arda ile elanonun arasında oynamalı sabrinin yerinede panucci gibi bir transfer düşünülebilir...
not:yazıyı ortaya alabilmek için mesaj yazarken üst kısımdaki

butona tıklayın:)

Mebuchadnezzar

Üye
Yollayın bize kurtulun böyle düşünmekten hahaha

arslansem

arslansem

Üye
Ben 5 hücum oyuncumuzun birinin yedek kalacağı kanaatindeyim.Yoksa defans darmadağın olur.Arda-Baros-Keita-Kewell-Elano aynı 11 de olmamalı.En azından ilk 11 de olmamalı ;) ve Ayhan-Mehmet Topal ikilisi mutlaka oynamalı.Mustafa Sarp da arasıra oynayabilir.Rijkaard kimseyi küstürmeden rekabet oluşturup bunu sağlamalı :oke:

Speedy

Speedy

Üye
Salih Baba™;1507666' Alıntı:
Sol taraf cöker bu sistemde......

Gs tarihinde bu kadro şemasını 2000 de yarttı bi dahada gelmedi offansif teknik hızlı 3 adam aynı kanatta sağ kanatta defansta problem var ama önde elano keita birde defansın sağına sağlam bir adam ile trdeki en iyi kanatlar bizde şu anda.Maç içerisinde kewell ve arda kanat değiştirmekten kurtuldular ikiside sevdiği kanatta bir araya geldimi siz şahaseri görün o zaman sağda oynayamaz ikisi o kanatlar sahipli bilerek keita alındı oyun kurucuda elano şu anda arda tekrar solda olmak zorunda kendi tercihide o yönde araştırırsanız:oke:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
kardeş biz buluyoruz fotomaç bulamıyor:ehe

böylede arda çok geride kalmış...
keita we kewell barosun tam yanına çekillmeli.m.topal arda ile elanonun arasında oynamalı sabrinin yerinede panucci gibi bir transfer düşünülebilir...
not:yazıyı ortaya alabilmek için mesaj yazarken üst kısımdaki

butona tıklayın:)

arda geride degil dedign gibi tam barosun yanında aceleye geldi yazamadım tam :D

haciorhan

haciorhan

Üye
Salih Baba™;1504540' Alıntı:
Leo Franco

Transfer Şart(Sabri Olmaz)------Servet------Gökan Zan------Hakan Balta
Kewel------Elano------Forma Savaşı Olur
Keita------Baros------Arda

Aslında Gökan Zanın Yerine ben Emre Aşığı Düşünüyorum ama son karar Rijkardın....:D

Aynen sabri ile hiç olmaz bu iş ....!!!!

Ben 5 hücum oyuncumuzun birinin yedek kalacağı kanaatindeyim.Yoksa defans darmadağın olur.Arda-Baros-Keita-Kewell-Elano aynı 11 de olmamalı.En azından ilk 11 de olmamalı ;) ve Ayhan-Mehmet Topal ikilisi mutlaka oynamalı.Mustafa Sarp da arasıra oynayabilir.Rijkaard kimseyi küstürmeden rekabet oluşturup bunu sağlamalı :oke:

Kimse sakatlık diye bir şeyi hesaba katmıyor. Aman inşallah sakatlık olmaz...

<~STaT!c-X~>

Üye
Arkadaşa katılıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...