Arda nerede oynayacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Arda nerede oynayacak!
Elano'nun gelişiyle Galatasaray'ın orta sahasındaki dengeler bozuldu.

Yeni transfer edilen Elano, Galatasaray'daki dengeleri değiştirdi. Lincoln'ü gönderen sarı-kırmızılı yönetim, 10 numaralı formayı da emanet ederken, Rijkaard da yıldıza oyun kurucu olarak görev verdi. Ancak Elano'nun orta sahada oynayacağı düşünüldüğünde Arda'nın yeniden sol kanada dönmesi gerekecek. Bu durumda Kewell sağa kayacak, Keita, Ayhan, Mehmet, Linderoth, Barış ve Aydın arasında ise büyük bir rekabet yaşanacak.

arslansem

arslansem

Üye
Mustafa Sarp unutulmuş :) keşke diyorum Topal'ı satsaydık Everton'a :pro:

Consul9

Consul9

Üye
leo franco
sabri----------servet---------zan------------balta
M.sarp(topal)
keita----------------elano-----------------arda
baros------------kewell

mecburen 4-4-2 ye dönülür...​

arslansem

arslansem

Üye
Bu 11 le en az 2 gol yersin her maç :)

Consul9

Consul9

Üye
Bu 11 le en az 2 gol yersin her maç :)

nedenn

--------------- Ekleme ---------------

bir kere defans hemen hemen millit akımın defansı

--------------- Ekleme ---------------

bir kere defans hemen hemen millit akımın defansı

arslansem

arslansem

Üye
Defans zaten yeterince açık veriyor.Bi de önündeki Ayhan ı kaldırmışsın.İlerideki 5 li hiç geri gelmez :)

Consul9

Consul9

Üye
serwet zaten rijkaarda demişki takım halinde savunma yapmalıyız yoksa istediğimiz kadar savunma yapalım.... aslında arda elano we kewelll defansa yardımcı olacaktır ama kaderle baros için aynı şeyi söyleyemem

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
leo franco

sabri----------servet---------zan------------balta
M.sarp(topal)
keita----------------elano-----------------arda
baros------------kewell​

mecburen 4-4-2 ye dönülür...​
Gerçektende en az 2 gol yenir her maç,
Bir tane defansif oyuncu var oda stoper zaten:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Leo Franco
Transfer Şart(Sabri Olmaz)------Servet------Gökan Zan------Hakan Balta
Kewel------Elano------Forma Savaşı Olur
Keita------Baros------Arda
Aslında Gökan Zanın Yerine ben Emre Aşığı Düşünüyorum ama son karar Rijkardın....:D

arslansem

arslansem

Üye
Ben de aynı fikirdeyim :hmmm

Consul9

Consul9

Üye
keita forwette oynarsa gol atamaz bu arda içinde geçerli

Cynical

Cynical

Üye
Salih Baba™;1504540' Alıntı:
Leo Franco
Transfer Şart(Sabri Olmaz)------Servet------Gökan Zan------Hakan Balta
Kewel------Elano------Forma Savaşı Olur
Keita------Baros------Arda
Aslında Gökan Zanın Yerine ben Emre Aşığı Düşünüyorum ama son karar Rijkardın....:D

Sağ bekte aslında tamamen iyileşmiş bir Uğur tam Rijkaard'ın aradığı adam. Oraya transfer yapılacağını düşünmüyorum. Savunmanın ortasında Zan-Servet ikilisi ile alan daraltamayız ve 4-3-3 oynamanın bir mantığı kalmaz. Savunmanın arkasına atılan her top gol olur. Servet'in yanına eğer transfer yapılmayacaksa Emre Güngör monte edilmeli bir şekilde. O daha hızlı. Kewell orta üçlünün sağında oynayacaksa Allah sağ beke sabır versin. Orası otoban olur... Kewell ileri üçlünün sağında, Keita ortanın sağında olabilir belki ama Keita'nın defansif oyunu ne düzeyde bilmiyorum. Ama Kewell'ınkini biliyoruz en azından. Orta çizgiden geriye 5. geçişinde sahadan cesedini toplarız. Elano'nun orta üçlüde garanti oynayacağını düşünürsek diğer iki adam kesinlikle dinamo gibi olmalı. Topal onlardan biri olur. Diğeri dediğim gibi Keita'nın performansına göre değişir. Barış, Ayhan, Mustafa Sarp, vs. Ileri üçlüde de Arda ve Baros garanti. Diğerini de yine Keita belirler. Kewell - Keita ikilisi dönüşümlü oynayabilir.

Odysseus

Odysseus

Üye
O değil de ben sizin yazdığınız şu kadroyu görünce bile heyecanlanıyorum. Galatasaray bu sene rekorları alt üst edebilir. Üst üste galibiyet rekoru, gol rekoru, puan rekoru vs vs...

Speedy

Speedy

Üye
Arda sola tekrar.:)

Speedy

Speedy

Üye
Yedekte ondan ona gs defansı ağır gelir o joker emre güngör daha çok güven veriyor o mevkide geçen senekki maçlarını hatırlayın riske girmeden oynayan oyuncuların arasındaydı ki sakatlıklardan sonra yerlerine gelen adamlarla görüldü ki daha çok gol yenildi bana göre en ideal kadro bu olmalı:oke:

Mebuchadnezzar

Üye
Kesin çözüm. Ardayi satın bize(Fenerbahçeme) yedek kulübesinde otursun :D

Mebuchadnezzar

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...