Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 Kapak Değişimi Hakkında Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
N73 Kapak Değişimi Hakkında Yardım
Arkadaşlar ben N73ümün kapağını değiştirmek istiyorum orjinal bir kapakla.
Ancak bu mümkün mü ve ortalama ne kadara malolur bilmiyorum.
slm kapagın çin orjinal fiyatı 20 ve 25 ytl civarıbda degişiyor
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Yani değiştirilebiliyor sanırım?..
Ama Çin almayayım ben
Mümkünse orjinal olsun
eQooo
Üye
70 ytl kvk lı bildiğim kadarıyla....
mami24
Üye
valla bence değiştirme bide kapağı açtırma derim ama 50 60 filandır ben n70 e almıştım valla 40 tı orj
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Neden kapağı açtırmayayım?
Bir sorun mu olur telefonda eğer kapağı açtırırsam?..
byilmazZ
Üye
bende kapağımın rengini değiştirmek istiyorum... ve kesin bir cevap bekliyorum
ulasates
Üye
ben on kapagımı degıstırdım su ana kadarda bı sorun cıkmadı sımdı butun kasasını komple sıyah yapmak ıstıyorum kac para bılgınız var mı???
alemburda
Üye
ORJİNAL N73 KOMPLE
N73 KOMPLE N73 KASA ++
FİYATI:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BUDA N73 ME (MUSİC) KOMPLE KASA ++
FİYAT(AYNI) :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Ortalama 50-70 YTL arası kapak açılırken telefoncunun yanında ol bununlada kalmayıp garantiden cıkar telefon.
hamza416
Üye
arkadaşlar gittigidiyordan aldığınız kapaklarda kaçaktır ama yuksek kalitededir 1 le 1 ay sonra yazıları silibebilir veya kapak soyulabilir buyuzden herzaman orjinal kapak almanızı tavsiye ederim noki clup tan bulabilirsiniz.
ghost_boy_emre
Üye
20 - 25 tl orj. kapak fiyatı arkadaşım telefoncuda çalışıo eminim kendine aldı : kapak değişimi ise kredi kartını al alt tarafına sok kapagın yukarılara doğru kaldırarak çek çıkıyor %100 garantili denenmiştr
ilkergfb
Üye
Arkadaşlar öncelikle bişey sormak istiyorum n73 telefonum var kasası aşınmalardan dolayı soyuldu teknik servis üzerinden kasa değişimi yapılsa telefonum garantiden çıkarmı bide n73 ün sadece orjinal ön kapağını nerde bulabilirim
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Garantiyi veren firma servis hizmetini de sağlamak zorundadır. Ve onlar kapak değişimi yaparsa garantiden çıkmaz