Turkcell'den Yüksek Bir Fatura geldi Ne yapabilirim??

Sponsorlu Bağlantılar

feyizz

feyizz

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'den Yüksek Bir Fatura geldi Ne yapabilirim??
Merhaba arkadaslar:

Sizce Faturam ne kadar gelmis olabilir tahmin etmek istermisiniz?
1.000 tl 2.000 tl 3.000 tl hayir hicbirisi yada 5.000 tl ??????

Toplam 30.000 Tl fatura geldi.......

Haziran ayi faturasi: 7.600 tl
Temmuz ayi faturasi: 23.253 tl

Toplamda 30.000 Tlyi geciyor...

Sizce ne yapabilirim?
Nasil itiraz edebilirim?
Bu durumda hangi haklarim vardir?
Tv kanallarina röportaj versem turkcell'den geri adım gelir mi?
Yani isime yarayacak herhangi bir bilgiye ihtiyacim var
Veya basina böyle bisey gelmis ve ödeme yötemini kolaylastirmis bir arkadasimiz var mi?

Bu hat bir data hatti ve bu hat haziran ayinda yurt disina cikti ( haziran'in 20 'si )
Yurt disindan dönüs tarihi haziran 26'si

Aşagida 2 döneme ait faturalarin online islem merkezindeki görüntüleri mevcut

ilo53

ilo53

Üye
ben oha diyom nasl becerdn

ouSahin

ouSahin

Üye
10 dan fazla kişinin maaşını ödüceksin baba naptın böyle :S

hattını kapattır taksitlendirme yaptır..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Kullanım söz konusu ise faturayı ödemekten başka çareniz yok. Ama ben bu kadar konuşmadım, yanlış faturalandırma olduğundan eminseniz Tüketici Hakları Mahkemesine gidip her hakkınızı kullanabilirsiniz. Hattınız incelenir ve gereği ne ise yapılır.

Geçmiş olsun.

pegasus7

pegasus7

Üye
Turkcell bulmuş böyle bir faturalı sistem kime gelirse yansıtma yapıyor aklı sıra. Bizim 1 arkadaşa da 350 milyar borç geldi sonra itiraz etti Turkcell'in yanıtı ise kusura bakmayın PC donanımından kaynaklı sistem hatası 35 liralık fatura olmuş 350. milyar oha yaa ne yapıyoor bu Turkcell tozuttu sanırım:P

Tabanlarını yağlamanın zamanı geldi Turkcell şaşırdın mı? sen ne?

hasan295

Üye
valla ben olsam kardeş ben böyle faturayı ödeyemem derdim türksele gelipte alsın bakalımm bence ödeme bişey yapamaz türksel haksız

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sen nasıl becerdin arkadaşım anladığım kadarıyla ben bu kadar kullanmadımda demiyosun ödemekten başka çare yok hattı kapattır taksitle öde yapcak başka bişey yok gibi görünüyor

--------------- Ekleme ---------------

Valla faturalı hattı sırf bu yüzden kullanmıyorum neme lazım alırım kontörümü bittikçe yüklerim kafam rahat oh gel keyfim gel
zaten zamanında telsim faturalı hattım vardı kapattırdım 1999 da aradan 3 sene geçti baktım borç kağıdı birmilyar ikiyüz elli milyon o zaman iyi para katlana katlana bu kadar olmuş anası 35 milyon avukata filan verdim ama nafile paşa paşa ödedik aman faturalı hatlı benden uzak Allaha yakın olsun

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yurt dışında kullanım bayağı pahalı. Bir haberde okudum, adamın biri yurt dışına çıkmış, çok sevdiği bir filmi izleyemedikleri için internetten indirmişler, hızını alamayan adam bir kaç film daha indirdi sonrasında fatura 50.000$ gelince adam şok oldu. Tv (Video) haberinde Operatörün sahibi ile görüşen adam durumu anlattı ve operatörün sahibi ise bilmediği için faturanın tamamını sildi. Bizim ülkemize göre çok daha ucuz internet kullanmalarına rağmen böyle fatura gelmesi ve affedilmesi örnek bir durum. Kim bilir? Belki sende derdini anlatabilirsen böyle olmaz ama en azından kolaylık sağlanır diye düşünüyorum.

maxibrk

maxibrk

Üye
Oha falan oldum yani :S

paradox1026

paradox1026

Üye
Turkcell kuruçeşme arenadan atla:) yüksek bir yer bulup Turkcell ile görüş kolaylık sağlamalı çünkü onlar içinde büyük meblağ

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş öncelikle geçmiş olsun..şimdi herkes ölseydin daha iyi,şurdan atla burdan atla gibi aptalca şeyler söyler..sen onlara bakma..bir yanlışlık yapmışssın..önce sen eğer bu fatura gelecek kadar konuşmadığını düşünüyorsan tüketici mahkemesine başvur yok eğer konuştuğunu düşünüyorsan taksitlendir başka çaren yok..

feyizz

feyizz

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirmeler icin teşekkür ederim arkadaşlar...
Hayır kullanmadık demiyorum kullanıldı 3.5 gb lik bir internet kullanımı olmuş..
Benim merak ettiğim bu gibi durumlarda ne yapılabilir..
Söylediğiniz gibi taksitlendirme yapmak en mantıklısı yine öğrendiğim kadarıyla en fazla 10 taksit yapılabiliyormuş
Zaten kullanmadım nasıl geldi ben ödemem de demiyorum.. Sadece nasıl kolaylık sağlanabilir bunu araştırıyorum...

Yineden bu konu hakkında herhangi bir bilgiye rastlarsanız lütfen paylaşın...
tşk..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Hayır kullanmadık demiyorum kullanıldı 3.5 gb lik bir internet kullanımı olmuş..

Keşke bizlerden bilgi alsaydın be kardeşim :(
o zaman bu miktarı ödemek zorunda kalmazdın. Sana gelen ücret doğrudur,
hesablayalım:
1kb = 0.0098TL
10kb=0.098TL
100kb=0.98TL
1MB=9.8TL
10MB=98TL
100MB=980TL
1GB=9.800TL
3GB=29.400TL

Gördüğün gibi fatura doğru geldi de, keşke bizlere sorsaydın, gördüğün gibi yurt dışında internet kullanmak çok pahalı, ama sana önerim küçük çaplı kişilerle uğraşma, yani müşteri hizmetleri veya extra ile uğraşma, mümkünse türkell yetkili binasına git durumu anlat yardım iste, yapabileceğimiz başka birşey yok malesef. :(

Bora

Bora

Üye
Sizin için üzüldüm doğrusu.:( bir lüks araba parası:(

ilo53

ilo53

Üye
gecmis olsun.

darülmendep

darülmendep

Üye
Çok geçmiş olsun. Taksitle anca ödersin

bymen07

Üye
ben senin yerinde olsam telefonumun hattıyla birlikte çalındıgını veya bişekilde kaybettigimi hattımında pin sifresi sormadan açıldıgını falan soylerdim heralde :) yada ucretlendirmenin bukadar yuksek olacagını bilmedigim için internete baglandım derdim yada haber kanalında durumu şikayet eder yardım isterdim butun haber kanallarının ilgisini çeker çünki.turksel boşuna bukadar zengin olmadı benimde bir arkadaşıma 3 sene evvel 4.5 milyar geldiydi

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bir arkadaşım da senin gibi faturalı hattından internete girmiş ve 500 liralık bir faturası gelmişti.
Turkcell'i arayıp yardımcı olmalarını istemiş, onlar da 250 MB paket verip 500 liralık borcunu 150 liraya indirmişlerdi. Sen de böyle bir şey yapabilirsin eğer ki kabul ederlerse.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Maşallah.:close_tema:

sinem4159

sinem4159

Üye
merhaba bunu nasıl yaptın bilmıorum ama tahminde edebiliyorum.turkcell iletişim danışmanıyım.sana tavsiyem öncelikle en yakın bir turkcell extra'ya gidip bi iletişim danışmanıyla ayrıntısını görüş.eğer itiraz ediceksende o sana :islikyardımcı olacak bundan daha etkili ve kesin bir çözüm yolu yoktur.