Turkcell'den Yüksek Bir Fatura geldi Ne yapabilirim??

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
valla banada şuan fazla fatura geldi gerçi bu kadar değil ama 12,50Tl hatta recep abiyle bu konuyu konuşmuştum..

aslanbey8899

Üye
arkadaşlar x ilde bulunan türkcell abone merkezinde yurt dışı konuşmaların %25 bedava konuşabileceği bir kampanya olduğunu ve kktc de buna dahil olduğunu beyan edildi.ve faturalar çok kabarık gelmeye başladı ve şu an 4.000 tl borç mevcut çağrı merkezindeki görevliler kktc dahil değil diyor fakat abone merkezindeki bana öyle diyerek yanıltı ne yapmam lazım acil yardım!!!!!!:@

Larock

Larock

Üye
faturalı hat mı!!! Allah korusun....

eğer ödeyecek durumun yoksa bir tv kanalını ara anlat durumu, onlara da malzeme çıkmış olur..

g2sezer

Üye

Bir arkadaşım da senin gibi faturalı hattından internete girmiş ve 500 liralık bir faturası gelmişti.
Turkcell'i arayıp yardımcı olmalarını istemiş, onlar da 250 MB paket verip 500 liralık borcunu 150 liraya indirmişlerdi. Sen de böyle bir şey yapabilirsin eğer ki kabul ederlerse.

Merhaba dostum aynı sekılde bana su anda guncel tutarı 750 ytl ve eklenıcek sabıt 170 ytl lık faturam

iphone 4gb internet kullanımını astıgımdan dolayı bir fatura gelicek 10 gun sonra fatura kesım tarıhıyle ıtıraz yapabılecegımı soyledıler faturası yuksek gelen arkadasınla irtibat kurmak mumkunmu nasıl bır yol izlemiş?
yardımcı olursan sevınırım...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
işinin ehli bir avukat tutup itiraz et

maxitr

maxitr

Üye
Kullanım söz konusu ise faturayı ödemekten başka çareniz yok. Ama ben bu kadar konuşmadım, yanlış faturalandırma olduğundan eminseniz Tüketici Hakları Mahkemesine gidip her hakkınızı kullanabilirsiniz. Hattınız incelenir ve gereği ne ise yapılır.

Geçmiş olsun.
yani bu konuda nedenir bilmiyorum ama gercekten cok fazla bence bütün yasal olan hakları arastırıp geregini yapman gerekir yani baska cerende yok gibi gözüküyor... bu saatten sonra bu faturayı ne kadar düsüttüre biliyorsan o senin karına ALLAH YARDIMCIN OLSUN!!!!!:(