Pc Suite Telefona yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

TiPiKSaRı

Üye
    Konu Sahibi
Pc Suite Telefona yükleme
arkdaşlar bende N70 var bilgisayara pc suiteyi yukledim ve en günceli ama mesajlar bölümüne girdimi telefona yüklensin mi diyo ewet diyorum ama yüklenen bişey yok mesaj gönderemiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardım lüten şimdiden teşkkürler:heyo:

• Beğen
Tepkiler: aziz360

mozerto

mozerto

Üye
pv suite versiyonun yuksek senin sanırım ancak bu olayı senin tel(n70) desteklememekte... sorun yapacak bi durum yok....

ametkisa

ametkisa

Üye
kardeş ayarlarda sms mms destek yükle var ordan yapabilirsin

TiPiKSaRı

Üye
    Konu Sahibi
öle bişey görünmüyor bende onun yerinde bunlar var

Yardım> Yarfım konulatrı-nokıa pc suite kullanma kılavuzu- Lütfen Pc suiteapos;i yeniden yükleyin-nokıa pc suite hakkında...
bunlar var heryere baktım ama yok :agla

ametkisa

ametkisa

Üye
sana ozaman önereceğim telefonun yazılımını güncelle ama dikkatli ol hatta bunu laptop varsa onda yap elektrik giderse telefon bidaha serviste açılır ve yedek almayı unutma

CEMOKA77

CEMOKA77

Üye
arkadaşlar bende de pc suit desteğini yeniden yükleyin yazıyo. tıkladığımda da yükleme başarısız diyo her seferinde. yardımıcı olursanız sevinirim

goblet

goblet

Üye
arkadaşlar bende de pc suit desteğini yeniden yükleyin yazıyo. tıkladığımda da yükleme başarısız diyo her seferinde. yardımıcı olursanız sevinirim

Aynı sorunbendede var. Her denememde yükleme başarısız diyor.

devilboys

devilboys

Üye
evet arkadaşlar bendede 6680 var ve aynı sorun yükleme başarısız diyor sanırım kimsede cevap verememiş buna

• Beğen
Tepkiler: abc12.
togaman

togaman

Üye
Aynı sorunbendede var. Her denememde yükleme başarısız diyor.
valla bu sorunmu başka bişeymi anlamış deyılım araştırmadıgım site kalmadı :vur . Bilgisi olan yokmu ALLAH RIZASI için biri yardımcı olsun :sukur::sukur::sukur::sukur:

sorry3131

Üye
Aynı sorun bendede var ne yaptıysam yükleyemedim.

cagat87

Üye
pc suite e bir de link verilebilir mi burdan bu topic le ilgisi yok ama:p

zaga1419

Üye
arkadaşla bendede 6680 var pc suite desteği yükleme başarısız diyo yardım lütfennnnnn:sn:

EFSANER

Üye
vay be boyle bir Sitede bu Olayın Üstesinden gelen Yok :S

efe0916

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar ben de 663 var cdsinden pc suiteyi yükledim başka bi cd de tel ile ilgili programlar var format atmadan önce fx plorer vardı tutup tel.içine atıyordum ama şimdi fx i telefona kuramıyorum işlem başarısız diyor yardımcı olurmusunuz...

nakrat

Üye
Ahhh yok mu bir bilen yahu bende N70 kullanıyorum. bu sorun yüzünden kafayı yemek üzereyim cıldırıcam :D:D

berelazx5353

berelazx5353

Üye
bu sorunun çözümü için telefonunuzun ayarlarından dilini (genellikle ingilizce olur) farklı farklı dillere çevirerek tekrar tekrar yukleme yapmanız gerekmektedir bnm telefonumda fransızcada olumlu sonuca ulastım mesela.

deffff

deffff

Üye
arkadaşımızı dediği gibi telefonu tamamen ingilizceye çevirin oluyor denedım bendede n70 var

bedeliza123

Üye
k750 var b'ilgisayarim telefonumu tanımıyo napıcam ben şimdi ?? deli oldum pekte anlamıyorum bu işlerden biri yardım etsin lütfen yaa

eriks

Üye
bendede aynı sorun var

Takipçi Satın Al

Üst Alt